دوستان میخوام لاستیک 14/205 هانکوک بندازیم زیره ماشین
نظرتون چیه؟
دوستان میخوام لاستیک 14/205 هانکوک بندازیم زیره ماشین
نظرتون چیه؟
تو رو خدا این کار رو نکن ۲۰۵ ۶۰ ۱۴ من انداختم رودستون کره بهتر که نشد بدتر هم شد بعد چون اشنا بود گفتم ۱۸۵ ۶۵ هانکوک بندازه با همون کویر خودش زیاد فرقی نداره در کل ننداز ولی اگه میخوای بندازی ۱۸۵ هانکوک optimo me02 جفتی ۲۲۵ که ۴ تاش میشه ۴۵۰ کویر خودش هم ۲۵۰ ازم برداشت ۱۰ تومان هم بالانس ۲۱۰ تومان سر دادم ۳۰۰ کیلومتر هم با کویر رفته بودم
دوستان روغن موتور باید حتما نیمه سنتتیک باشه یا همون sl \cf باشه خوبه چون سوبر بیشتاز هست این طوریه نمیدونم چرا تو مشهد روغن ایرانول ریسینگ و سوبر بیشتاز نیمه سنتتیک نیست اخه شهر به این بزرگی گیر نمیاد میخوام یکی از اینا رو تا اخر بریزم
پس با این حساب سراغ 205 نرم
195 چطوره؟
به نظرم 185 خیلی باریکه و فکر نکنم توی مسافرت توی سرعتای بالا خوب عمل کنه
Last edited by Amin_0913; 29-06-2012 at 16:47.
من 2 سال لاستیک 205 با مارک رودستون زیر 405 انداختم خوب بود مشکلی هم نداشت.
برای پژو 185 با همون فابریکش رقی نداره به نظر من همون 205 خوب جواب میده مارک کومهو یا میشلن که واقعا عالیه
سلام
دوستان امروز رفتیم برای اولین بار بنزین یزنیم
تا درب باک رو باز کردم یهو از پاک با فشار بنزین پاشید بیرون و درب باکم پرت شد و کل بدنمون رو بنزینی کرد
به نظرتون مشکلی داره؟
نه مشکلی نداره شاید برای اولین بار بوده هوا تو باک بوده.
بابا این قرتی بازیا چیه در میارن همون موتور 2000 سی سی قدیمشو بزارن روش مثله پلنگ میشه هزار جور پول نفله میکنیم فقط موقع بنزین زدن که میشه حساب کتاب میکنیم
دوست من به هر حال تکنولوژی دائم در حال پیشرفت بوده و موتور 2000 قبلی اگرچه موتور قوی و خوبی بود اما خوب دورش گذشت و جای خودش رو به موتورهای انزکتوری رسوند.
در حال حاضر تمام خودروسازان دنیا تو برنامه هاشون تولید موتورهایی که کم مصرف باشن در دستور کار هست.
یکی میگفت چون 405 و پرشیا یکی هستن، وقتی پرشیا اتومات میشه،405 رو هم با 2 تومان میشه اتومات کرد. درسته؟ عواقب نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)