وحید یه سوال:
تو فن کدوم شخصیت هستی؟؟
اون دو روز هم بخاطر این بود که پای سیستم نبودم
بابا بیخیال تو بردی.منو بیخیال شید برید سراغ یکی دیگه
آااااااه خدای من.........
![]()
وحید یه سوال:
تو فن کدوم شخصیت هستی؟؟
اون دو روز هم بخاطر این بود که پای سیستم نبودم
بابا بیخیال تو بردی.منو بیخیال شید برید سراغ یکی دیگه
آااااااه خدای من.........
![]()
عرضم به حضور شما که امید جان بنده کلآ ارادت خاصی نسبت به نوب سایبوت عزیز تر از جان بقیه شخصیتهای کمبات!: دی دارم و اگر قسمت نشد نوب سایبوت رو تو این سری تجربش کنیم به سوی اسکورپیون روی می آوریم![]()
ای نامرداسکور؟
بابا پس باهم رفیق شدیم رفت
نوب داداش بزرگه ی ساب زیروه هست
نمیدونم چرا هی داداش کوچیکتو مسخره میکنی؟![]()
به نظرت بعد از نوب سایبوت شخص دیگری جز اسکورپیون هست که استایلش محبوب باشه!
امید جان قند عسلم تو رینگ داداش ماداش نداریم!میزنم نصفت می کنم رسمآ!!!
+
حالا دور از شوخی نینجاهای بازی خاصیت و نماد بازیه مورتال کمباته به نظرم...تمام زیبایی این گیم هم به مبارزات تن به تنه همین نینجاهاس نه باس های فوق العاده مسخره و نامردیه بازی!(که چی واقعآ همین گورو رو برداری یه جفت پا میاد روت نصفه خونت تموم میشه!
حالا ایشالا که این سری تو این مسئله بهتر کار کرده باشن دیگه شاهد اینگونه ضربات نباشیم از باس های عزیز!
![]()
گفته شده فیلم mortal kombat reborn شامل 10 قسمت هست
حالا باز گورو خوب بود.اون موتارو خيلي مسخره بود!با ساب زيرو ميشد زدش ولي يه جٌفتك مينداخت ميمردي!که چی واقعآ همین گورو رو برداری یه جفت پا میاد روت نصفه خونت تموم میشه!حالا ایشالا که این سری تو این مسئله بهتر کار کرده باشن دیگه شاهد اینگونه ضربات نباشیم از باس های عزیز!
![]()
توي Mk ها كه بازي كردم هم به نظرم بهترين Boss شائوكان هست.مخصوصا توي Mortal kombat trilogy!الانم در حال دانلود همين trilogy هستيم.
خوب تاریخ عرضه بازی مشخص شد........... :
برای اروپا در روز 18 آپریل مصادف با 29 فروردین سال 1390 عرضه خواهد شد.
اینم باکس شات بازی که خیلی قشنگه:
.
.
هنوز تایید نشده که واسه pc قرار هست ریلیز شه یا نه؟!اگر pc هم همزمان با کنسولها منتشر شه خیلی جالب و در عین حال تعجب بر انگیزه این حرکت اد بون!!!!!!
ایولااااااااا
دقیقا روز تولد من ریلیز میشه![]()
ایول باید به همه شیرینی بدی : دی
هنوز اصلا معلوم نشده که قراره برای پی سی بیاد چه برسه به تاریخشهنوز تایید نشده که واسه pc قرار هست ریلیز شه یا نه؟!اگر pc هم همزمان با کنسولها منتشر شه خیلی جالب و در عین حال تعجب بر انگیزه این حرکت اد بون!!!!!!
چیزی هنوز نگفتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)