آقا ما که از خدامونه کسری جور کنیم . کسری کجا بود . نه بسیجی جان بر کف بودیم نه پدرمون جان بر کف بود و سابقه جبهه داره
حالا هر کی که اول دی اعزامه بیاد بگه کجا افتاده . هر کی هم خندید با من طرفه !
آقا ما که از خدامونه کسری جور کنیم . کسری کجا بود . نه بسیجی جان بر کف بودیم نه پدرمون جان بر کف بود و سابقه جبهه داره
حالا هر کی که اول دی اعزامه بیاد بگه کجا افتاده . هر کی هم خندید با من طرفه !
یکی که خیلی اطلاعاتش به روزه لطفا بگه که در ارتش هم درجه ها رو کاهش دادن یا نه ؟ بعضی که می گن که تا آخر سال تغییر نمی کنه ولی بعضی ها گفتن که تغییر کرده
دوستان یه سوال فنی حتما باید یه دوره تموم بشه تا دوره جدید شروع بشه؟؟
مثلا الان اون رفیق که الان همون پادگان هست که منم باید برم همونجا تازه 4 شنبه اموزشیش تموم میشه اما من شنبه اعزامم چه جوریه ؟؟ اینجوری که شیر تو شیر میشه![]()
من برادرم لیسانس بود و ستوان دومی بهش داده بودن که یک ماه پیش تموم کرد و اومد خونه .
می گفت 5 تا لیسانس اومدن پادگان جای ما که به اونها هم ستوان دومی داده بودن .
به نظر میاد ارتش فعلا درجه ها را کم نکرده . همون طور که گفتم داداشم میگفت هنوز به لیسانسه ها ستوان دومی میده .
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
من اول اسفند اعزام هستم . یعنی شما که اموزشیت تموم بشه اموزشی ما شروع میشه![]()
توی هر گردانی و گروهانی یک سرویس هستش که همیشه یه نگهبان یا دژبان داره
خداییش تا حالا شنیدید که کسی بعد از خدمت بگه توی خدمت نگهبان سرویس بوده ؟!؟!؟
یه آفتابه هم پیدا کنن براش نگهبان می زارن تا سرباز بی کار نمونه
از بیکاری خیلی کارها و بلاها سر سرباز می آید وای وای
هیچی بدتر از بیکار شدن توی خدمت نیستش آدم دیونه می شه باید تا می تونی خودت رو مشغول نگه داری تا خد بگذه
از بیکاری آدم ..خل می شه
کارهایی به ذهنش خطور می کنه که توی شخصیگری اصلا بهش فکر هم نمی کنه
سرباز برای این که به خلاف خودش سرپوش بزاره همیشه این جمله رو می گه :
توی خدمت آدم یا سیگاری می شه یا ...
یه توصیه :
تا جایی که می تونید حواستون رو جمع کنید که الکی برای خودتون و خونوادتون دردسر درست نکنید مخصوصا این حفاظت گفتار رو رعایت کنید
روی در بیشتر سرویس ها نوشته " چون می گذرد غمی نیست "
هر مدرکی واسه خودش دردسر خاص خودش رو داره مثلا سرباز ( دیپلم و زیر دیپلم ) اونقدر دور می رن ( دور میل پرچم و دکل و جایگاه و ... )
فوق دیپلم ( بدبخت ها ) سرباز بی سواد درگیر می شه ( از لحاظ سنی شاید هم بزرگتر باشن ) اون وقت این فوق دیپلم که درجه گروهبانی هم داره و حتما مسئولیت گروهان رو بهش دادن باید جواب بده
لیسانس ( بدبخت ) تو خونه نمی تونه با برادر و خواهر کوچکش راه بیاد باید برای سربازانی که دست چپ و راستش رو بلد نیست مشخصات و مختصات سلاح ها و ... رو یاد بده
در کل اگر سرباز چیزی ندونه اضافه خدمت ، کسر مرخصی برای خودش برای گروهبان ها و برای ستواندوم ها به ارمغان می آره
خلاصه بد مخمصه ای هستش
برای فوق دیپلم گروهبانیکمی می دن ( اگه دوره کد بخوری امکان این که گروهباندوم بشی هست و پایینتر )
برای لیسانس تازگی ها استواریکمی می دن
من که دیپلم هستم خدمتم خیلی خوب گذشت به جاش پدر درجه دارامون در اومد مسئول اسلحه خانه و انبار دار و هزار و یک چیز دیگه
شما معلومه که دیپلم یا زیر دیپلم هستی و واحد و شرایط شما متفاوت هست (نه خیلی ) و زمان شروع و اتمام هم متفاوته .
مونده به جاش
اگه صاحاب نداشته باشه همه چيز ممكنه!الان چيزي به اسم نظم واقعي تو نيرو هاي مسلح كمتر واقعيت داره.همشون نظم ظاهريه.
يه توصيه به عنوان يه برادر كوچيك به همه دوستان:
اگه هر نهادي كه افتاديد فورا خوشحال يا ناراحت نشيد كه بدبخت شدم يا اينكه ميرم هتل.من خودم نيرو هوايي كه بودم نصف خدمت رو رسما بيچاره بودم.اون يكي نصف خدمت رو كلا خواب بودم.
ولي اينو يادتون باشه اضاف هم واسه هر چي مردِ![]()
اساتید عزیز من دانشجو کارشناسی عمران هستم و بهمن ماه فارغ التحصیل میشم ما یه آشنا تو شرکت نفت و یه آشنا تو مسکن و
شهرسازی داریم که میتونن برای امریه کاری انجام بدن سوالم از اساتید اینه که کی باید برای امریه اقدام کنم
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)