تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 69 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 687

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های اندروید

داره خودمونی میشه kant1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    1- گوشی xperia pro دارم. اما در بخش seting/voice input & outpo گزینه ی instal voice data و گزینه های دیگر فعال نیست و نصب هم نمی شود یعنی تنها یک صفحه searching می آید و سپس به صفحه ی اولیه باز می گردد. با توجه به اینکه بر ای خواندن نام تماس گیرنده یا فرستنده اس ام اس به این بخش نیاز است من چه باید بکنم؟!!
    2- گوشی xperia s یکی از دوستانم برخی از فلش مموری ها را می خواند و بر خی را نمی خواند. و ارور نداشتن power کافی می دهد. با وجود اینکه همان مموری ها بر روی galaxy s2 جواب می دهد. مشکل از کجاست؟
    با سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

با سلام من galaxy ace دارم تمامی فولدر ها توی رمو جا بجا کردم از اون موقع به بعد هیچکدوم از برنامه ها یا بازی ها رو تو منو نشون نمیده لازم به ذکر که رم فرمت نشده و برنامه ها نصبه لطفآ بگید چکار کنم ممنون.

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام

من app2installer ریخته بودم روی ArcS و همه ی برنامه ها و بازی ها روی رم می ریخت ولی از وقتی که ورژن 4 کردم دیگه گزینه ای نداره که بریزم توی رم ولی توی قبلی چند تا گزینه اضافه می کرد که هر چی توی گوشی هستو می ریخت توی رم

حالا این برنامه ورژن جدید داره که با 4 هم بشه همه چیو ریخت توی رم

من app2sd هم ریختم ولی اون فقط اونایی که خود گوشی قابل انتقالنو داره جابجا می کنه و همه رو جابجا نمی کنه

جالا اگه برنامه ی دیگه که به اندروید 4 بخوره و نیاز به روت نداشته باشه و معرفی کنند

ممنون
    کسی نمی دونه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان...
    من در مورد نصب برنامه هایی که توش فایلی به پسوند apk نیست سوال دارم...
    باید چیکار کنم....؟؟؟
    به صورت zip هست و توش پوشه هایی به اسم assets و meta-inf و res و فایلهایی به اسم classes.dex و resources.arsc هست...
    چه کنم؟؟؟؟؟
    از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم.......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان . مدل گوشیه من سونی اریکسون ایکس پریا آرک اس هستش. نمی دونم دقیقا چطوری برنامه جی تالک رو disable کردم . اما الان می خوام دوباره فعالش کنم که نمی شه. حتی داولود هم فایده نداره. تو لیست apps این رو disabled نشون می ده . چطور می تونم دوباره installesh کنم ؟ ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما ابتدا برنامه Link2SD رو دنلود کن بعد نصب کن به قسمت settings برنامه برو و install location رو بروی external قرار بده
    بعدشم برنامه app2sd رو نصب کن و اجرا کن
    مشکلت رفع میشه

داره خودمونی میشه salargt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یافتم ! یافتم !

بالا خره با تلاش هام توانستم این مشکل گوگل مپ Network failure را حل کنم باز هم من افتخاری ملی آفریدم

برای حل مشکل هیچ نیازی به اینترنت سرعت بالا نیست و نه به روشن کردن WiFi

برای رفع این مشکل باید به اینترنت وصل باشید بعد به سه برنامه که پیشفرض روی اندرویید است نیاز داریم ( Local و Latitude و Maps )

خوب حالا وارد Maps بشید ارور همیشگی رو میبینید نه نگران نباشید این انتهای راه نیست!

خوب حالا وارد Local بشید اروری مانند ارور Maps خواهید دید این هم آخر راه نیست!

خوب حالا وارد Latitude بشید ممکن است Loading طول بکشد صبور باشد زمانی که Loading تمام شود ممکن است دو اتفاق بی افتد اگر از قبل از ایمیل خود در برنامه Gmail
    استفاده کرده باشید کار تمام است هر سه برنامه گفته شده ( Local و Latitude و Maps ) بدون هیچ مشکلی باز میشوند واگر از Gmail خود استفاده نکرده اید
    صفحه ای رو در روی شماست که باید Gmail (ایمیل گوگل) خود و رمز را وارد کرده و اگر جی میل ندارید با زدن Create میتوانید یک ایمیل بسازید و تایید کنید وتمام شد ( Local و Latitude و Maps ) به درستی کار میکنند

و یک پیشنهاد ورژن جدید گوگل مپ Google Maps v6.9.0 را نصب کنید هم از نظر زیبایی و هم از نظر نقشه آفلاین از ورژن های قدیمی بهتر است.
    البته دوستان مستحضر باشند که تموم این جنگولک بازی ها فقط برای رسیدن به قسمت لوگین و وارد کردن جی میلتون هست و تایید شدن جی میلتونه که اگر بعد از زدن Sign in تایید نکرد توی زمان های مختلف تلاش کنید تا تایید کنه زمانی که توسط گوگل تایید بشه تمام مشکلات حل میشه
    اگر از سیم کارت همراه اول استفاده می کنید و به قسمت لو گین نمی رسید یک بار با استفاده از سیم کارت ایرانسل امتهان کنید هم سرعتش بیشتره هم اکثر مواقع این مشکل پیش نمیاد

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان...
    من در مورد نصب برنامه هایی که توش فایلی به پسوند apk نیست سوال دارم...
    باید چیکار کنم....؟؟؟
    به صورت zip هست و توش پوشه هایی به اسم assets و meta-inf و res و فایلهایی به اسم classes.dex و resources.arsc هست...
    چه کنم؟؟؟؟؟
    از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم.......

دوست عزیز ، نرم افزارها پسوند APK دارند.

بر طبق صحبت هایی که انجام میدید ، حدس میزنم فایلتون (که حالا نمیدونم چیه) باید از طریق ریکاوری نصب بشه.

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان . مدل گوشیه من سونی اریکسون ایکس پریا آرک اس هستش. نمی دونم دقیقا چطوری برنامه جی تالک رو disable کردم . اما الان می خوام دوباره فعالش کنم که نمی شه. حتی داولود هم فایده نداره. تو لیست apps این رو disabled نشون می ده . چطور می تونم دوباره installesh کنم ؟ ممنونم
    میشه بیشتر در مورد مشکلتون توضیح بدید؟ به ویژه با اسکرین شات گذاشتن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    تو برنامه Arabic Keyboard که روی رام عربی اندروید2.3.5 نصب هست قسمت user dictionary وجود داره که میشه لغات پر کاربرد و دلخواه رو وارد اون کرد ،حالا سه تا سوال؟
    1) چطور میشه از این قسمت (لغاتی که خودمان وارد کردیم) بکاپ گرفت و ریستور کرد؟
    2) چطور میشه یکسری لغات رو یکجا به این قسمت وارد کرد؟
    3)کلا برنامه هایی که روی رام وجود داره و با ریست فکتری هم پاک نمیشه تو چه مسیری از مموری اصلی گوشی قرارداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •