دوستان با بعد انتخابات تحمل کنید درست میشه
دوستان با بعد انتخابات تحمل کنید درست میشه
زورشون به همین گیم رنجر رسیده بود فقط !؟
بچه ها کی میاد یه سر Terraria بزنیم؟ تو گیم رنجر
دوستان سلام.لطفا کسی کمک کنه.
بیشتر وقت ها که برنامه رو اجرا میکنم بر روی Logging in... گیر میکنه و وارد نمیشه.چند ده بار هم خارج شدم و دودوباره اجراش کردم حتی 2 بار هم از اول نصبش کردم.ولی بعضی وقت ها هم خیلی راحت میاد.![]()
علیک سلام دوست عزیز ... جواب شما در پست 209 صفحه 21 همین تاپیک هست به اونجا مراجعه کنید... لازم به ذکر است که در حال حاضر سیستم شیلترینگ کل بازی های آنلاین رو دچار مشکل کرده و اجتمالا تا چند ماه بعد از انتخابات هم ادامه داره که ملت قانع بشن این اختلالات به اون خاطر نبوده...درنتیجه زیاد به خودتون زحمت ندید همه از این مشکلات دارند و فقط شما تنها نیستی![]()
سلام
پس گیم رنجر شما هم لاگین نمیشه
ای خدا مارا از دست این شیاطین رها کن
سلام من نمیتونم داخل هیچ کدوم از رومهای فیفا 11 بشم پچ بازی رو هم به همراه کرک اجرا کردم
تو چند تا پست دنبال راه حل گشتم به این نتیجه رسیدم که باید تنظیمات مودمم رو تغییر بدم ولی نمیدونم چطور باید این کارو بکنم لطفآ
راهنمایی کنید و تنظیمات مودمم رو بگید اگر اطلاع دارید .
مدل مودمم 812 GOLD WEB هستش سرعت اینترنت هم ADSL 512
من که راحت میرم تو گیم رنجر ولی فقط لگ دارم در حد بنز ده تن.
دیگه خسته شدم از این همه لگ. انگار داری با یک کارت گرافیک آنبورد کرایسیس رو بازی میکنی.لگ در اون حد.
من که تقریبا بیخیال شدم ... چون رنکم کلا اومد پایین بخاطر اینکه بازی نکردم و اگه کردم بخاطر لگ زیاد باختم !!!!
تازه همه منو pest کردن !!! دیگه بازی نمیکنم
گیم رنجر هم که اشغال !!!! اصلا حرفشو نزن که دیگه بازش هم نمیکنم چون اصلا نمیشه بازی کرد (از لگ گذشته)
اصلا اسمش رو نیار.
از دیشب تا حالا میلیارد دفعه زدم کانکت بشه ولی تو لاگین گیر میکنه.
به محض اینکه با HTTPs میام و بعد گیم رنجر رو باز میکنم مثل برق لاگین میشه. ولی خوب نمیشه با اون بازی کرد و پیغام فایروال و روتر رو میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)