سالام.....میخوای فعلا از این کیبرد استفاده کن تا مشکلت رفع بشه
پست ۱۶۹۵ رو بخون ..به اسمه خودمه اینم عکسس از محیطه کیبرد
forum.p30world.com/showthread.php?t=447169&page=170
[IMG]up.--------.com/images/10bg6ny8a573v6b0sbk.jpg[/IMG]
سالام.....میخوای فعلا از این کیبرد استفاده کن تا مشکلت رفع بشه
پست ۱۶۹۵ رو بخون ..به اسمه خودمه اینم عکسس از محیطه کیبرد
forum.p30world.com/showthread.php?t=447169&page=170
[IMG]up.--------.com/images/10bg6ny8a573v6b0sbk.jpg[/IMG]
Last edited by tarfan1364milad; 26-05-2011 at 15:51.
من سی 7 دارم عکاسیش با دوربین 8 مگاپیکسل سونی خودم تقریبا برابره اما فیلم برداریش حرف نداره
من تا جواب نگیرم که ول نمیکنم .
چه جوری میشه توی Menu/Photos/All فالدر بندی کرد . اسم هیچ ویدئویی هم نمیاد ، حتماً باید باز شه تا بفهمیم چی هست .
تو قسمت Album و Tags هم میدونم میشه اضافه کرد . اینم میدونم که از Menu/Applications/Office//File mgr میشه با اسم دید .
اگه راهی هست که بشه در Menu/Photos/All فالدر بندی کرد یا اسم ویدئو رو نمایش بده که نخوایم فایل ویدئو رو باز کنیم تا بفهمیم چی هست بفرمایید.
سلام
کسی می تونه فایل Cer را برای گوشی من پیدا کنه
گوشی من 5800
سریال گوشی:358279039718711
دوست عزیز نام تاپیک چیه؟گوشیه شما چیه؟
سلام دوستان
برای گوشی c7 هم مثل 5800 میشه فایل crt گرفت و سیستمش مثل همون 5800 هست؟
اگر اینطوره چطوری باید این فایل رو تهیه کنم؟
ممنون
oخدایی از تنها چیزی که بدم میاد همون لوگ که نمیشه تماس رو یکی یکی پاک کرد سیمبین 3 نمیدونم چه فکری کرده این نیاز همه جوونهاست D:
همیشه همون ایراد رو میده.
تو phoenix , مینویسه پروداکت کد صحیح نیست.اولش هم که اسم گوشی رو همراه با اطلاعاتش میاره ، جای product code , RM رو نوشته.
همیشه همون ایراد رو میده.
تو phoenix , مینویسه پروداکت کد صحیح نیست.اولش هم که اسم گوشی رو همراه با اطلاعاتش میاره ، جای product code , RM رو نوشته.
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
من بلد نیستم ساین کنم
میشه بهم یاد بدید؟
سلام
من برای گوشی c7 کابل tv گرفتم و گوشی رو وصل می کنم به تلویزیون و اهنگ یا چیزای دیگه نگاه می کنم
میخواستم بدونم من الان یه فیلم از روی گوشی روی tv نگاه کنم برای گوشی ضرر نداره مثلا 2 ساعت بخوام
نگاه کنم برای گوشی ضرر داره یا نه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)