تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 120 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آلمان بازی رو بااقتدار برداما یه نکته جالب در این بازی اتفاق افتادو اون گل زنی مجدد کلوزه بود!!
    چطوری میشه یه بازیکن توی تیم باشگاهیش یه گل نزن تمام عیار باشه اما توی تیم ملی تبدیل بشه به کلوزه افسانه ای؟
    فقط میتونم بگم شاید توی باشگاه بایرن نمیتونن از کلوزه خوب بازی بگیرن!!
    یعنی ون گال نمیتونه سیستمی رو بچینه که کلوزه در اون سیستم جابیوفته؟
    عجیبه ودردناکه بایرن همچین مهاجمی داره ولی نتونه ازش استفاده کنه!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

انتقاد شاف از اوزیل
    او می‌گوید طرفداران نباید از درخشش‌های گاه و بیگاه او بیش از حد خوشحال شوند.

سایت گل – توماس شاف، مربی وردربرمن به مسعود اوزیل، بازی‌ساز سابق تیمش تاخته و گفته او فصل پیش ثبات لازم را نداشت. این بازیکن 21 ساله در جام جهانی برای آلمان خوش درخشید و مشهور شد. شاف در تابستان اجازه داد او به رئال مادرید برود و این کار انتقاد شدید هواداران را برانگیخت.

شاف می‌گوید: «وقتی از مسعود حرف می‌زنیم، تنها از نمایش‌های درخشان او می‌گوییم. اما او دوره‌های ضعیفی هم دارد، مانند بهار سال پیش.»

شاف همچنین درباره مایکل سیلوستره، خرید جدید برمن صحبت کرد. او می‌گوید این بازیکن 33 ساله کلاس لازم برای موفقیت در برمن را دارد: «البته که او می‌تواند عملکرد بهتری داشته باشد. او تازه به برمن آمده، اما متاسفانه برخی فکر می‌کنند او باید بلافاصله در ترکیب تیم جا بیفتد، انگار که سال‌هاست این جا زندگی می‌کند.»

شاف در این مصاحبه بسیار خوشحال بود که شاید به دلیل تعطیلات دیدارهای ملی بود. اما پس از این تعطیلات برمن باید در دیدارهای بوندس‌لیگا پیروز شود تا به لیگ قهرمانان 12-2011 برسد. آنها از هفت بازی تنها هشت امتیاز کسب کرده‌اند.

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

فان‌خال: بایرن مونیخ می‌تواند فاتح بوندس‌لیگا شود
    مربی بایرن مطمئن است باواریایی‌ها هنوز می‌توانند قهرمان شوند.

سایت گل – بایرن مونیخ، قهرمان فصل پیش بوندس‌لیگا آغاز ناامیدکننده‌ای داشته و در حال حاضر در جدول دوازدهم است. باواریایی‌ها از هفت بازی هشت امتیاز گرفته‌اند و 13 امتیاز با ماینس صدرنشین فاصله دارند.

با این حال، لوییس فان‌خال مربی آنها هنوز مطمئن است که اف‌سی هالیوود می‌تواند بوندس‌لیگا را فتح کند و گفته آنها نهایت تلاش خود را برای موفقیت خواهند داشت.

فان‌خال می‌گوید: «قهرمانی در بوندس‌لیگا هنوز واقع‌گرایانه است. ما نسبت به فصل پیش در این هنگام تنها سه امتیاز کمتر داریم. قول نمی‌دهم که قهرمان می‌شویم، اما قول می‌دهم که هر کاری از دستمان برمی‌آید برایش انجام می‌دهیم.»

کریستین نرلینگر، مدیر فنی بایرن هم گفته آنها برای رسیدن به کورس قهرمانی نمی‌توانند دیگر بیش از این بلغزند: «هر بازی برای ما حکم زندگی یا مرگ را دارد. هر لغزش بخت ما را کاهش می‌دهد. نیاز به این داریم که از حالا تا 22 دسامبر همه بازی‌ها را ببریم. هیچ چاره‌ای جز بردن نداریم.»

---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------

کتاب زندگی و موانع،نوشته ونگال منتشر شد

من نويسنده نيستم و شايد اين اولين و آخرين کتابی باشد که من نوشتم،فقط در اين کتاب سعی کردم به هواداران خودم را معرفی کنم.

سایت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،لوئيس ونگال،سرمربی باشگاه بايرن مونيخ،کتاب جديد خود را به نام زندگی و موانع عرضه کرد. اين کتاب با تيراژ 30000 نسخه به بازار عرضه شد.
    لوئيس ونگال در جلسه معارفه اين کتاب گفت:"حدود چهار سال است که من نوشتن اين کتاب را شروع کردم،خيلی از دوستانم به من کمک کردند،اتفاقاتی را که در اطراف من رخ ميداد را يادداشت ميکردم،رفتار بازيکنان،هواداران فوتبال را زير نظر داشتم تا بتوانم اين کتاب را به پايان برسانم." با کمک اين کتاب،من قصد دارم به مردم بگويم که من چه کسی هستم،تمام چيز هايی که در اطراف من وجود دارد،چيست،تمام کسانی که به من در زندگی کمک ميکنند،چه کسانی هستند که حتی نميدانم بدون آنها ميتوانستم به چيز هايی که ميخواهم برسم يا خير. من نويسنده نيستم و شايد اين اولين و آخرين کتابی باشد که من نوشتم،فقط در اين کتاب سعی کردم به هواداران خودم را معرفی کنم.

---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

کلوزه: در تیم ملی آلمان خوش‌شانس‌تر از بایرن هستم
    او که رکورد بازی‌های ملی بکن‌باوئر را شکست گفت همیشه در سایه قیصر می‌ماند.

سایت گل – میروسلاو کلوزه، مهاجم آلمان پس از پیروزی سه بر صفر تیمش مقابل ترکیه در برلین از طرفداران ستایش کرد. بیش از 30 هزار طرفدار ترکیه‌ای در ورزشگاه حاضر بودند، اما به گفته کلوزه صدای هواداران آلمان شنیده می‌شد.

او می‌گودی: «همه خوشحالیم که بازی را بردیم. ما باید از طرفداران قدردانی کنیم، ما صدای آنها را می‌شنیدیم.»

کلوزه در این بازی دو گل زد و حالا با رکورد گرد مولر، بهترین گل‌زن تاریخ تیم ملی آلمان 11 گل فاصله دارد.

او همچنین درباره فاصله بسیار بین فرم باشگاهی و فرمش در تیم ملی گفت: «از خود همیشه می‌پرسم که چرا برای آلمان گل می‌زنم ولی برای بایرن مونیخ گل نمی‌زنم. این جا شانس بیشتری دارم و در بایرن کم‌شانس‌تر هستم.»

کلوزه البته برای گل‌زنی متکی به شانس هم بود. گل اول او به این ترتیب به ثمر رسید که ضربه سر مولر دو بار به تیر دروازه برخورد کرد و جلوی پای او افتاد، و گل دوم هم به این ترتیب بود که دفع ناقص ولکان دمیرل به سینه او برخورد کرد.

کلوزه که 104 امین بازی ملی خود را پشت سر گذاشت، اکنون در این زمینه از فرانس بکن‌باوئر پیش افتاده و در جدول بیشترین بازی‌های ملی رده چهارم را دارد. او می‌گوید: «با آن که از بکن‌باوئر از نظر بازی ملی پیش افتاده‌ام، اما وقتی به نام‌های کلوزه و بکن‌باوئر بنگرید تفاوت را حس می‌کنید.»

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آلمان بازی رو بااقتدار برداما یه نکته جالب در این بازی اتفاق افتادو اون گل زنی مجدد کلوزه بود!!
    چطوری میشه یه بازیکن توی تیم باشگاهیش یه گل نزن تمام عیار باشه اما توی تیم ملی تبدیل بشه به کلوزه افسانه ای؟
    فقط میتونم بگم شاید توی باشگاه بایرن نمیتونن از کلوزه خوب بازی بگیرن!!
    یعنی ون گال نمیتونه سیستمی رو بچینه که کلوزه در اون سیستم جابیوفته؟
    عجیبه ودردناکه بایرن همچین مهاجمی داره ولی نتونه ازش استفاده کنه!!
    اینجا که خودمونیم
    جفت گلاش از روی شانس بود
    گل اول که دروازه خالی و از روی برگشت هد توماس مولر بود
    گل دوم هم که از روی سوتی ولکان دمیرل بود
    کلوزه توی بایرن هم موقعیت گلزنی براش فراهم میشه ولی همشو هدر میده متاسفانه و مشکلش به خودش برمیگرده نه سیستم فن گال

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

روبن،ژانويه به ميدان بازی بازخواهد گشت

سایت گل
    - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،کريستين نرلينگر،مدير ورزشی باشگاه بايرن مونيخ ميگويد که درمان آرين روبن و بازيابی فرم اصلی او بر طبق برنامه پيش ميرود.

تا پايان نيم فصل اول باوارياييها بدون آرين روبن بازی خواهند کرد،روبن قبل از جام جهانی 2010 آفريقای جنوبی،مصدوم شده بود و با مصدوميت در بازيهای جام جهانی حضور يافت و بازی کرد.

کريستين نرلينگر در اين مصاحبه گفت: ما مطمئن هستيم که آرين روبن در تعطيلات بين فصل با تيم به اردو خواهد رفت و بعد از بازگشت ميتواند برای بايرن بازی کند.

محتوای مخفی: منبع خبر 
    http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2010/10/10/2159024/%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%86%DA%98%D8%A7%D9%86%D9%88%D 9%8A%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%8A%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%DA%AF%D8%B4%D8%AA

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اوليور کان در ZDF خواهد ماند

قرارداد اليور کان با اين شبکه تا پايان مسابقات يورو 2012 است

سایت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از تاگ زايتونگ،اليور کان،دروازه بان و کاپيتان سابق باشگاه بايرن مونيخ تا دو سال آينده در شبکه ZDF
    آلمان به عنوان کارشناس فوتبال کار خواهد کرد. قرارداد اليور کان با اين شبکه تا پايان مسابقات يورو 2012 است.
    اليور کان در مصاحبه اي در اينباره گفت: بسيار خوشحال هستم که ميتوانم به عنوان کارشناس فوتبال در يک رسانه،نظراتم را بيان کنم و اميدوارم که بتوانم از عهده اين کار به خوبی بر بيايم.

---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

چلسی و آرسنال آماده خريد شواينی

چلسی و آرسنال به شدت عملکرد شواين اشتايگر را زير نظر گرفتند.

سایت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،دو باشگاه انگليسی،چلسی و آرسنال به شدت عملکرد باستين شواين اشتايگر،هافبک ستاره باوارياييها را زير نظر گرفتند.
    اين دو باشگاه قصد دارند که در فصل نقل و انتقالات زمستانی،پيشنهاد رسمی خود را به سران بايرن مونيخ اعلام کنند. خبرها حاکی از آن است که باشگاه چلسی قصد دارد،مبلغی بسيار بالاتر از مبلغ مورد نظر آرسنال به باوارياييها پيشنهاد دهد.
    اين در حالی است که کارل هاينس رومنيگه و اولی هوينس بارها در مصاحبه های مختلف اعلام کردند که باستين شواين اشتايگر فروشی نيست اما اينبار ظاهراً باشگاه چلسی قصد دارد مبلغ وسوسه انگيزی را به بايرن پيشنهاد دهد.

---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

فرگوسن نویر را جانشین فان‌درسار می‌داند

ملی‌پوش آلمانی رویای حضور در لیگ قهرمانان را دارد.

سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد مانوئل نویر، دروازه‌بان تیم ملی آلمان را جانشین ادوین فان‌درسار، دروازه‌بان فعلی یونایتد می‌داند.
    دروازه‌بان هلندی در پایان اکتبر تولد 40 سالگی‌اش را جشن می‌گیرد و نویر 24 ساله می‌تواند جانشین او در آینده باشد.
    اگر مربی یونایتد بخواهد نویر را بخرد باید حدود 10 میلیون پوند برایش به شالکه بپردازد، هر چند که قرارداد او دارد به سال پایانی‌اش نزدیک می‌شود.
    این قیمت بالا باعث شده یونایتد فعلا در خرید او دست نگه دارد. نویر در جام جهانی آفریقای جنوبی خوش درخشید و در بازی یک‌هشتم نهایی مقابل انگلیس نقشی مهم داشت و برخی گفتند به دلیل واکنش او بود که داور ضربه فرانک لمپارد را که وارد دروازه شد به عنوان گل قبول نکرد.
    در هر حال نویر گفته دوست دارد در لیگ قهرمانان بازی کند، به ویژه که شالکه، تیم شهرش اوضاع خوبی ندارد: «من با اوضاع فعلی شالکه راحت نیستم. امیدوارم که بتوانیم اوضاع را برگردانیم و به روند خوبی برسیم. قرارداد من تا سال 2012 است و همیشه گفته‌ام که می‌خواهم این فصل را در شالکه بگذرانم.»
    اریک استیل، مربی دروازه‌بان‌های یونایتد اوایل این هفته گفت که فان‌درسار قصد دارد در پایان فصل بازنشسته شود، اما خود دروازه‌بان هلندی این خبر را رد کرد و گفت هنوز تصمیمی نگرفته است.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هانري: دوست دارم بازي در بوندس‌ليگا را تجربه كنم

به نقل از دي‌ولت، تيري هانري اظهار داشت: در تمام سال‌هايي كه فعاليت ورزشي دارم،‌علاوه بر فوتبال كشورم، امكان حضور در ليگ‌هاي ممتازي مثل ايتاليا، انگليس، اسپانيا و اكنون آمريكا را به دست آورده‌ام. تنها، جاي ليگ آلمان خالي است كه مايلم قبل از بازنشستگي به اين خواسته هميشگي برسم.
    اين بازيكن 34 ساله كه دوران طلايي خويش را در انگليس تجربه كرد، افزود: البته اين مسئله كه تاكنون بازيكن شاغل در بوندس‌ليگا نشده‌ام، دليلش تنها بدين خاطر بوده كه هيچ‌ تيمي از اين كشور بطور جدي به من پيشنهاد بازي نداده است.

هانري در مورد توماس مولر، بازيكن تيم آلمان و بايرن‌مونيخ عنوان كرد: شيفته بازي او هستم. توماس با وجودي كه تنها 20 سال سن دارد، اما آن قدر منطقي و باتجربه عمل مي‌كند كه آدم حيرت مي‌‌كند. من از بازي‌اش بسيار لذت مي‌برم. او اگر به همين روال به پيشرفت ادامه دهد،‌ حتي تا سطح بازيكن اول جهان هم پيش خواهد رفت.

هانري سال‌ها قبل با تيم موناكو در لوشامپيونه فرانسه مطرح شد و تا سال 1999 عضو آن بود تا اين كه به مدت يك فصل راهي يوونتوس شد. سپس به جزيره آمد و بازي در ليگ برتر را براي آرسنال تجربه كرد. به باور كارشناسان سال‌هاي طلايي بازي او در اين تيم لندني رقم خورد. در تيمي كه رهبري‌اش برعهده آرسن ونگر، مربي هموطن او بود، هانري موفق شد 226 گل را در 369 مسابقه بزند و ركوردي عجيب را از خود به جاي گذارد. در سال 2007 او پيشنهاد كاتالان‌ها را پذيرفت و به مدت سه فصل بازيكن اين تيم شد تا اين كه دو ماه قبل بدون هيچ پيش پرداختي راهي تيم ردبولز آمريكا شد.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اینجا که خودمونیم
    جفت گلاش از روی شانس بود
    گل اول که دروازه خالی و از روی برگشت هد توماس مولر بود
    گل دوم هم که از روی سوتی ولکان دمیرل بود
    کلوزه توی بایرن هم موقعیت گلزنی براش فراهم میشه ولی همشو هدر میده متاسفانه و مشکلش به خودش برمیگرده نه سیستم فن گال
    بردیا!!
    یکی از مهم ترین فاکتورهای یه مهاجم شانسه!!
    اصلا باید از بایرن بره کلوزه...
    نه به درد ون گال میخوره نه به درد خودش موندنش توی بایرن...
    بره دورتموند یه چیزی میشه

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بوت: بایرن دیگر نمی‌تواند امتیاز از دست بدهد
    دروازه‌بان بایرن می‌گوید باواریایی‌ها باید بردن را شروع کنند.

سایت گل – بایرن مونیخ فصل گذشته یکی از موفق‌ترین تیم‌های دنیا بود، اما آنها این فصل نتوانسته‌اند فرم سال پیش را تکرار کنند.

بایرن با 8 امتیاز از 7 بازی در رده 12 جدول قرار دارد و هانس یورگ‌ بوت، دروازه‌بان آنها گفته مونیخی‌ها به شدت نیاز به بردن دارند: «به جایی رسیده‌ایم که باید در بوندس‌لیگا دیگر فقط پیروز شویم. باید راه حل‌ها را به سرعت بیابیم. اوضاع ما دراماتیک است.»

او پیش از این در بایرلورکوزن در سال 2002 هم چنین وضعی داشت و آنها در نهایت با سقوط هم دست و پنجه نرم کردند. این دروازه‌بان باتجربه می‌ترسد که این اتفاق این فصل برای بایرن بیفتد: «ما نه تنها با لورکوزن به فینال لیگ قهرمانان رسیدیم، که بازیکنان بسیار زیادی از ما هم در جام جهانی 2002 بازی کردند. آن تلاش‌ها و موفقیت‌ها روی فصل بعد ما تاثیرگذار بود.»

---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------

دماغ اوليچ شکست !!!
    هنوز پزشکان بايرن هيچ صحبتی درباره وضعيت اوليچ انجام نداده اند

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،ايويکا اوليچ،مهاجم کروات باشگاه بايرن مونيخ در جريان بازی ديروز کرواسی با تيم ملی فوتبال اسرائيل،در دقيقه 70 بازی مشاجره اي بين بازيکن دو تيم رخ داد که بدون درگيری پايان نيافت و در اين ميان دماغ ايويکا اوليچ،شکسته شد.
    بعد از تمام شدن بازی اوليچ بلافاصله با اولين پرواز به مونيخ رفت تا زير نظر پزشکان باشگاه بايرن مونيخ مداوا گردد.
    هنوز هيچ اخباری مبنی بر اينکه اوليچ تا چه زمانی قادر به بازی کردن نخواهد بود از طرف باشگاه بايرن مونيخ اعلام نشده است

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------

تيموشوک:از روسيه پيشنهادات خوبی داشتم
    از باشگاه روبين کازان و همچنين ديناموکيف و شاختار پيشنهاد داشتم

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،آناتولی تيموشوک،هافبک باشگاه بايرن مونيخ و تيم ملی اکراين در مصاحبه اي اعلام کرد که پيشنهادات بسيار خوبی از روسيه داشته است.
    او در اينباره گفت:
    من پيشنهادات زياد و بسيار خوبی از روسيه داشتم اما باشگاه هايی که در روسيه به دنبال من بودند به طور رسمی با سران بايرن وارد مذاکره نشدند و نتوانستند با آنها قرارداد امضاء کنند.
    يک باشگاه آلمانی هم به دنبال انتقال من به آن باشگاه بود اما مديران باشگاه بايرن مونيخ قبول نکردند و طی صحبتهايی که انجام شد،قرار بر اين شد که من در بايرن بمانم و به همين دليل من هم در باشگاه ماندم.
    او در جواب خبرنگار بيلد که از او سؤال کرد:آيا شما از باشگاه روبين کازان هم پيشنهاد داشتيد؟ گفت:
    بله از باشگاه روبين کازان و همچنين ديناموکيف و شاختار پيشنهاد داشتم اما آنها مبلغی را که بايرن به آنها اعلام کرده بود را نپذيرفته بودند

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

کلوزه: شاید از بایرن بروم
    میروسلاو کلوزه گفته آماده ترک بایرن مونیخ است.

سایت گل – میروسلاو کلوزه، مهاجم بایرن مونیخ فاش کرده که اگر لازم باشد برای ادامه حضور در تیم ملی آلمان بایرن را ترک می‌کند.

کلوزه می‌خواهد در یورو 2012 بازی کند و گفته نیاز به بازی دارد تا بتواند در تیم ملی جایی داشته باشد.

او گفته است: «من آماده هر گزینه‌ای هستم: این که در بایرن بمانم، یا باشگاهم را تغیری دهم. می‌توانم خود را در باشگاه دیگری در بوندس‌لیگا ببینم.

نکته مهم این است که در سطح ملی به بازی ادامه دهم. بازی در یورو 2012 هدف من است.»

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

شالکه تو قهرمانیییییییییی

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

شالکه تو قهرمانیییییییییی
    چرانه؟
    اگه بایرن ادعای قهرمانی داره،چراشالکه نداشته باشه؟چیش از بایرن کمتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •