نه کاری نکردم . حالا باید چیکار کنم اگه بریک شده باشه . میذارم شارژ فقط همین لوگو میاد بالا و هنگ میکنه . به شدت هم داغ میکنه .
نه کاری نکردم . حالا باید چیکار کنم اگه بریک شده باشه . میذارم شارژ فقط همین لوگو میاد بالا و هنگ میکنه . به شدت هم داغ میکنه .
باطری دربیارید.
وقتی خاموشه شارژ کنید . بعد روشن کنید
روی لوگوی سامسونگ گیر میکنه؟
اگر آره
داغ کردن که برای شارژره
شما یک رام رسمی رو فلش بزن
ــــــلام
عرض شود حضور رفقای عزیز در خصوص اتصال گوشی Samsung Galaxy Yong GT-S6102 به اینترنت سوالی دارم که اگر رفقا منت بذارن جواب بدن ممنونشون هستم
با ارسال پیامک به اپراتور همراه اول اینترنت خطم وصل شده منتها هروقت میخوام ارتباط برقرا رکنم میگه تنظیمات شما وصل نیست !
یه پیامک از همراه اول ارسال شد که وقتی بازش کردم نصب شد و تنها تغییری که د رمرورگر گوشی اتفاق افتاد این بود که قبل ازون آدرس گوگل بود ولی بعد از نصب این پیامک که ظاهرا مربوط به تنظیمات گوشی میشده الان در نوارآدرس مرورگر آدرس سایت همراه اول اومده ولی همچنان از تنظیمات ایراد میگیره.
به همراه اول 9990 زنگ زدم گفتن باید گوشی رو ببری پشتیبانی سامسونگ یا مراکزی که اینکارها رو انجام میدن بدی برات تنظیم کنند !!
از رفقا کسی ازین گوشی اطلاعاتی داره که بتونه راهنمایی کنه که تنظیماتش رو انجام بدم برای اینکه بتونم به اینترنت وصل بشم؟؟
زنده باشید و برقرار
.
سلام من یه samsung galaxy mini s5570 دارم تا الان باهاش هیچ مشکلی نداشتم به جز اینکه یه ماهی میشه 98 درصد اپلیکیشن هایی که می خوام نصب کنم نصب نمی شه یعنی همین که انیستال رو میزنم مستقیم می نویسه نات انیستالد در حالی که من قبلا هم این app ها رو نصب مرده بودم.تا الانم به هیچ تعمییرات گوشی نشون ندادم امید وارم کمک کنید تا یه جوری درست بشه خواهش میکنم اگه بلدین چیکار باید بکنم بگین بازم ممنون![]()
سلام اقا من یه گوشی SAMSUNG GALAXY MINI S5570 دارم یه ماهی میشه که هر نرمافزار و یا بازی که میخوام نصب کنم نمیشه یعنی انیستال رو که میزنم بعد چند ثانیه می نویسه نات انیستالد در حالی که بعضیاشون رو قبلا رو گوشیم نصب کرده بودم ولی الان دیگه نصب نمیشه می تونم بگم 98 درصد نرمافزار هایی رو که دارم نصب نمی کنه ورژن اندرویدش هم 2.2 هستش .خواهش می کنم کمکم کنید
به 2.3آپدیت کنید![]()
سلام دوستان من یه گوشی گالکسی فیت دارم وقتی روش برنامه نصب میکنم میره تو حافظه خوده گوشی و باعث کندی گوشیم میشه در حالی که من میخوام رویه مموری کارتم نصب بشه اما از من سوالی نمیپرسه برایه نصب شدن بطور پیش فرض میره تو حافظه گوشیم
کسی میدونه مشکل چیه؟
یکی از دوستان میگفت باید روت کنم گوشیمو
اصلا من نمیدونم منظور از روت چیه
با سلام
کدام گوشیها جز اندرویدن چجوری میشه برنامه نصب کرد روی این سری از گوشیها ؟
با تشکر
سلام
گوشیهای اندرویدی که 1کی 2تا نیستن که نام ببریم .
شما مدل گوشی تون رو بگید میشه فهمید .
راستی از طریق سایت ها و برنامه میتونید دانلود کنید.
سایت ها :
آندرویدیها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ها هم اینان :
بازار
ایران اپس
برنامه های رو دانلود میکنید و از توی اینها سرچ میکنید برنامه مورد نظرتون رو و دانولد میکنید .
Last edited by armin 76; 20-08-2012 at 16:37.
ممنونم از شما این برنامه برای چیه ؟
ایا ان 8 جز اندویده نمیشه روی برنامه اندورید نصب کرد ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)