تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 107 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سایت گل- پاول ندود، ستاره سابق یوونتوس، تایید کرد مایل است به عنوان یکی از مدیران این باشگاه مشغول به کار شود.

یوونتوسی ها در حاضر در رتبه هفتم جدول رده بندی سری آ قرار دارند و ندود آماده است تا به تیم سابقش کمک کند.
    او در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" نمی دانم این اتفاق چه زمانی رخ خواهد داد.آندره آ آنیلی، رئیس باشگاه، یکی از دوستان نزدیک من است.
    در حال حاضر تنها می توانم بگویم که دعوت به همکاری افتخار بزرگی برای من خواهد بود."
    بسیاری میلوش کراسیچ، خرید این فصل یووه را با ندود مقایسه می کنند اما این ستاره سابق تیم ملی چک از اظهار نظر در این مورد خودداری کرد.
    " در مورد اینکه می گویند کراسیچ شبیه من است، نظری ندارم. اما او بازیکن خوبی است و این مسئله ای است که اهمیت دارد."
    احتمالا ندود در پایان ماه جاری به کادر مدیریتی باشگاه اضافه شود و به عنوان مشاوره آنیلی مشغول به کار شود.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

موجی: اگر ایبرا دراوج باشد، میلان قهرمان می شود

سایت گل – لوچانو موجی معتقد است که در صورتی که زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم سوئدی میلان همچنان شرایط آرمانی اش را حفظ کند، روسونری می تواند قهرمان رقابتهای این فصل سری آ لقب بگیرد.

میلان در دیدار این هفته خود مقابل پارما به پیروزی رسید و اکنون در کنار اینتر و ناپولی در رده های بالایی جدول است.

موجی معتقد است که ایبرا می تواند روسونری را امیدوار به قهرمانی در رقابتهای این فصل کند. او در گفت و گو با Il sussidiario.net در این رابطه گفت:« میلان با حضور ایبراهیموویچ می تواند با کیفیت بالایش، جهش بزرگی داشته باشد. اگر ایبرا در طول رقابتهای فصل آمادگی آرمانی اش را حفظ کند، میلان مدعی فتح اسکودتو خواهد بود.»

محتوای مخفی: منبع خبر 
    http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/10/04/2150424/%D9%85%D9%88%D8%AC%DB%8C-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%88%D8%AC-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF

گالیانی: درصورت رضایت رئال، لئون را می خریم

سایت گل- به گزارش سایت ایتالیایی اسپورتال، میلانی ها برنامه ریزی خاصی برای خرید پدرو لئون، هافبک جوان رئال مادرید انجام داده اند.

در چند روز اخیر رسانه های اسپانیایی خبر دادند که خرید جدید رئالی ها مورد توجه باشگاه میلان قرار گرفته است و حتی نشریه مارکا ادعا کرد که او در ژانویه سانتیاگو برنابئو را ترک خواهد کرد.

میلانی که روز 19 اکتبر در لیگ قهرمانان مقابل رئال قرار خواهند گرفت، قصد دارند از این فرصت برای آغاز مذاکرات برای جذب لئون استفاده کنند.

آدریانو گلیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، برای جذب این ستاره سابق ختافه ابراز علاقه کرد و در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" اگر رئالی ها آماده مذاکره در مورد انتقال او باشند، آنگاه ما برای خرید او قدام خواهیم کرد."

http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2010/10/04/2150040/%DA%AF%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%84%D8%A6%D9%88%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%85

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مصدومیت الکس در تمرینات یووه
    18 مهر 1389
    در غیاب ملی پوشان یووه جیجی دل نری سرمربی تیم تورینی تمرینات این تیم را همانند روزهای گذشته ادامه می دهد و تمرینات بانوی پیر برای دیدار مقابل لچه به صورت هماهنگ ادامه دارد.

در تمرینات امروز امائوری و کوالیارلا دو مهاجم بانوی پیر که روزهای گذشته به دلیل مصدومیت از تمرینات دور بودند به گروه اضافه شدند و هم پای دیگر بازیکنان به تمرین پرداختند.

اما نکته قابل توجه در تمرینات یووه مصدومیت کاپیتان دل پیرو بود که وی را از ادامه ی تمرینات معاف کرد و الکس نتوانست تمرینات امروز را به پایان برساند و برای مشخص شدن وضعیت خود به پزشکان باشگاه مراجعه خواهد کرد.

گفتنی است یوونتوس یک‌شنبه 25 مهر 1389 ساعت 16:30 به وقت تهران به مصاف لچه خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تابستان، زمان جدایی دل پیرو از یووه

سایت گل- طبق گزارش منتشره در گاتزتا دلوسپورت، راه باشگاه یووه و الساندرو دل پیرو، اسطوره این باشگاه در حال جدایی است.

طبق گزارشهای منتشره، سران باشگاه یووه تصمیم دارند تا دیگر قرارداد الکس که در پایان رقابتهای این فصل به اتمام می رسد را تمدید نکنند و بدین ترتیب به 17 سال حضور این ستاره ایتالیایی در رختکن تیمشان پایان دهند.

این طور شنیده می شود که الکس ممکن است در پایان رقابتهای این فصل از فوتبال خداحافظی کند و پس از آن با پذیرش پستی مدیریتی در باشگاه به خدمت بپردازد.

البته این روزها دل پیرو تمرکز خود را برروی رقابتهای لیگ قرارداده و خود را برای مصاف آتی تیمش مقابل لچه آماده می کند.

دل پیرو در طول مدت حضورش در ترکیب یووه، موفق به به ثمر رساندن 177 گل شده است.

http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/10/10/2158983/%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%87

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من شماره 1 باشگاه یوونتوس ایتالیا هستم
    19 مهر 1389
    عادت کرده ایم که هر سال در زمان نقل و انتقالات پیشنهادات زیادی برای بوفون سنگربان افسانه ای یووه بشنویم و سنگربان دوست داشتی بانوی پیر همانند همیشه این پیشنهادات نجومی را رد کند.

در حالی که جیجی در شرایط فعلی دوران مصدومیت خود را سپری می کرد در مورد اتفاقات اخیر گفت: "من بازیکن شماره 1 باشگاه یوونتوس ایتالیا هستم و هیچ تصمیمی برای ترک یووه در سر ندارم."

"از پیشنهاداتی که برای من می رسد بسیار خوشحال می شوم و باشگاه منچستر نیز یکی از بزرگ ترین تیم های دنیا می باشد اما من دلیلی برای ترک یووه نمی بینم و در حال حاضر به سپری کردن دوران مصدومیتم فکر می کنم و بازگشت به میادین و پوشیدن پیراهن یوونتوس."

وی در ادامه به تیم ملی ایتالیا اشاره کرد و گفت: "من به تیم پراندلی بسیار خوشبین هستم هر چند جانشین فردی مانند لیپی شدن اسان نیست اما سرمربی جدید ایتالیا نیز فوق العاده می باشد."

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

افشاگری مکالمات موراتی با برگامو
    20 مهر 1389
    در اقدامی جالب و دور از انتظار روزنامه ی گاتزتا دلا اسپورت که یکی از نشریات ضد یوونتوس به شمار می رود امروز مکالمه ی بین موراتی و برگامو را منتشر کرد که طی آن موراتی به برگامو خبر می دهد که بعد از بازی از تیم داوری به ویژه خط نگه دار تشکر کرده است، این مکاله یک روز بعد از برد 3 - 2 اینتر بر سمپدوریا در سال 2005 انجام شده است:

موراتی : ( باخنده ) دیشب خواستم با تو تماس بگیرم اما نخست به سراغ ان مرد ( کمک داور ) رفتم .

برگامو : بله خوب بود ، انها تفاهم خیلی خوبی داشتند .

موراتی : بله همینطور هست .

برگامو : من هم نمی خواستم تو را اذیت کنم بدلیل اینکه ...

موراتی : نه اینطور نیست ، من میدانم که یکشنبه ها یک فرد میتواند خوشحال باشد یا ناراحت .

برگامو : در مجموع اتفاق بدی نیفتاد ...

موراتی : نه، فقط می خواستم به تو بگویم که من آن مرد ( کمک داور ) را دیدم که در بازی عملکرد فوق العاده ای داشت و از وی تشکر کردم .

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

قصد جسارت ندارم kamy_R جان!ولی:
    2- منبع خبر را حتما قيد كنيد.
    ضمن اینکه این خبر آخرتون تاریخ مصرف گذشتس!
    همون روزنامه ذکر شده 2 آوریل امسال خبر رو مطرح کرده که 13 آوریل هم به نظر میرسیده قرار بوده رسیدگی بشه بهش! شخصا از نتیجش بی خبرم ولی اگه مشکلی از اینتر وجود داشت که اینتر قطعا تاحالا تنبیه شده بود!
    ضمن اینکه خبری که 6 ماه از مطرح شدنش میگذره آخه چه فایده ای داره؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میلان و اینتر به دنبال جذب لیونل مسی

سایت گل- سران دو تیم میلان و اینتر در فکر به خدمت گرفتن لیونل مسی و انتقال او از بارسلونا به شهر میلان هستند.

روزنامه کوریره دلوسپورت در گزارشی اعلام کرد که که مسی در دو روز اخیر در شهر میلان به سر می برده تا قرارداد تبلیغاتی جدیدی را با کمپانی ایتالیا Dolce & Gabbana به امضا برساند.

شنیده می شود که او رابطه خوبی نیز با داویده لیپی، یکی از ایجنت های معروف ایتالیایی و پسر مارچلو لیپی، سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا دارد؛ کسی که می تواند در انتقال مسی به ایتالیا به او کمک زیادی بکند.

این گزارشی است که در روزنامه های منتشره در رم به چشم می خورد ولی البته نمی توان آن را نادیده گرفت.

روز دوشنبه ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر به شوخی گفت:« من می توانم مسی را به خدمت بگیرم.» ولی این شوخی ممکن است روزی مبدل به واقعیت شود.

یکی از دلایلی که ممکن است منجر به تحقق این ماجرا شود، رابطه خوب باشگاه نرآتزوری با آرژانتینی هاست و مذاکرات بین مسی و بازیکنان نرآتزوری می تواند نقش موثری در متقاعد کردن مسی برای انتقال به سن سیرو داشته باشد.

موراتی نیز هیچ وقت رویایش برای جذب مسی را تکذیب نکرده است. او پیش از این برای جذب مسی تلاش کرده بود ولی همواره در این راه ناکام بوده. طبق گفته های ارنستو برونتزتی، در سال 2004، سران اینتر در یک قدمی جذب مسی بوده اند. او در این رابطه گفت:«مسی می بایست 6 سال پیش بازیکن اینتر لقب می گرفت. من در تمام طول روز درخانه او بودم ولی در نهایت پدر او باخوان لاپورتا دیدار کرد و مسی به بارسلونا رفت.»

موراتی از سال 2004 تاکنون صبر کرده ولی به نظر می رسد که صبر او تمام شده و آماده جذب مسی است.

از سوی دیگر سران باشگاه میلان تمایل زیادی دارند تا با اتکا به اسپانسرهایشان، نام مسی را در کنار نام زلاتان و رونالدینیو ثبت کنند.

کوریره در گزارشی به این نکته اشاره کرده که انتقال مسی به میلانلو کار سختی است ولی آدیداس می تواند نقشی سرنوشت ساز در این میان داشته باشد. این بسیار مهم است که نقش کمپانی های ورزشی که نقش اسپانسرینگ را عهده دار است نادیده گرفت. کمپانی آدیداس که اسپانسر میلان است، ترجیح می دهد تا مسی را در رختکن سن سیرو ببیند تا اینکه ستاره آرژانتینی را در پیراهن نایک بارسا مشاهده کند.

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/10/12/2162467/%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D8%B0%D8%A8-%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86%D9%84-%D9%85%D8%B3%DB%8C

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

قصد جسارت ندارم kamy_R جان!ولی:

ضمن اینکه این خبر آخرتون تاریخ مصرف گذشتس!
    همون روزنامه ذکر شده 2 آوریل امسال خبر رو مطرح کرده که 13 آوریل هم به نظر میرسیده قرار بوده رسیدگی بشه بهش! شخصا از نتیجش بی خبرم ولی اگه مشکلی از اینتر وجود داشت که اینتر قطعا تاحالا تنبیه شده بود!
    ضمن اینکه خبری که 6 ماه از مطرح شدنش میگذره آخه چه فایده ای داره؟!
    1-خبر قدیمی نیست
    2-ایشالا میشه
    3.من خبرهارو به نقل از یوونتوس آی آر میگم
    Last edited by kamy_R; 14-10-2010 at 15:56.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

قدیمیه عزیز! این لینک پایین رو ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک منبع همون خبریه که گذاشتی!
    In Your Dreams!!
    3.من خبرهارو به نقل از یوونتوس آی آر میگم
    کاش حداقل این سایت شما، ترجمه کامل منبع خبر رو میزاشت و کمتر شاهد غلط ترجمه ای و املایی توش بودیم! ضمن اینکه:
    13- توصیه: از قرار دادن اخبار سایت های اختصاصی و کانون های هواداران که اغلب یکطرفه هستند خودداری کنید.

یاعلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •