برای این بازی dlc ندادن؟
الآن یه هفته هست که آیکنش رو می بینم و حالم گرفته می شه! خیلی قشنگ بود. بازم می خوام.
برای این بازی dlc ندادن؟
الآن یه هفته هست که آیکنش رو می بینم و حالم گرفته می شه! خیلی قشنگ بود. بازم می خوام.
خیر هنوز...بزودی یک DLC رایگان برای تمامی پلتفرم ها میاد...
چندتا تست جدید اضافه میکنه + Leaderboards ، چند مرحله و تست جدید برای Co op و چند Challenge جدید...
اطلاعات بیشتر اگر میخواید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام این قسمت Co op آفلاین هم میشه بازی کرد اگه آره کجاست؟؟!؟(همونی که دو تا ربات نشون میده تصویری؟!و مرحله هاشو فقط واسه نمایش گذاشتن؟)
آنلاین چطوری میشه بازی کرد؟؟؟؟
بله میشه،باید split screen بازی کنید. اگر کنسول هستید که باید هر دو کنترلر رو آن کنید و برید قسمت Co op،در مورد پی سی دوستان بیشتر میدونن!
نه توی پی سی همچین قابلیتی وجود نداره و فقط Co op آنلاین وجود داره...در مورد پی سی دوستان بیشتر میدونن!
همین co op چطوریه
من یکبار آنلاین co op اشو رفته بودم. امروز با داداشم هم رفتم. خیلی خیلی بیشتر حال میده ها!!! خیلی خیلی خیلی بیشتر!
کلا بازی خیلی توپیه!
ممنون دوستان از پاسختون
من پی سی ام حالا تو پی سی چطوری میشه آنلاین زد؟
مثلا سرور لود میکنه باید انتخاب کنم یا نه باید دو نفره (با دوستان)بازی کنم ؟؟!!که یکی سرور شه و ....
در کل منظورم اینه میشه تو سرورها رفت "انتخابی" (مثل کانتر و بقیه بازیها...)چجوری حالا؟؟؟؟
منم همین عرایضو دارم.
اون تاپیکی که مخصوص آموزششه خیلی داغونه لطفا یکی درست حسابی آموزش بده.
دوستانی که می خوان Coop بازی کنن لینک زیر رو ببینند:
خواهش می کنم قبل سوال یه جستجویی تو فروم بکنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)