مگه کیبورد عربی چه مشکلی داره؟ من که هیچ مشکلی باهاش نداشتم.
مگه کیبورد عربی چه مشکلی داره؟ من که هیچ مشکلی باهاش نداشتم.
سلام دوستان خسته نباشید
پس از نصب ویندوز7 در acer aspire 5742-7698 دیگه نمیتونم نور lcd رو کم یا زیاد کنم حتی توی کنترل پنل قسمت پاور هم نمیشه از تو ویندوز نورشو کم یا زیاد کنم درایور داره؟کدوم هست ؟ لطفا راهنمایی کنید
در ضمن قبلا xp روش ریخته بودم کار میکرد ولی با7 32 بیتی جواب نمیده. چرا؟
Last edited by aminstedio; 04-05-2011 at 02:58.
روی کیبورد دکمه ی fn با فلش سمت چ÷ و راست کار نمی کنه ؟
5742 CI3-320GB-2GB DDR3-INTEL VGA
چنده...؟
همین کانفیگ کارت گرافیک دارش هم هست..?
قیمت جفتشون بی زحمت..
نه دوست من fn با کلیدهای جهتی راست وچپ دیگه برام کار نمیکنه روی xp sp2 درست بود همسن که 7 بیتی32 نصب کردم دیگه کار نمیکنه!ولی تمام کارهای ترکیبی با fn درست هستند یعنی کم و زیاد کردن صدا و روشن کردن وایرلسو lcd و غیره درست کار میکنند فقط همین نور صفحه کار نمیکنه
البته متوجه شدم که ویندوز 7 روی نسخه لپ تاب نصب شده و توی تنظیمات پاور از کنترل پنل گزینه های کم کردن نور هستند ولی با کم و زیاد کردنشون چیزی تغییر نمیکنه پس نباید انتظار داشت با شورتکات fn +کلید چپ و راست کار کنه
حالا راه حلی میدونید که این گزینه های کم کردن نور در ویندوز7 32 بیتی فعال بشن؟(توی کنترل پنل و بعد به پاور مراجعه کنید او ن پایین صفحه پاور برای لپ تاب ها یه گزینه کم و زیاد کردن نور پیدا میشه که برای سکتاپ ها نیست)
آقا درست شد .درایور این دستگاه برای ویندوز7 3تا فایل نصبی بود
Intel VGA v8.15.10.2125
NVIDIA VGA PhysX v9.10.0224
NVIDIA VGA N11PGE v8.17.12.5903 که مشون رو از سایت :
دانلود کردم و نصبیدم بعد از ریستارت درست شد!همچنین افکتهای 3بعدی سون فعال شدن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتشکر از دوستان
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
من acer aspire 5742-7698 رو با مشخصات :
corei3
3gigddr3
320 hdd
گرفتم 700 تومن
من 5741 خودمو فروختم کیبوردشو دوس نداشتم
سلام خدمت دوستان
من الان یه 6 ماهی میشه این لپ تاپ رو گرفتم .اما نمیدونم الان برای چی شارژ باطری بیشتر 84 درصد نمیگیره نمیدونم چیکارش کنم درست بشه لطفا دوستان راهنمایی کنند
به احتمال زیاد باتریتون داره خراب میشه (مشکل عمده در این مدل )
باتریتون خراب شده
من خودم این مدل رو یه سالی هست دارم و با اینکه روزی 6 تا 8 ساعت ازش استفاده میکنم باتریش تا حالا مشکلی نداشته و تا صد در صد هم شارژ میشه
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)