اول باید تست کنین که سرعت توی منطقه ی شما چطوره!
باید هر دو رو تست کنین ببینین کدوم بهتره!
برای ایرنسل طبق این عکس شارژ میکنین و این تعرفه رو فعال میکنین:
برای همراه اول هم از این لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول باید تست کنین که سرعت توی منطقه ی شما چطوره!
باید هر دو رو تست کنین ببینین کدوم بهتره!
برای ایرنسل طبق این عکس شارژ میکنین و این تعرفه رو فعال میکنین:
برای همراه اول هم از این لینک:
ممنونم آقا میلاد یه دنیا شرمنده میکنید حالا چجوری ببینم که سرعت تو منطقه چقدره ؟ کنار آنتن حرف E نوشته این یعنی edge رو ساپورت میکنه دیگه ؟ آیا خود سیمکارت هم در سرعت و edge بودن یا نبودن تاثیری داره مثلا 0935 داشته باشه اون یکی ها نداشته باشند؟
بعدش چجوری اون بفرستم به کامپیوتر ؟
قربونت
نمیشه دقیق گفت اگه E نوشت یعنی سرعت خوبی داره!!
شما گوشیت چیه؟؟
مدل گوشی رو بگو تا راهنمایی کنم!
باید اول از هم برنامه ی PC Suit واسه سونی ایریکسون یا نوکیا و برنامه ی PC studio واسه سامسونگ رو روی سیستم نسب کنی و از بخش کانکشن یه کانکشن بسازی و با شماره #99* کانکت کنی!
مثل دیال آپ عمل میکنه
یه کانکشن دیال آپ هم واست میسازه!!
البته من نوکیا ندارم نمیتونم دقیق بگم
شما اگه ایرانسل رو راه انداختی تو تاپیکش بگو که دوستان دیگه هم کمک کنن!
ممنونم
گوشیم چهار تاست آیفون -6220- k800-6300
ولی نگفتین یا خود سیمکارت هم در سرعت و edge بودن یا نبودن تاثیری داره مثلا 0935 داشته باشه اون یکی ها نداشته باشند؟
یعنی چی ؟یعنی روی کانکشن کلیک کنم کانکت میشم ؟مثل دیال آپ عمل میکنه
یه کانکشن دیال آپ هم واست میسازه!!
نه تاثیر نداره
شما وقتی با برنامه ی PC Suit یه کانکشن میسازین که باهاش برین اینترنت در ویندوز به صورت کانکشن دیال آپ ساخته میشه!!
همین!!
بعضی وقتا که مودم گوشی حالت آماده رو داشته باشه( بعضی وقتا که با کابل وصل میکنین اینطور میشه) میشه از طریق اون کانکشن کانکت شد ولی به صورت معمول با همون برنامه ی PC suit بهتره عمل کنین!!!
آموزشش هم تو تاپیکش گذاشتیم!
میگم میلاد برادر گوشی ها سرعته edge شون هم فرق میکنه؟
یعنی فقط اینوطریه که ساپورت میکنن یا نمیکنن یا نه بازم فرق میکنه چه فریم ورکی باشه و ....؟
فرق که داره . کلاس های مختلف داره
کلاس 12 - 32 - 10 - 15 . که سرعتشون متفاوته ولی خوب زیاد روی گوشی تاثیر نداره. ما که بیشتر از 40 کیلو نمیخوایم ازش رسیو بگیریم که.
مثلا کلاس 12 سرعت 192 کیلوبیت در ثانیه رو ساپورت میکنه .کلاس 10 236کیلو و همینطوری -
دیگه نرمال شده کلاس 10 -
کی میپخ ؟من گوشی N70 ..نمیدونم edge داره یا نه...اما دارم با سرعت بین حداقل 10 و حداکثر 22 (در حد Adsl 128) استفاده میکنم.البته تو منطقه های مختلف فرق داره..ما تقریبا 300-400 متری انتنیم...بچه ها با لب تاپ رفتن دقیقا زیر انتن..تا 45 ساپورت میکرد..عند حال...اونم فقط دانلود شبانه...چون بیشتر وقتها من تو رور خونه نیستم..و گوشیمو لازم دارم...اینم عکس :
![]()
اهان برادر دمت گرم
پس به درده ما نمیخوره همون پایین پایینش برای 10 ساله آیندمون هم جواب میده
حیف خونه نیستم وگرنه یه 24 ساعت میزاشتم دانلود کنه تست میگرفتم ببینم چه قد دانلود میکنه
شما 24 ساعت گزاشتی تا به حال دانلود کنه ببینی چه قد میگیره؟
ممنونم در حالتی که از روش wifi بخایم کانکت بشم چیکار باید کرد با لب تاپ مثلا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)