امشب خيلي جالب و خنده دار بود
مخصوصا از اونجايي تو خيابون فرش و صندلي گذاشتن![]()
تاييد ميشه
واقعا باحال بود
اونجا كه يارو رفيق صادقي اومد ببرش چايي بده و بعدش هم ژيتزا اورد
يا اونجا كه صادقي گفت ماشين ميره تو شكممون باحال بود
اون بچه هایی که خاله شادونه باهاشون عکس گرفته تا جایی که من دیدم خواهر زاده های محمد رضا گلزار هستن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يك روز با عوامل سريال شبانه «خوشنشينها»
گامهايي در مسير طنز متفاوت
چندين سال است كه مخاطبان هميشگي شبكههاي تلويزيوني عادت كردهاند كه بيننده پروپاقرص طنزهاي شبانه باشند. در اين مدت گونههاي مختلف كمدي امتحان شدند و در نهايت دستهبندي مشخصي شكل گرفت كه نشاندهنده ميزان علاقهمندي مخاطبان به سبكهاي مختلف كمدي بود. سريال خوشنشينها كه بتازگي از شبكه 3 سيما پخش ميشود، آخرين محصول كمدي ـ اجتماعي تلويزيون است. گفتوگو با عوامل و دستاندركاران اين مجموعه حرفها و ناگفتههاي زيادي از روند توليد اين مجموعه داشت. خلاصه كلام اين كه همه چيز دست به دست هم داد تا خوشنشينها مهمان پاييزي خانههاي شما باشد.
جاي خالي خنده
مهران مهام همراه ايرج محمدي دو همراه هميشگي هستند كه اين بار تهيهكنندگي مجموعه طنز خوشنشينها را به عهده دارند. مهام درباره روند توليد اين مجموعه معتقد است: من سال گذشته تهيهكنندگي مجموعه «زنبابا» به كارگرداني سعيد آقاخاني را به عهده داشتم و بعد از آن سريال «دلنوازان» را كه غيرطنز بود براي شبكه 3 كار كردم. راجع به ساختار برنامههاي توليدي در تلويزيون بايد بگويم اين كه اين بار سراغ مجموعهاي اجتماعي با ساختار طنز رفتم به اين دليل بود كه پس از مشورتهايي كه با برخي دوستان و بويژه مدير گروه فيلم و سريال شبكه 3 سيما داشتم به اين نتيجه رسيديم كه مدتي است جاي خالي يك مجموعه طنز براي سرگرمي شبانه مخاطب خالي است. ميدانستم كه شبكههاي مختلف توليدات غيرطنز متعددي داشتند و ساخت «خوشنشينها» بهانهاي بود براي پر كردن اين جاي خالي. به عقيده من بايد روند ساخت مجموعهها به گونهاي باشد كه به موازات برنامههاي مختلف در شاخههاي متفاوت براي هر فصل به تناسب خاص خود يك مجموعه با رگههاي طنز داشته باشيم.
مهام معتقد است، زماني خستگي او و گروهش كاهش مييابد كه مخاطبان از پخش مجموعه راضي باشند. وي ميگويد: وقتي مشغول تصويربرداري سكانسهاي خارجي در كوچه و خيابان هستيم، مردم از چند قسمت پخش شده راضياند و همين كه لبخند شادي و رضايت هر شب بر لبانشان جاري باشد براي ما كافي است، چون مردم هستند كه ما هستيم.
موقعيتي براي طنز
مرتضي اصلانزاده، صدابردار مجموعه خوشنشينهاست. او ميگويد خوشنشينها يك طنز موقعيت نيست، بلكه موقعيتي را ميسازد كه با طنز همراه است. وي صدابرداري يك كار 2?دوربينه را سختي اصلي مجموعههاي روتين هر شبي ميداند. وي پيش از اين هم سابقه همكاري با سعيد آقاخاني را داشته است. اصلانزاده ميگويد بعد از گذشت 23 سال فعاليت در زمينه صدابرداري 8 روز است كه بازنشسته شدهام، به غير از مجموعه «زنبابا» و «ترش و شيرين» بقيه مجموعههايي كه كار كردم، بيشتر در ژانر ملودرام بودهاند، با مهران مهام و ايرج محمودي قبلا كار كرده بودم و اميدوارم مجموعه خوشنشينها هم مورد توجه علاقهمندان قرار بگيرد.
يك قصه مستقل
امير غفارمنش، بازيگر نقش دايي يونس در اين مجموعه است. غفارمنش با طنز «ساعت خوش» شروع كرد و بعد از حضور در مجموعههاي حبيبآقا، عيد امسال و ... اين چندمين تجربه همكاري او با سعيد آقاخاني است. وي درباره نقش يونس ميگويد: نوع بازي من در اين كار به گونهاي است كه تلاش براي خنداندن مردم ندارد. اين پيشنهاد خود كارگردان بود كه كاراكترها براي ايفاي نقش طنز خود تلاش و تقلاي زيادي نداشته باشند و به همين اندازه كه موقعيت به آنها اجازه ميدهد كميك باشند. يونس شخصيت ساده و بيآلايشي است كه بيپيرايه خودش را معرفي ميكند. وي در پاسخ به اين سوال كه مجموعه خوشنشينها قصه واحدي را براي ارائه شخصيتهايش به بيننده عرضه نميكند، ميگويد: اتفاقا برعكس، اساس شكلگيري اين مجموعه بر مبناي تعريف قصه است. اتفاقي كه افتاد اين بود كه ما اصلا در اين كار تيپسازي نداشتيم و تنها شخصيتها بودند كه معرفي ميشدند، اين شخصيتها هر كدام ويژه و متمايز از ديگري هستند.
غفارمنش معتقد است، خوشنشينها تنها مجموعهاي بود كه طي سالهاي اخير فيدبك بسيار خوبي از تماشاگر گرفت؛ اتفاقي كه براي من فقط در مورد ساعت خوش افتاده بود. سعيد آقاخاني از قبل همه ميزانسنها را ميداند و كارگرداني است كه هميشه دست پر سر صحنه ميآيد.
راستين 8 ساله پسر امير غفارمنش هم سر صحنه حضور دارد. وقتي از او ميپرسم كه آيا تمايلي براي حضور راستين در عرصه بازيگري دارد يا خير در جواب ميگويد: راستين علاقه زيادي به بازيگري دارد، ولي من ترجيح ميدهم پسرم بعد از 19 ـ 18 سالگي آن هم با تحصيلات آكادميك وارد اين حرفه شود.
يك تجربه پربازيگر
علي هاشمي، مدير برنامهريزي پروژه خوشنشينهاست. او معتقد است جدا از تجربياتي كه در كارهاي دراماتيك داشتم، اين كار اولين حضور من در سمت برنامهريز طنزهاي روتين شبانه بود. مشكل اصلي كه در اين كار وجود دارد، آماده نبودن متنهاست كه باعث ميشود نتوانيم همه صحنههاي مربوط به يك لوكيشن را يكجا تصويربرداري كنيم. كار بشدت پربازيگر است همراه با تعداد لوكيشنهاي زياد. در خوشنشينها صحنههاي خارجي و سكانسهاي تعقيب و گريز زياد داريم و گاهي اتفاق ميافتد كه ساعت كاري ما در طول روز به 16 ـ 15 ساعت هم ميرسد.
مجموعهاي با صحنهپردازي رئال
قاسم تركاشوند، طراح صحنه و لباس اين مجموعه است، از سال 78 آغاز به كار كرده و تا امروز طراحي صحنه مجموعهها و تلهفيلمهاي زيادي را عهدهدار بوده است.
وي در پاسخ به اين سوال كه چقدر طراحي صحنه و لباس براي يك مجموعه طنز ميتواند آسانتر از يك كار درام باشد، ميگويد: به عقيده من اگر سختتر نباشد، آسانتر نيست، چراكه خلاقيت بيشتري را ميطلبد. در اين نوع كارها ما تا حدودي شخصيت را بر مبناي رنگ لباس يا لوكيشني كه در آن زندگي ميكند به بيننده معرفي ميكنيم. در اين كار طبق صحبتي كه ابتداي كار با كارگردان داشتيم به اين نتيجه رسيديم كه فضا تا حد امكان رئال و به زندگي واقعي نزديك باشد و در انتخاب رنگها و حتي لباس غلو نكرده باشيم. منطق قصه به من خيلي اجازه تعويض لباس نميداد، چراكه ما خانوادهاي داريم كه تازه از سفر برگشتهاند و با اين قضيه روبهرو ميشوند كه همه چيز زندگيشان فروخته شده. به هر حال همه اين تلاشها بر اين بود كه مخاطب را راضي نگه دارد. من بعد از برخي كارهاي پليسي مثل كارآگاهان و كلانتر، يك كار طنز را تجربه كردم و فقط دلم ميخواست زمان بيشتري در اختيار داشتم تا ميتوانستم همه توانم را در اختيار كار و گروه بگذارم.
يك دوربين متحرك
فرزام گلسفيدي، تصويربردار اين مجموعه طنز است كه سالهاست در كنار برادرش، فرشاد گلسفيدي مشغول به فعاليت است. وي ميگويد: به هر حال راكوردنوري در اين گونه كارها بايد حفظ شود. كار ما هم 2 دوربينه است و اين كه ما در طول يك هفته ممكن است بارها به لوكيشن قبلي برگشت داشته باشيم. برادرم به عنوان مدير تصويربرداري كار رنگ و نور را خيلي خوب ميشناسد و اين كه قاعدتا يك كار طنز رنگ و نور خاص خود را ميطلبد. البته كار دوربين ما در اين پروژه خيلي ثابت نيست. دوربين خوشنشينها براي القاي حس فانتزي خود يك دوربين متحرك است.
طرفدار طنز موقعيت
سپند اميرسليماني، نقش حامد را بازي ميكند. يك مهندس معماري كه در ابتداي داستان، ساك مسافرتياش با دانيال (با بازي علي صادقي) جابهجا ميشود و درگيرياي كه اين ميان اتفاق ميافتد خود، قصههايي را به دنبال دارد. اميرسليماني خوشنشينها را متفاوت از ديگر مجموعههاي طنز ميداند. به عقيده او، اين كار هيچ لوكيشن ثابتي ندارد. سابق بر اين با سعيد آقاخاني در مجموعه «من يك مستاجرم» بازي داشته و علاوه بر يك بازيگر خوب، آقاخاني را يك كارگردان باسليقه و خوشاخلاق ميداند. او ميگويد: من از آقاخاني خيلي چيزها ياد گرفتم. وقتي در مورد نوع بازياش از او ميپرسم، ميگويد: من نقشها را بازي نميكنم و خيلي عادي با آنها برخورد ميكنم. من طرفدار طنز موقعيت هستم و به نظرم در اين مجموعه مثلا اتفاقهايي كه براي حامد ميافتد، اينقدر ميتواند جذاب باشد كه ديگر مرا مجبور نميكند حركاتي انجام دهم كه بر پايه آنها مخاطبم را بخندانم. از روند كار راضي هستم و در اينجا از مجموعهاي صحبت ميكنم كه همه دست به دست هم تلاش ميكنند تا مجموعهاي درست را پيش ببرند. خوشحالم كه در كنار 2 تهيهكننده محبوب و كاربلد و يك كارگردان خوشنام و بااخلاق مشغول به فعاليت هستم.
يك مادربزرگ دوستداشتني
حليمه سعيدي، نقش خالهقزي را به عهده دارد. پيش از اين هم در سريال «زن بابا» و «عيد امسال» بازي خوب و بامزهاش را ديده بوديم. خودش ميگويد: در همه زندگيام بازيگر بودهام. هيچ وقت دوست نداشتم در مجموعهاي نقش زن كسي را بازي كنم. هميشه نقش همسايه، خاله و نقشهاي اينچنيني را بازي ميكنم. اين مادربزرگ دوست?داشتني 76 ساله سينما و تلويزيون استعداد خوبي هم در بداههگويي دارد و از مردم و نظر لطفي كه هميشه به او داشتهاند، قدرداني ميكند.
يك پايان خوش
مصطفي تنابنده، دستيار اول كارگردان خوشنشينهاست. از رضايتي كه به كار وارد است ابراز خوشحالي ميكند. به عقيده او، اين مجموعه با برنامهريزي درست و از پيش تعيين شده پيش ميرود. تنابنده ميگويد با توجه به ساعت كاري زياد، بچههاي گروه خيلي ناراضي نيستند. وقتي از او ميپرسم كه به عنوان يكي از اعضاي اصلي اين گروه ميداند كه سرانجام شخصيتهاي داستان به كجا ميرسد و اين كه آخر داستان مشخص است يا نه، ميگويد: كم و بيش در جريان هستم و مطمئنم كه بيننده سريال خوشنشينها در آخر راضي خواهد بود.
به هر حال مجموعه خوشنشينها در حال پخش است و سعيد آقاخاني در همه اين سالها ثابت كرده كه رگ خواب مخاطب خود را خوب ميشناسد. اين مجموعه پر از ستارههاي طنز تلويزيوني است و بايد ديد سرانجام اين مجموعه 33 قسمتي با حال و هواي طنز در آخر به كجا كشيده خواهد شد. آيا خوشنشينها خوش ميدرخشد؟
شبنم مدني
جام جم
امشبش استثناً یکمی خنده دار بود
مخصوصا اون تیکه ای که بچه هه گیر داده بود به حمید لولایی![]()
اره - من کلا این سریالو بخاطر مزخرف بودنش نگاه نمیکنم اما همیجوری داشتم شام میخوردماو تیکشو دیدم و کلی حال کردم
زد پدر بچرو در اورد بعد میگه خیلی بچه ی با مزه ایییه
![]()
کلا همون یه تیکش باحال بود . یکی زد پشت پسره با کله رفت تو بشقاب![]()
واقعا حرفي براي گفتن نداره همه حركات و حرفاي بازيگرا تكراريه و توي همه مجموعه هاي اينچنيني به كررات ديديم اصلا خلاقيت توي مجموعه هاي طنز ما از بين رقته تو هر مجموعه يكي 2تا ادم عتيقه هست اينجا هم اون يارو نگهبانه با خاله چيچي .... اصلا قابل مقايسه با قهوه تلخ نيست خدا اين مهران رو از ما نگيره
با احترام به نظر شما اما خيلي ها ( عده كمي هم نيستن ) رو ميشناسم كه كاملا ( 180 درجه ) خلاف نظر شما رو دارن
به خصوص تيكه اخر رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)