تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 55 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 548

نام تاپيک: Sid Meier's Civilization V

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

بچه ها این چه بازیه دیگه آخه؟
    چرا هچینه؟
    خوشم نیومد
    هی باید این turn رو بزنی یه قدم جلو برن بعد باز بزنی ...
    چیه این انقدر خوب بود که تعریفش افلاکو پرکرده بود؟
    یکی بگه چطور میشه از این بازی لذت برد؟
    من قبلن ها استراتژیکی بازی کردم ولی این دیگه نوبرشه خیلی بده

مرسی

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

این بازی بیشتر به جای صحنه های اکشن و استراتژی جنگی ، استراتژی حکومت داری داره. اول یکم براتتون پیچیده به نظر می رسه. دوبار که بازیو برید تازه می فهمید چه امکاناتی داره! اون وقته که عاشق بازی می شین.

3. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

الان بیش ز 4 باره که دارم بازی میکنم سعی میکنم خوشم بیاد صب کن ببینم چی داره میشه

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

الان بیش ز 4 باره که دارم بازی میکنم سعی میکنم خوشم بیاد صب کن ببینم چی داره میشه
    اگه تقریبا کمی زبان انگلیسی رو درست درک کنید عاشق این بازی میشید در غیر اینصورت هیچ وقت نه از طرز بازی و نه از ساختار بازی خوشتون میاد...
    این بازی بیشتر با بازیباز حرف میزنه تا صحنه سازی...

6. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه تقریبا کمی زبان انگلیسی رو درست درک کنید عاشق این بازی میشید در غیر اینصورت هیچ وقت نه از طرز بازی و نه از ساختار بازی خوشتون میاد...
    این بازی بیشتر با بازیباز حرف میزنه تا صحنه سازی...
    منم review های خوبی ازش دیدم دانلودش کردم ولی هر کار کردم نشد ازش خوشم بیاد.

کلا از بازیهای استراتژیک مثل C&C Generals و stronghold crusader خیلی خوشم میاد ولی این یکی یه جوریه.

انگلیسی هم بلدم ولی آدم باید از گیم پلی بازی خوشش بیاد. انگلیسی بلد بودن که مهم نیست.

خلاصه با بقیه بازی های استراتژیک خیلی فرق داره.

8. 2 کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

انگلیسی هم بلدم ولی آدم باید از گیم پلی بازی خوشش بیاد. انگلیسی بلد بودن که مهم نیست.

خلاصه با بقیه بازی های استراتژیک خیلی فرق داره.
    با احترامی که به نظرتون قایلم اما باید بگم حرفتون کاملا بی منطق و اشتباست!
    اگه انگلیسی بلد بودن مهم نباشه شما نه داستان بازی رو میفهمید نه موضوع و مفهوم بازی رو و این بیشتر باعث میشه تا از بازی زیاد خوشتون نیاد.
    اونم همچین بازیی که کلا همه چیزش بر پایه خواندن و انتخاب گزینه هست و وقتی منه بازیباز فرق بین گزینه ها و آتم ها و روند بازی رو ندونم مسلما از بازی بدم میاد!

10. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

والا به خاطر یه بازی کردن نمیتونم یه عمری صرف یادگیری کامل انگلیسی بکنم
    من 15 سالمه یعنی تا حد خودم انگلیسی بلدم
    آموزش فشرده ی انگلیسی واسه یه بازی.یعنی ما قبلنا که بای میکردیم هیچ بوده؟ ای بابا کلی لذت میبردیم
    ولی درکل حرف خوبیه اقلا هدف بازی رو بفهمیم و اینطوی لذب بخشتر میشه

---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

بازی خوبه که بازیکن رو به خودش جذب کنه نه با زبانش بلکه با همه چیزش
    آقا این بازی بهترینه 2010 هستش من یکی مثاله نقضش.نه من خوشم نیومد.حالا به نفر پیدا شد که خوشش نیاد همین یکی کافیه که شرکتو به چالش بکشونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

سلام
    من تازه بازی رو نصب کردم و هیچی بلد نیستم
    میشه من رو راهنمایی کنید چیکار باید بکنم

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

یک مطلب واسه تمامیدوستانی که خوششون نیومده.

من الان یکی از بزرگ ترین فن های این بازی هستم. همه نسخه هاشو ، غیر از یک ، بیش از صد بار تموم کردم. ولی شاید باورتون نه که من اولا از این بازی حالم بهم می خور. واقعا پیش خودم می گفتم چطوری بعضی ها این بازیو بازی می کنن! ولی یک روز که کاملا بی بازی شدم ، هر جایی رو نگاه کردم دیدم بازی ای ندارم!! مجبور شدم دوباره سیویلیزیشن رو بریزم. این دفعه که ریختم ، کمی بزرگ تر شده بودم . اون موقع ها وقتی به کلماتی مثل barbarism و liberalism و ... نگاه می کردم هیچی سر در نمی آوردم! بعدش رفتم یک کتاب خریدم به نام " فرهنگ ایسم ها " وقتی که معنی مکتب هارو توی این کتابنگاه کردم واقعا کیف کردم. مثلا من یک بار بازی کردم ، قدرت جهان شدم. همه جهان از من پیروی می کردند ، بین کشور ها جنگ می انداختم و صلح می دادم. و اون دفعه به من مکتب imperialism ( امپریالیسم ) داد. واقعا برام کیف داد که هر طوری می تونم شکورو اداره کنم. بعدش رفتم در مورد کلی مکتب کتاب خوندم و یاد گرفتم . انوقت بود که خیلی شیرین شده بود بازی برام. اون موقع دیگه نمی دیدم که چیکارا می تونم بکنم ، تا یکیشو انتخاب کنم. خودم یکهدف داشتم و میگشتم که چطوری اونو اجرا کنم. بعدش هم کم کم تمامی گزینه های بازی رو یاد گرفتم. یکی از نکات خوب نسخه 4 قابلیت آنلاین بازی کردن بدون نیاز به "سی دی کی " بود. و بعد از اون بود که این طرز حکومت رانی رو جلوی چند نفر دیگه اجرا می کردم. چند نفر که دیگه یک کامپیوتر برنامه نویسی شده نبودند. همشون آدم بودند و می تونستند فکر کنند! واقعا خاطرات خوبی از اون لحظات دارم. فکر کنم تونسته باشم که منظورمو بهتون برسونم.

---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

سلام
    من تازه بازی رو نصب کردم و هیچی بلد نیستم
    میشه من رو راهنمایی کنید چیکار باید بکنم
    پست یک رو کامل بخون یکم کمکت میکنه در مقدمات بازی. بعدش سوالی بود در خدمتیم.

14. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با احترامی که به نظرتون قایلم اما باید بگم حرفتون کاملا بی منطق و اشتباست!
    اگه انگلیسی بلد بودن مهم نباشه شما نه داستان بازی رو میفهمید نه موضوع و مفهوم بازی رو و این بیشتر باعث میشه تا از بازی زیاد خوشتون نیاد.
    اونم همچین بازیی که کلا همه چیزش بر پایه خواندن و انتخاب گزینه هست و وقتی منه بازیباز فرق بین گزینه ها و آتم ها و روند بازی رو ندونم مسلما از بازی بدم میاد!
    با حرفت کاملا موافقم اما منظور من یک چیزه دیگه است. مثلا پسرخاله من که 9 سالشه و انگلیسی هم هیچی بلد نیست دو بار call pf duty black ops رو تا آخرش رفته و با بازیش خیلی حال میکنه. از داستان بازی هم هیچی سرش نمیشه. ولی علت دوست داشتنش به قول خودش تفنگی بودن بازیه. یعنی گیم پلی. حالا اگه اون خدای انگلیسی هم باشه و یک بازی استراتژیک بهش بدم دو دقیقه هم بازی نمیکنه. درسته که فهمیدن داستان خیلی باعث جذاب تر شدن بازی میشه ولی خود نوع بازی هم مهمه.

اینا که گفتم کلی بود. شاید در مورد این بازی حرف شما درست باشه.

حالا بازم حرفام کاملا بی منطق و اشتباست؟؟؟
    Last edited by javadlf; 07-01-2011 at 15:28.

16. این کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •