رنگ سیاه: پیشتاز و پیشرو و هیرمن موتورهای خوبی هستن و انجین خوبی استفاده میکنند.
موتور نامی هم خوبه من تازه گرفتم وتاحالاکه باهاش مشکلی نداشتم و تا 15000 تا گارانتی داره و برای من تاحالا صدی یک سوزونده و اگه بنزین سوپر بزنی کندو شتابی عجیبی پیدا میکنه و بنده رنگ آبی و قرمز و نقره ای شو دیدم و مال خودم نقره ای هست و قیمتش هم بین 950 تا یک تومن هست و بستگی به انصاف فروشنده داره، بنده از آشنا خریدم و فقط پول بار + 5 تومن سود گرفت! در اومد 955تومن در حالیکه فروشش یک میلیون ده بود!!!
خلاصه بستگی به سلیقتون داره، گرچه موتورای دیگه هستن مثل شوکا ولی گرونه حدود 1.200 هست با اینکه زیباست و یکم نرمتره ولی از لحاظ موتوری فرقی با بقیه نداره و قطعاتشم هم گرونتره و کم هستش...
بنده پیشتاز داشتم و نامی هم تازه گرفتم، از هر دوتاش راضی بودم و هیچ فرقی هم درمیزان سرعت رفتن و موتور و سرو صدا و ... ندارن و دقیقا مثل هم هستند، و تعریف موتور کویر رادیسون و احسان و هیرمن رو هم شنیدم...
در کل دوست عزیز، من خودم حدود 1ماه تحقیقات زیادی در مورد این موتورا داشتم و از لحاظ انجین و قیافه حدود 95 درصد مثل هم هستن و یکم تو کیفیت قاب های اطراف باهم متفاوتند و از عناوینی که در بالا گفتم هر کدومو بخری خوبه ولی پیشتاز و نامی و پیشرو امتحان خودشونو پس دادن...
اینم عکس های موتور بنده