تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 102 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان شما دیکشنری آریانپور رو از قسمت reference,samsungapp دانلود کردین؟
    مشکل داره؟
    واسه من که فقط صفحه اولش میاد بعدش خارج می‌شه از برنامه!!!!!

داره خودمونی میشه adame_haji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یاشار جان بابت همین موتور بازی و گوشی بازی و ذت دنبا و آخرت و میگم حال میکنی دیگه
    خووب داری جوونی میکنی ها
    مثل ما نبودی که از جوونی فقط طعم اینا رو چشیدیم
    Resident Evil 1-5
    Tomb Raider 1-9
    Fear Effect 1-2
    Metal Gear Solid 1-3 (چهارش رو ps3 نداشتم بازی کنم !!!! )
    Alone In The Dark 1-2
    Tenchu 1-2
    Silent Hil 1-5
    Dinocrises 1-2
    Parasit EVE 1-2
    Teaken 1-5
    Mortal Kombat ها
    Road Rash
    oddworld
    Ace Combat 2-3
    Apocalypse
    Bust A Move
    Vampire Hunter
    Crash Bandicoot 2-4
    Die Hard Trilogy
    Driver 1-2
    Duke Nukem
    vigilante 8
    Twisted Metal
    دیگه هرچی فکر میکنم چیزی یادم نمیاد
    تقریبا حدود 90 درصد باز های بالا خودم رفتم آخرشون
    مخ کلوپ بودم ان زمونا
    جوونی ما هم اونجوری بود
    البته اسم هایی که گفتم از PS1 بود . دیگه از زمان آتاری 2600 و قبل ترش TV Game نمیگم که کسی اونو ندیده . مال زمانهای خیلی قدیمه
    بگذرییم
    راستی خودم موتر کراس ندارم . ولی همسایمون توی خیابون ماشین بهش میزنه 2 ملیون برای خسارت میبندن . اینم پولو میگیره و میره موتور کراس میخره
    خلاصه همسایه ها از صدای متور این خواب نداشتم
    از زمین و زمان میپرید . از این اماراتی ها بود
    میگفت پلیس بگیره با اره برقی نصفش میکنه
    قبل از مرگش موتورو فروخت (نمرده ها . منظورم اینه خودشو با موتور به کشتن نداد!!)

دوستان کیفیت صدای گوشی با هدفون چطوریه؟؟خوبه؟از لحاظ کیفیت و بلندی و bass؟؟؟؟
    بعد اینکه از لحاظ ساپورت نرم افزار چجوریه؟؟فایل pdf رو اجرا میکنه؟؟
    ممنون اگه کامل راهنماییم کنید
    توی سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این گوشی رو با این عنوان نام برده :
    -پخش کننده موسیقی فوق العاده
    -کیفیت صدای بسیار خوب

Samsung S8500 Wave یکی از بهترین عملکردهایی را که تا به حال دیده بودیم در آزمون کیفیت صدای ما از خود نشان داد و خوشحالیم که می بینیم جانشین آن یعنی Wave II هم ما را مایوس نمی کند.

در هنگام اتصال گوشی به یک تقویت کننده صوتی خارجی ، صدای گوشی فوق العاده است. در این شرایط Samsung S8530 Wave II عملکردی خارق العاده دارد و هیچ نقظه ضعفی در آن مشاهده نمی شود. دامنه پویای واید ، پاسخدهی عالی به فرکانس ها ، سطح نویز عالی و نبود انحراف سبب می شوند که Wave II در این قسمت امتیاز کامل را کسب کند. بلندی صدای گوشی هم در سطح مناسبی است.
    واقعا پخش صداش عالیه
    توی هد ست شفافیت به شدت بالاست
    البته از لحاظ بلندی صدا مثل بعضی از گوش های تقویت شده گکوش رو کر نمیکنه ولی از لحاظ ظرافت عالیست
    یه گزینه Bass Enhansment توی منو داره که وقتی که روشن میکنی یه Bass حالی میده که کف و خون قاطی میکنی
    من موندم این Bass از کجای این هد ست به اینکوچولویی میاد بیرون !!!!!!
    البته اگه از هدست استفاده میکنی باید روی اکوایزر Rock باشی تا از آهنگ لذت ببری
    Last edited by adame_haji; 08-05-2011 at 01:04.

3. این کاربر از adame_haji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بچه ها کیفیت صفحه نمایش نسبت به گالاکسی اس خیلی کمتره ؟؟

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوش به حالت پسر میتونی بازی های ه ک شده رو اجرا کنی....اگه ممکنه این روشی که انجام دادی تا گوشیت این جوری شد (بدون اینترنت).رو برام یه لینکی چیزی بده ببینیم چجوریه هر چی گشتم پیدا نکردم
    در ضمن میخوام گوشیمو (s8530) بفروشم هر کی خواست پ.خ بده
    کار سختی نیست.کافیه برنامه مولتی لودر رو باز کنی و مثل عکس زیر عمل کنی.اول اون بالا تیک LS16410 رو بزن.هیچ کدوم از تیک های بوت چنیج و فول دانلود و اینا رو هم نزن.بعدش تو قسمت APP آدرس فایل APP فریمور روسی رو وارد کن(اونی که اسمش طولانی تره) بعدش تو قسمت FOTA آدرس فایل فوتای روسی رو وارد کن.بعد گوشیت رو در حالی که سیم کارت و مموریش رو درآوردی ببر تو حالت دانلود مود(کلیداش دقیق یادم نیست ولی فک کنم همزمان باید کلید های قفل+ولوم پایین+منو رو فشار بدی) وقتی گوشیت رفت تو حالت دانلودینگ با کابل به کامپیوتر وصل کن.در این حالت گوشیت باید خودکار وصل بشه و گزینه ی دانلود تو برنامه فعال بشه وگرنه خودت دستی پورت سرچ کن تا برنامه یه COM بشناسه و به گوشی وصل بشه.در نهایت گزینه ی دانلود رو بزن و تمام.فقط اگه قبل این کارا گوشیت رو یه مستر ریست هم بکنی بد نیست.
    پ.ن: شما چنتا گوشی فروشی دارین؟!!!اون سونی اریکسون و کوربی رو رد کردین رفت؟!!!!!

دوستان شما دیکشنری آریانپور رو از قسمت reference,samsungapp دانلود کردین؟
    مشکل داره؟
    واسه من که فقط صفحه اولش میاد بعدش خارج می‌شه از برنامه!!!!!
    آریانپور با بادا 1.2 مشکل داره و کار نمی کنه.من که از سارادیک جاوا استفاده می کنم.

6. این کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها کیفیت صفحه نمایش نسبت به گالاکسی اس خیلی کمتره ؟؟
    چند صفحه قبل من یه عکس مقایسه از دو گوشی گذاشتم (خودم گرفتم)
    کیفیت صفحه ی ویو2 بهتره.. روشناییش.. شارپنس.. وضوحش بهتره
    مقداری وسعت دیدش کمتره (که اصلا مهم نیست)
    و رنگ سیاه رو به خوبی گالاکسی نشون نمیده
    ================

در ضمن لازمه یه نکته ای بگم
    وی گفته الان بازی ه ک شده روی ویو2 نصب نمیشه؟
    من خودم دارم مثل سابق بازی میکنم
    در صورتی نصب نمیشه که اپز رو آپدیت کنید...

8. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من navitel رو از samsungapps دانلود کردم،ولی‌ lisence key می‌خواد؟
    از کجا باید بیارم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

کار سختی نیست.کافیه برنامه مولتی لودر رو باز کنی و مثل عکس زیر عمل کنی.اول اون بالا تیک LS16410 رو بزن.هیچ کدوم از تیک های بوت چنیج و فول دانلود و اینا رو هم نزن.بعدش تو قسمت APP آدرس فایل APP فریمور روسی رو وارد کن(اونی که اسمش طولانی تره) بعدش تو قسمت FOTA آدرس فایل فوتای روسی رو وارد کن.بعد گوشیت رو در حالی که سیم کارت و مموریش رو درآوردی ببر تو حالت دانلود مود(کلیداش دقیق یادم نیست ولی فک کنم همزمان باید کلید های قفل+ولوم پایین+منو رو فشار بدی) وقتی گوشیت رفت تو حالت دانلودینگ با کابل به کامپیوتر وصل کن.در این حالت گوشیت باید خودکار وصل بشه و گزینه ی دانلود تو برنامه فعال بشه وگرنه خودت دستی پورت سرچ کن تا برنامه یه COM بشناسه و به گوشی وصل بشه.در نهایت گزینه ی دانلود رو بزن و تمام.فقط اگه قبل این کارا گوشیت رو یه مستر ریست هم بکنی بد نیست.
    پ.ن: شما چنتا گوشی فروشی دارین؟!!!اون سونی اریکسون و کوربی رو رد کردین رفت؟!!!!!

آریانپور با بادا 1.2 مشکل داره و کار نمی کنه.من که از سارادیک جاوا استفاده می کنم.
    ماکان جان(اسمتو نمیدونم) این که کاری نداره..فقط یه چیز من الن فریمورم jpka1 هستش ...قبلا فریمور روسی دانلود کردم فایل فوتا توش نبود...حالا جایی سراغ نداری که این دو تا فایلو دانلود کنم...اگه نه لینک کاملشو بده کلشو دانلود کنم..............وای اگه بشه چی میشهالان تو بازی های ه ک شده رو بدون نت اجرا میکنی؟
    .
    .
    .
    زیاد گوشی بازی میکنم.... اره اون w995 وcorby رو فروختم الان n96 وn72 و ویوم اگه نتونم بازی های ه ک شده رو اجرا نکنم؟(همه چی به این بستگی داره اخه خوره بازیم)
    دوستدار شما یاشار
    دوستدار شما یاشار

11. این کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ماکان جان(اسمتو نمیدونم) این که کاری نداره..فقط یه چیز من الن فریمورم jpka1 هستش ...قبلا فریمور روسی دانلود کردم فایل فوتا توش نبود...حالا جایی سراغ نداری که این دو تا فایلو دانلود کنم...اگه نه لینک کاملشو بده کلشو دانلود کنم..............وای اگه بشه چی میشهالان تو بازی های ه ک شده رو بدون نت اجرا میکنی؟
    اسمم همینه!!!
    منظورت از دو تا فایل فوتا و app هستش؟فایل فوتا رو که قبلا واست آپ کردم و آدرسشم دو صفحه قبل گذاشته بودم.فایل app راستش حجمش 50 مگه و از خونه امکان آپلودش رو ندارم.شما از همون فایل app فریمور روسی که دارین استفاده کن اگه جواب نداد یه خبر بده من واست آپ کنم!
    بازی ه ک شده هم بله!خیلی سریع و راحت مثل هلوووو! نمیدونم چرا خیلی از دوستان این روش رو امتحان نمی کنن؟من الان 18 تا بازی ه ک شده رو گوشیمه و حدود 5 تا برنامه! تنها بازی که تا الان واسه من جواب نداده بازی worms بوده و هی میپره بیرون!!
    من navitel رو از samsungapps دانلود کردم،ولی‌ lisence key می‌خواد؟
    از کجا باید بیارم؟
    شما صفحه قبل پست من رو یه نیگا بنداز.اونجا یه لینک گذاشته بودم که توش روش قانونی کردن و استفاده از برنامه رو توضیح داده!

13. این کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دستت درد نکنه فقط یه سوال اینکه فلش کامل نیست (چون 2 تا فایلو فلش میزنیم)؟
    اخه من 10 صفحه برنامه وبازی مجانی نصب کردم اگه این 2 تا فایلو بزنم 10 صفحه برنامه میپره؟؟؟(توی حافظه خود گوشیه)
    دوستدار شما یاشار

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام دوستان.ن میخووام یه گوشی تا 400 بخرم.یکی از گزینه هام هم Waveii هستش.میخواستم ببینم نسخه بدون گارانتی بگیرم مشکلی نداره؟فارسی رو هم ساپورت میکنه ؟قیمت کف بازار چنده؟ و اینکه برنامه براش به اندازه کافی هست؟برا GPS هنوز هم از Treckbuddy استفاده میشه؟ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •