تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 45 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه این صفحه ی eror 404 دیفالت این قسمت از سرورهای NASA هست. درواقع فکر نکنم روی این سرورها (یا حداقل در این directories) اصولاً فایل هایی با دسترسی "غیرعمومی" وجود داشته باشه.

برای مشاهده این مطلب میتونید یه لینک الکی مثل زیری رو ببینید که ارور مشابهی میده. به این کار میگن "تغییر دادن صفحه ی نمایش داده شده توسط webserver در موقعیت error 404: not found" ا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایشون یک دروغی گفتن
    و فکر کردن هر لینکی از خودشون اختراع کنن که کلمه "nasa.gov" توش داره پس با یه عده بیسواد طرفن که باور میکنن حرفای ایشون واقعیت داره؛ چون اصولاً ایرانیا فقط میخونن و باور میکنن و کاری به منابع ندارن...

کذب بودن مطلب ایشون مشخصه و از منابع اینترنتی میشه مشاهده کرد که چنان لینکی هرگز وجود خارجی نداشته...

به هر حال، حداقل ایشون یاد گرفتن از google.com استفاده کنن...!

کاری که کردن، سرچ "AS16-122-19533" در گوگل بوده که "بعد از ادعا" و ساختن یه دروغ، تازه دنبال مدرکن...

نهایتاً ایشون اشاره نمیکنن که این عکس resolution بالا رو از کجا گیر آوردن و رفتن رو سایت خودشون آپلود کردن و از اونجا لینک دادن.

لینک:

(صفحه ی مبدأ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

(قضاوت با شما!! لینک بالا از یک گالری عکس رسمی بر سایت nasa هست.)

در مقایسه با تصویر موجود در آرشیو ژورنال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه نتیجه گیری کرد که تصاویر هر دو از یک نگاتیو مشابه اسکن شدن ولی توسط دو فرد جداگانه و با کیفیت های متفاوت. در آرشیو اون ژورنال، تمام تصاویری که من دیدم با pixel density 300dpi اسکن شدن ولی این 96dpi ـه به خاطر همین کیفیت جزئیات کمتری داره...

به طور کلی هم این تصویر مطلب خاصی رو نداره و مثل تمام ادعاهای ایشون، یه مطلب حاشیه ای هست و فقط بدرد عوام-فریبی در سلسله پروپاگاندایی میخوره که ایشون راه انداخته برای فریب مردم ساده لوح؛ ایشون با ناآگاهی فکر میکردن این سفینه، با همین ظاهر آسیب دیده و به همین شکل از جو زمین خارج شده، ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تصاویر، مطالب، و ویدئوها قرار داده شدن که وضعیت سالم تر ظاهری کل فضاپیما رو میبینید و همونطور که در ویدئو میشه دید، این آسیب در لحظه ی lift-off از سطح ماه برای بازگشت به زمین، بر اثر ضربه از پایین، به پنل های سطحی وارد میشه.

تمام مطالبی که ایشون و همفکرانشون مطرح و منتشر میکنن، همینطور دروغین یا ساخته ی تخیلات ذهنی این افراد هستن که حتی زحمت مطالعه درباره ی چیزی که دارن بهش استناد میکنن رو هم به خودشون نمیدن...

قصد ادامه ی مشارکت در این موضوع رو نداشتم، ولی توضیح رو لازم دیدم که بگم.
    بعید می دونم تمام تصاویری که میگین در اون ژورنال دیدم و همشون 300dpi بوده، بیشتر از عکسهایی باشه که برای اولین بار توی زندگیتون توی این تایپیک دیدید! وگر نه این چنین سطحی کامنت نمی گذاشتین.
    فقط چند نمونه، مشت نمونه خروار

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 500dpi

72dpi

150dpi

240dpi
    و ...

در واقع شما هر dpi ای که خواستین بگین تا براتون لینک بدم!
    نه دوست عزیز
    این روش خوبی نیست برای اینکه کسی رو به دروغ گویی متهم کنید.

شما خودتون توی این کامنت گفتین:

تا به حال صدها بار افرادی اقدام به انتشار اخبار محرمانه از داخل شرکت هایی که نام بردید کردن.
    اعم از وجود در پشتی در windows xp به دستور fbi برای ورود به کامپیوترها، تا ردیابی مشترکین و جاسوسی ازشون در محصولات اپل، و اینکه دیگه نیاز به گفتن نداره: "پول درآوردن گوگل از جاسوسی و جمع آوری اطلاعات مردم به هر نحوی برای بهبود نتایج جستجوش"... تمام این خبرهای بعضاً مشخص یا رسوا کننده، همگی توسط کارمندان همین شرکت ها، یا به صورت ناشناس و یا به صورت رسمی و حتی دادگاهی در طی سال ها منتشر شده و میشن و هر چند ماه یه بار یه خبر بزرگ درباره این شرکت ها داریم که اطلاعاتشون لو میره توسط کارمندان...
    با وجود اینترنت و روش های انتقال امن و کاملاً غیرقابل ردگیری اطلاعات، چنین ادعاهایی مسخره ـس و هر شرکتی یه خطایی بکنه که به گوش بیشتر از 10 نفر توی اون شرکت برسه، مستقیم روی اینترنته...!
    درباره شخص ادوارد اسنودن هم درواقع مسئله ی تعجب آور اینه که وقتی مردم همه میدونستن این کارا انجام میشه، دیگه اینهمه تعجب برای چیه...؟!
    درواقع همونطور که وزیر امور خارجه ی آمریکا گفت "همه کشورها این عمل رو انجام میدن و ما برای تأمین امنیت ملی نیازمند کسب اطلاعات از هر راهی هستیم؛" حداقل اونجا مردمشون میدونن این اطلاعات دست افرادیه که برای مردم ارزش قائلن و به رأی مردم وابسته ـن....
    خب این حرف در واقع پاسخ خودتونه.
    آیا برای ناسا ای که این همه سال پیوسته در حال دروغگویی هست و همین گوگل که دوست شماست! و متهم به جاسوسی و همکاری با CIA هست، کاری داره تا تاریخچه یک لینک ناقابل رو محو کنند؟

راستش منم الان از همین شاخ درآوردم که وقتی که ناسا پاسخ های خودش رو به استناد همون ویدئوهای اصلی آپولو 11 اعلام کرده، و به سادگی و با وقاحت هر چه تمامتر توی روز روشن اعلام میکنه نوار ویدئویی اصلی آپولو 11 گم شده! دیگه این همه تعجب برای گم شدن یه لینک عکس ناقابل برای چیه!!!
    شمایی که از گم شدن فیلهای به قول خودتون کل تاریخ بشریت! تعجب نکردین حالا برای گم شدن یه عکس، این همه تعجب برای چیه!

در مورد این کنجکاوی شما در مورد عکسهای NASA هم در ژورنال های مختلف ارجاعتون میدم به عکس AS16-107-17446در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

بعید می دونم تمام تصاویری که میگین در اون ژورنال دیدم و همشون 300dpi بوده، بیشتر از عکسهایی باشه که برای اولین بار توی زندگیتون توی این تایپیک دیدید! وگر نه این چنین سطحی کامنت نمی گذاشتین.
    فقط چند نمونه، مشت نمونه خروار

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 500dpi

72dpi

150dpi

240dpi
    و ...

در واقع شما هر dpi ای که خواستین بگین تا براتون لینک بدم!
    نه دوست عزیز
    این روش خوبی نیست برای اینکه کسی رو به دروغ گویی متهم کنید.
    عزیزم دقیقاً از چه قسمتی از سخنان من چنان برداشتی نمودید؟

آیا من گفتم تمام هزاران تصاویر داخل آرشیو اون ژورنال رو تک تک دیدم با این اینترنت حجمیم؟ و نتیجه ای گرفتم که همه ی تصاویر در آنجا قراره با عمق 300dpi اسکن شده باشن؟

آیا من داشتم میگفتم nasa دروغگو هست چون کیفیت این تصویر کمه؟

اصولاً هدف من از اشاره به این موضوع و کیفیت متفاوت دو اسکن از یک نگاتیو مشابه، اشاره به علت کیفیت پایین اسکن بزرگتر و یکی نبودن احتمالی فرد/نرم افزار/سخت افزار اسکن کننده بود؛ نه بیشتر.

آیا این روش صحیحی برای بحث هست که شما در کل طول این تاپیک دنبال کردید و به جای پاسخ به اصل مطلب یا اذعان به اشتباهتون، نشستید به طوری obsessed تمام تک تک جملات رو آنالیز میکنید تا شاید بتونید یه بحث حاشیه ای برای دور کردن اذهان عمومی از اشتباهتون و رسوا شدنتون بیابید؟

آیا من میتونم ادعا کنم که "هیولای اسپاگتی پرنده" وجود دارد ولی nasa در حالی که تمام اسناد و تصاویر مبنی بر وجود این خدا رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته بوده، الان همه رو پاک کرده پس nasa دروغگوست درحالی که نه تنها هیچ فردی در جهان اون لینک رو ندیده و اشاره ای بهش نکرده، بلکه هیچ منبع آرشیوی در اینترنت (اعم از g.cache, archive.org و غیره) از وجود خارجی اون لینک خبر نمیده...

آیا این لینکی که من از خودم با کذب، اختراع کردم و خودم هم ندیدمش، میتونم درباره ـش داستانی تخیلی درباره ی تئوری تطئه ای که صدها هزار نفر درونش شرکت داشتن بنویسم؟

لینک مورد اشاره ی شما هم تفاوتی با لینک خدای اسپاگتی پرنده که من گذاشتم نداره...! الان هم که اسکن دیگه ای از اون نگاتیو در جایی غیر از لینک ادعایی شما، بر روی وبسایت nasa (که شما ادعا میکنید برای سرپوش گذاشتن، لینک اختراعی شما رو پاک کرده!) پیدا شد که super high resolution ـه و کیفیت بالایی هم داره؛ so what؟ الان قراره چیکار کنیم؟! نتیجه گرفته شد که سفر ماه انجام نشده؟

اینترنت مکان آزادی هست و قرار نیست تمام سایت ها توسط باند مخوف مافیایی nasa برای پاک کردن لینکی که خود شما هم ندیدید، دست به پاک کردن آرشیوهاشون بزنن... نمونه های سایت های اینچنینی که از قوانین آمریکا تبعیت نمیکنند هم زیاده؛ اعم از همینایی که اسناد سری کشورها رو پخش میکنن. شبکه های زیرزمینی ای هم هستن که هیچ قانونی ندارن و هر چیزی توشون مبادله میشه...!

شما مطلب کذبی رو نوشتید (همچون دیگر مطالبتون) بر پایه ی یه سری اطلاعات غلطی که از نظر من خودتون هم میدونید غلطه، و اون رو به گوش خوانندگان کم آگاه رسوندید برای فریب دادن اون ها.

در این مطلب، پیشفرض شما این بوده که برای همه ی تصاویر در اون آرشیو، حتماً نسخه ی HR وجود دارد؛ در حالی که اگر شما با این دقت کل اونجا رو زیر و رو کردید، تعداد بسیاری تصاویر تک کیفیتی در صفحات مختلف موجوده؛ بعضاً یا فقط کیفیت پایین یا فقط رزولوشن بالا...

مطلب دیگری که شما میخواستید به خوانندگان به طور غیر مستقیم بقبولونید این بوده که چنین محموله ای با همین شکل آسیب دیده، از زمین رفته بالا، از جو خارج و به ماه رفته؛ در حالی که این هم کذبه و محموله در داخل موشک از جو زمین خارج شده و سپس رهسپار ماه گشته. در فضا هم که شکل ظاهری یک محموله فرقی نمیکنه (اونم در این سرعت های کم)، و مهم اینه که کار کنه.

من ویدئو و مطالبی گذاشتم درباره توضیح علت اصلی گرفته شدن سه عکس از سفینه ی در حال بازگشت، از داخل ماجول کنترلی در مدار ماه. در تصاویر قبل از بلند شدن، سالم بودن محموله از همه نظر مشخصه؛ ولی همونطور که در ویدئو و توضیحات میشه دید، هیچ ابهامی وجود نداره که این آسیب های "صرفاً ظاهری"، به خاطر ضربه ای که در لحظه ی جدا شدن از سطح ماه به محموله وارد میاد، ایجاد شده.

پس موضوعی که شما مطرح میکنید از پایه ایراد داره چون پایه های مطلبتون اشتباهه. حتی اغلب موضوعاتی که شما مطرح کرده و میکنید، اصلاً ارتباطی با ادعای کلی شما ندارند و حتی قادر به استفاده از این مطالبی که مطرح میکنید برای اثبات ادعاتون مبنی بر واقعیت نداشتن 7 سفر apollo به ماه نیستید. این مطالب عین اینه که من بگم "چرا کابل آنتن تلویزیون قطعه؟" و از این سؤال (که توضیحی براش وجود داره)، نتیجه بگیرم که "پس کارخونه های پنیرسازی از مواد نامرغوب استفاده میکنن"...!

شما تمام این مسائل اشاره شده رو ازشون صرفنظر کرده، هیچ جوابی ندادید یا اعترافی به اشتباهتون نکردید (همچون تمام طول این تاپیک)، و فقط و فقط سیاست فرافکنی با پیش کشیدن انحرافات و فرعی جات رو در پیش گرفتید. سیاست کلی شما پس از شنیدن پاسخ ها که به ترتیب هر بار تکرار کردید:

1- توهین به افراد

2- "پررنگ" کردن جملاتی که اصلاً ربطی به موضوع اولیه و بحث ندارند و سعی در به بیراهه کشوندن نظرات و مباحث، تنها به جهت سرپوش گذاشتن بر مطلب کذبی که منتشر کردید و اثبات شد اشتباه است.

افرادی که بر اشتباهاتشون به شکلی متعصبانه اصرار کرده، قادر به تغییر نبوده، و از توانایی بحث و ارائه ی سند بر ادعاهاشون عاجزند، ارزش مباحثه را ندارند. //البته درصورتی که شغل فرد دقیقاً همین نباشه...!
    Last edited by Zeitgeist; 16-07-2013 at 21:32.

3. 6 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مخالفان سفر ماه هیچ وقت بطور کامل تبیین نکردن که اگر این اتفاق نیافتاده چه اتفاقی افتاده؟
    خوب بخشهای انسانی روی کره ماه ضبط در استودیوهای هالیوود بوده
    ماموریت چندباره روی ماه و مساله سرگردانی و گم شدن فضانوردان آپولو و گلف بازی روی ماه بخش تبلیغاتی قضیه بوده و آمریکا که از پذیرش دروغش خوشش اومده بوده، ریسک کرده و ظرف چند سال آینده خودش رو در معرض افشای دروغش قرار داده و اونرو تکرار و حتی یکدفعه فضانورداش رو در استودیو گم و گور میکنه.

حالا میرسیم به آثار برجا مانده روی ماه...محل فرود و پرچم و پلاک و بازتاب دهنده و جای پا وماه نورد و...
    در این حالت چیزی که اینجا شنیدیم اینکه احتمال زیاد روبوتیک بوده؟ سوال> دانش روبوتیک در دهه 60 و 70 میلادی در چه سطحی قرار داشته؟(یا حتی حال حاضر) و این روبوت چه نوع فوق العاده ای بوده که از خودش رد پایی نگذاشت(معلق بوده؟) در اینصورت سفینه آپولو یا مشابهش وجود داشته که اونرو به فضا ببره؟ در اینصورت چه نیازی به یک کاردستی مقوایی بوده؟ پس تکنولوژی ناسا برای فرسیتادن و بعد گم و گور کردن سفینه روبوت کافی بوده؟ بنظرتون غلبه بر موانع حضور انسان روی ماه کار راحتتری نبوده؟
    و اگر با روبات نبوده با چی بوده و به چه صورت؟

نوارهای گم شده(از بین رفته) ، مساله چه ربطی به تاخیر کلامی داشت؟ (گفتید با بالا گرفتن کار)
    مساله مگر مربوط به
    کیفیت نبود؟(ناسا قصد داشت کیفیت بالاتری از تصاویر را-درحد تصاویر امروزین- بدست آورد که نشد.)
    انکار این قضیه قدمتی 40ساله و انکار آنلاین اون! قدمتی 20ساله داره داره شما فکر کردید
    ناسا نگران سرچ ما و شما شده؟( که گفتید با بالا رفتن جستجو سایتها و فرومها) شما از ناسا چه تصور میکنید؟
    دیگه از این ساده تر
    هم انگیزه سیاسی داشتن، هم مالی و هم ملی.

25 تا 30 میـــــــــــــلــــــــی ارد دلار (40-50 سال پیش!) ارزش دلار اون زمان با الان روهم که خودتون بهتر می دونین.
    با چند میلیون دلار سر و ته سفرهای تخیلی رو جمع میکنن و بقیه، صرف ماهواره های جاسوسی، گسترش تکنولوژی های آشکار و سری نظامی، بیولوژیکی و ... میشه.

خب قربون شما بشم!
    حرف منم همینه. وقتی با تکنولوژی سال 2005، مریخ نورد های روح و فرصت، فرودشون این شکلی هست که باید هزار تا ملق بخورن! و فلان بشه و بهمان بشه، و حتی یک برف پاک کن ساده برای صفحات خورشیدی شون نگذاشتن تا لنگ یک باد مریخی نمونن که آیا بیاد و گرد وغبار ها رو پاک کنه و آیا نیاد ... چطوری 40 سال قبلش 12 تا آدم اونجوری اتو کشیده روی ماه فرو اومدن!

مطالب این دو کامنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون میده که ساده نبوده و به این سادگی ها هم نیست.

ربطش این هست که قبلش گفته بود در فیلم های اصلی که ما داریم این تاخیر مشاهده نمیشه اما بعدش فیلم های اصلی رو گم کرد! ناسا داره به مرور به قول خودش اصل اسناد رو ذره ذره یا مستقیم از بین میبره (حذف) و یا غیر مستقیم (ویرایش یا به قول خودش بازسازی)
    نه فقط کیفیت مطرح نبود. در مورد این کیفیت بد نیست بدونید که کیفیت عکسهای آرشیو قبلی به مراتب از آرشیو فعلی بیشتر بوده.

مطلب زیر از یکی از خبرگذاری های داخلی به نقل از آسوشيتدپرس:
    “داگلاس برينکلي” استاد تاريخ دانشگاه رايس : اين خيلي عجيب است که سازمان ناسا اين اسناد بسيار مهم را که جزء مهمترين اسناد قرن بيستم محسوب مي گردد را در اختيار ندارد و اعلام مي کند که نوارها ناپديد شده اند. ممکن است نوارهاي ضبط شده و ويرايش شده خوب باشند اما وقتي که شما بر روي موضوعات تاريخي مطالعه مي کنيد بهتر است که اصل آنرا در اختيار داشته باشيد.
    مطلب زیر از یکی دیگه از خبرگذاری های داخلی به نقل از "rebel" :
    (2009) آدام آستين “Adam Austin” تحلیلگر پایگاه تحلیلی ربل “rebel” :
    در اينجا مي‌توان به بررسي علمي اين مطلب (دروغ بودن سفرهای آپولو) پرداخت و دلايل متعددي را بيان كرد اما اين دلايل را مي‌توان در ساير مقالات و كتاب‌ها پيدا كرد. آنچه كه مرا به نگاشتن اين مطلب وا داشته، داستان جديدي بود كه در اين رابطه شنيدم. اين داستان جديد اين است كه ناسا اعلام كرده كه قطعه فيلم مربوط به سفر فضانوردان كاملاً فرسوده شده و ناسا مي‌خواهد آن را در “هاليوود ” ترميم كند!
    اين پژوهشگر غربي با اشاره به تصاوير جديد منتشر شده توسط ناسا از پروژه سفر به ماه، تصريح كرد: در تصاوير منتشر شده توسط ناسا، آرشيوهاي قبلي در سمت چپ و تصاوير ترميم شده در سمت راست قرار دارند اما مطلب مضحك اين است كه كيفيت تصاوير آرشيوي بسيار بهتر از تصاوير ترميم شده هستند. آستين با يادآوري سخنان يكي از مهندسان ارشد ناسا در اين‌باره كه گفته بود “هيچ چيز ساختگي درباره سفر فضانوردان ناسا به كره ماه وجود ندارد “، خاطرنشان كرد: بايد در مقابل اين اظهارات اين سوال را پرسيد كه اگر واقعاً ناسا 12 فضانورد خود را به ماه فرستاده بود، چرا بايد اكنون صحبت از ساختگي بودن يا نبودن سفر به ماه به ميان آيد. آن‌ها در حقيقت مي‌خواهند پيش از آنكه كسي فرصت زير سوال قرار دادن اين قضيه را داشته باشد، پاسخ آن را داده باشند!
    در واقع همین طور که داریم پیش می ریم ابعاد تازه ای از این قضیه روشن میشه. در مورد اینکه می گید آیا ناسا نگران سرچ من و شماست؟ این جمله دکتر شریعتی فکر کنم جالب باشه:
    اگر مثل گاو گنده باشي، مي‌دوشنت، اگر مثل خر قوي باشي، بارت مي‌كنند، اگرمثل اسب دونده باشي، سوارت مي‌شوند....
    فقط ازفهميدن تو مي‌ترسند.
    من تصور الانم از ناسااین هست که مثل گوگل و اپل و ... تحت فشار CIA هست و مابین حقیقت و سیاست گرفتار شده و تنها چشم امیدش به آیندست و پیشرفت بیشتر تکنولوژی ...

حالا میرسیم به آثار برجا مانده روی ماه...محل فرود و پرچم و پلاک و بازتاب دهنده و جای پا وماه نورد و...
    منبع و منشاء همه این مطالب ناسا هست. کسی که خودش میدونه قضیه چیه!
    NASA ای که به قول شما اونقدر بزگ شده که
    (البته بخش بزرگی از این پیشرفت رو هم مدیون بودجه هنگفت سفرهای تخیلی آپولو هست در 40 سال پیش هست)
    لیدر سازمان های هوا فضای بقیه کشور ها شده. و بقیه هم یا به اون سطح از تکنولوژی نرسیدن که متوجه بشن که نمی شه از کمربند ونآلن رد شد، یا به خاطر اطلاعات علمی و نجومی با هم در ارتباط هستن. و به نوعی
    پیرو رهبر خودشون. البته مسایل سیاسی هم این وسط نقش خودشون رو ایفا می کنن.

5. 2 کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

آن کــس کــه نــدانــد و نــدانــد کــه نــدانــد
    در جــهـــل مــرکــب ابـــدالـــدهــر بــمــانــد

من تقریبا از آغاز به کار این تاپیک پیگیر بحث ها بودم .. اطلاعاتم در مورد این سفر ، « صفر مطلق » بود ولی به لطف دوستان با استفاده از منابعی که گذاشتن فولِ فول شدم !
    به همه ی ادعا های کاربر majid4mi به بهترین نحو پاسخ داده شده و هیچ ابهامی نمونده ولی مسئله اینجاست که : « کسی رو که خوابیده میشه بلند کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده ، هرگز! »

7. 7 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پاسخ پرسشهای من باقی موند، شما هیچ پاسخی ندادید که ما با آثار برجای مونده روی ماه و مکرر تایید شده، چه کنیم؟
    در توضیحاتی هم که دادید مسائل پرسشهای اصلی رو لحاظ نکردید، و گرامی شما باز سوییچ بین موضوعی(عکس و فیلم) کردید، و مطالب دو پستی که از خودتون گذاشتید (ون آلن) چطور به منظور این بحث ما کمک میکنه؟ :|
    1-کیفیت موضوع فیلم هم بود و من منظورم فیلمها بود نه عکس...یعنی رفتند فیلم را استفاده کنند و بهش آسیب زدند.
    2-من از شما منبعتون رو خواستم برای این جمله تون: وقتی که کار بالا گرفت، ناسا زد فیلم رو گم و گور کرد...در حالی که تا جایی که من اطلاع دارم کاری بالا نگرفته بودم و موضوع مربوط به گفتگوی رادیویی نبود، میشه این موضوع رو روشن کنید و منبع هم بدید،شاید من در اشتباهم و درست بخاطر ندارم.
    اون پرفسور گلایه کرده که چرا اینچنین شد نه اینکه مدرک خواهی کرده بوده. و مطلب دیگری گذاشتید هم ترمیم ویدیوی ناسا روی فیلمها رو دست آویز کرده به این شکل که: کسی بهشون کاری نداشته ، خودشون ترسیدند(توجه کنید: مابعد موضوع نه قبل از اون)
    3- بله دانش خواهی و واقعیت جویی بسیار هم مهم است، وفهمیدن ما مساله مهمی است ولی منظور من این بود که فکر نکنم خبر این قبیل گمانه زنیها ناسا رو تکون داده باشه، موضوع دیگری بانی قضیه فیلمها بوده.(اشکالات تبدیل ویدیویی)
    ضمن اینکه اهمیت دانستن روشنه و بنظر من اگر انشاهای شریعتی رو که انسانهای قدرتمند رو گاو و خر خطاب کرده، نداشته باشیم خیلی بهتره...
    4- یعنی سازمانهای کشورهای متخاصم و رقیب آمریکا دارند برای پوشاندن موضوع ون آلن(بشکل مفروض شما) با ناسا همکاری میکنند؟
    5-بحث مهم گمانه زنی شماست، شما نمیتونید بگید آمریکا چطور چند ده میلیارد دلار هزینه کرده، و چون میتونسته اینرو با یک ساخت چند میلیون دلاری هالیوودی تموم کرده* و پولش رو صرف ماهواره جاسوس و.. کرده اینکه نشد دلیل! این تنها ادعای شماست. مثل توضیحی که برای همکاری روسیه دادید.هیچ بنیاد تحلیلی و ریسورسی نداره، تنها فکری است که معروف شده به اتاق توطئه. و همه مسائل دیگر جهان رو میشه به این شکل تحلیل و رد کرد.
    بهرحال در پاسختون: داشته و مایل بوده و خرج کرده...آمریکا در اونزمان یک از بهترین وضعیتهای اقتصادی تاریخ بشر رو تجربه میکرد.
    6-در مورد روباتها، انجام برخی کارهای مکانیکی رباتیک از کارهای انسانی بسیار سختتره. برای همینه که در ایستگاه فضایی بین المللی ما هنوز به راهپیمایی فضایی فضانوردان نیاز داریم و خیلی کمتر پیچیده و کم خرجتره تا مشکلاتی رو در اونجا بصورت دستی برطرف کنند. و مشکلات ماموریتهای روباتیک مریخ رو نمیتونید دلیل سوالاتتون از ماموریت ماه قرار بدید.
    7-موضوع دیگر که مغفول گذاشتید بحث تفاوت فاصله بین ماه و مریخه. ماموریتهای انسانی بر روی مریخ بسیار مشکلتره. و این دلیل زمان بالای این قدم بعدی است. و قدم سوم(دورتر از مریخ با انسان) شاید تا مدتهای مدید باید منتظرش بموند. مگر نوع دیگری از تکنولوژی با کمک علم ایجاد بشه.

9. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقای majid4mi جواب پستها و سوالات من چی شد؟
    یعنی قبول کردین هیچ مدرک و دلیل و استدلالی ندارین و تمام صحبتهاتون کذب خودساخته بیشتر نیست

بهرحال من اگر شکی داشتم با این توضیحات و پستها شما که مشخصه سردمدار مخالفان ایرانی سفر به ماه هستین شک 60درصدیم تبدیل به شک 99.9درصدی شد که این سفرها انجام شده
    بحرحال این مشخصه که شما خودتونم کاملا باور دارین صحبتهاتون کذب و دروغ محض هست ولی خب مشخص نیست اهداف شما چیه ولی هرچی هم باشه ارزش چندانی نداره

11. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

اقای majid4mi جواب پستها و سوالات من چی شد؟
    یعنی قبول کردین هیچ مدرک و دلیل و استدلالی ندارین و تمام صحبتهاتون کذب خودساخته بیشتر نیست

بهرحال من اگر شکی داشتم با این توضیحات و پستها شما که مشخصه سردمدار مخالفان ایرانی سفر به ماه هستین شک 60درصدیم تبدیل به شک 99.9درصدی شد که این سفرها انجام شده
    بحرحال این مشخصه که شما خودتونم کاملا باور دارین صحبتهاتون کذب و دروغ محض هست ولی خب مشخص نیست اهداف شما چیه ولی هرچی هم باشه ارزش چندانی نداره
    منم فکر میکنم ایشون (majid4mi) به جای پاسخ علمی یه مقدار تعصبی به این قضیه نگاه میکنن

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

11 فیلم های گم شده ی apollo 11

...ویدئوهای اصلی آپولو 11 اعلام کرده، و به سادگی و با وقاحت هر چه تمامتر توی روز روشن اعلام میکنه نوار ویدئویی اصلی آپولو 11 گم شده!
    باز هم عوام فریبی.

در جریان مأموریت Apollo 11 ، برای ارسال ویدئوی گرفته شده توسط دوربین ثابت به زمین برای پخش مستقیم تلویزیونی، این اطلاعات بایستی که همراه با انبوه دیگر اطلاعات در یک کانال ارتباطی کم ظرفیت منتقل میشدند.

نتیجتاً سیستمی که ایجاد کردن این بود که تصاویر از ماه با فرمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سرعت پایین تنها 10 فریم در ثانیه و رزولوشن کم 320 لاین به زمین ارسال بشن.

فرمتی که در اون روزها توسط شبکه های پخش تلویزیونی استفاده میشد، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده که شاید توی تنظیمات و دفترچه های تلویزیون های لامپی قدیمی دیده باشیدشون...

راه حلی که برای پخش زنده و همزمان بک آپ گرفتن ایجاد کردن اینطور بود که امواج رادیویی دریافت شده رو پس از دریافت، به همزان 2 دستگاه بفرستن:

1- دستگاه تبدیل کننده که امواج دریافتی رو تبدیل به فرمت های تلویزیونی میکرد و میفرستاد برای ماهواره ها برای پخش تلویزیونی جهانی.

2- دستگاهی که امواج دریافتی رو در همون فرمت خام SSTV روی یک تعداد حدودی 15 حلقه نوار، ضبط کرده.

شماره ی 2 تنها به این هدف انجام شد که اگر در پخش زنده، خللی پیش اومد، بتونن از روی حلقه های بک آپ اطلاعات، ادامه ی پخش رو به صورت غیر زنده ادامه بدن؛ که خوشبختانه هیچ خللی در روند پخش زنده پیش نیومد و استفاده ای از این نوارها نشد هیچ وقت.

چیزی که خبرش چند سال قبل اومد که گم شدن، مورد شماره ی 2 بود.

مرکزی که در استرالیا، اطلاعات رو در فرمت SSTV روی این حلقه ها ضبط کرده بود، مدتی بعد اینها رو به مرکز NASA, Goddard ارسال میکنه و مدتی بعد، نوارهای بک آپ خودشون رو دوباره برای ضبط اطلاعات دیگری استفاده میکنن.

در واقع، حلقه های نوارهای مغناطیسی، در اون زمان برای ضبط اطلاعات زیاد به کار برده میشدن و بارها روشون ضبط مجدد انجام میگرفته. هدف وجودی اون حلقه ها هم برای پشتیبانی پخش زنده و از دست نرفتن تصویر بوده.

هنوز اطمینان وجود نداره از اینکه این حلقه ها در میان هزاران حلقه ای که دوباره استفاده شدن برای ضبط اطلاعات، استفاده شده باشن. تا بحال چند حلقه شناسایی شدن و اگر چنانچه یه روزی همگی در کنار هم جمع آوری بشن، گفته میشه شاید بشه اطلاعات از دست رفته رو بازگردوند.

این موضوع به معنای "گم شدن ویدئوهای مأموریت Apollo 11 نیست!

نگاتیوهای تصاویر گرفته شده توسط دوربین های دستی در مأموریت Apollo 11، همه سالمن.

پخش زنده ی تلویزیونی که ویدئوی ارسالی از دوربین ثابت بوده، توسط تمام شبکه هایی که پخش زنده رو انجام دادن، روی نوارهای ویدئویی ضبط شده؛ از جمله ضبطی که شبکه ی CBS انجام داده که دقیقاً بدون واسطه، تصاویری هست که توسط NASA براشون ارسال میشده؛ در این ضبط ها حتی صدای "توضیحات/commentary" هم وجود نداره.

این ویدئوهای ضبط شده، هیچ تفاوتی از نظر محتوا با محتوای خامی که روی اون حلقه های نوار SSTV ضبط شده بوده ندارن و این ها همگی ده ها ساله که به طور تمام و کمال در اختیار مردم هستن برای استفاده.

طبق گفته در ویکیپدیا، در سال 2009، سازمان NASA اقدام به جمع آوری ویدئوهای ضبط شده ی اولیه و قدیمی ترین ها کرده و به شرکت Lowry Digital سفارش پردازش، بازیابی و دیجیتال کردنشون رو داده تا برای همیشه باقی بمونن.

لازم به ذکر مجدد است:

- نوارهای مغناطیسی گم شده، درواقع مصرفی نداشتن و به همین دلیل، نظریه ی اصلی اینه که روشون دوباره ضبط اطلاعات دیگه ای انجام گرفته.

- هیچ ویدئو یا تصویری "گم نشده" برخلاف ادعای این عزیز؛ این موضوع فقط درباره ی تصاویر ارسالی برای پخش زنده توسط دوربین تلویزیونی در این مأموریت صادقه. درواقع هیچ تصویری از تصاویر ارسالی این دوربین "گم" نشده یا از دست نرفته؛ بلکه به صورت تمام و کمال در آرشیو NASA و شبکه هایی که پخش زنده رو انجام دادن، بر نوارهای ویدئویی، ضبط و حفظ شده و همیشه در دسترس عموم بوده و هست.

- این سیستم انتقال تصویر زنده، فقط در مأموریت Apollo 11 و مأموریت های بدون سرنشین قبلی استفاده شده. در 6 مأموریت سرنشین دار بعدی پروژه ی Apollo، از سیستم متفاوتی بهره بردن و تصاویر اونها هم همگی به صورت تمام و کمال وجود داشته و در اختیار عموم قرار دارند.

14. 8 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

11 ردهای ماه-نورد مأموریت های apollo, lunar rover tracks

یه موضوع جالبی که جواب رد بسیار محکمی بر تمام ادعاهای افرادی هست که میگن مأموریت های Apollo به ماه نرفتن و انسانی بر ماه قدم نگذاشته رو میخوام بهش اشاره کنم:

"جاذبه"

شبیه سازی جاذبه ی سطح ماه که یک ششم جاذبه بر سطح زمینه، بر روی زمین، اونهم در چنان سطح وسیعی و به این مدت طولانی، غیرممکنه (حداقل تا این لحظه).

علاوه بر توان پرش فضانوردان با لباس های سنگینشون و مشخص بودن جاذبه ی کم از اینکه ماه-نورد با اون وزن زیادش اونطور به بالا و پایین میپره و به اطراف منحرف میشه، یه موضوع دیگه هم هست.

در ویدئوهای بسیاری که از حرکت ماه-نوردها در این مأموریت ها وجود داره، کافیه به خاکی که از چرخ های ماه-نورد به عقب پرتاب میشه (البته با گلگیرها، به حداقل رسوندنش مهندسین)، نگاه کنید.

1- در جاذبه ی سطح زمین، سرعت پایین اومدن خاکی که به هوا پاشیده شده رو همه میدونیم چقدره و چقدر سریعه؛ درحالی که از سرعت کم پایین اومدن خاک (نسبت به سطح زمین)، مشخصه که مکانی که درونش دارن رانندگی میکنن، جاذبه ای بسیار کمتر از زمین داره.

2- در محیطی که هرگونه جوی (atmosphere) وجود داشته باشه، شما خاک رو به اطراف پرتاب کنید، شاهد ابری از گرد و غبار همراه اون خواهید بود که در هوای اطراف پخش میشه.

تنها در یک وضعیت خلاء و با اون جاذبه ی کم ممکنه شاهد چنین رفتاری باشیم.

در ویدئوی زیر هم، نظرات یکی از تئوری-توطئه-چین ها، بررسی و به طور عملی نشون داده شده که چقدر سطح علمی بالایی داشته...! :

lol

----- ---- --- - ---- -

در مورد این کنجکاوی شما در مورد عکسهای NASA هم در ژورنال های مختلف ارجاعتون میدم به عکس AS16-107-17446
    اگر ویدئوهای زیادی که از مأموریت های مختلف Apollo از حرکت فضانوردان با ماه-نورد وجود داره رو مشاهده کرده بودید، چنین چیزی رو مطرح نمیکردید.

در داخل ویدئوها، بارها عبورهای سخت با ضربه های بسیار از روی سطح پر از سنگ های ریز و درشت ماه دیده میشه.

با توجه به سریع سرعت گرفتن یا همونطور سریع ترمز کردن ماه-نورد و سخت بودن کنترلش در جاذبه ی کم (به خاطر لیز خوردن و پرش به بالا و پایین)، شاهد تغییر جهت های ناگهانی زیادی هستیم.

همچنین چرخ های این rover ـها، به گونه ای ساخته شده بودن که چرخ های عقبی ثابت نبودن، بلکه بر اساس میزان چرخش چرخ های جلو، چرخ های عقبی به همون مقدار به سمت مخالف میچرخیدن تا با توجه به سطح نرم و جاذبه ی کم، لیز خوردن و انحراف از مسیر کمتر بشه و راحت تر و سریعتر بتونه به اطراف بچرخه.

همیشه نحوه ی حرکت وسایل چهار چرخ به این شکله (برای مثال ما میخوایم به سمت چپ بچرخیم):

- بزرگترین زوایا رو چرخ های سمت راست جلو و عقب طی میکنن.

- چرخ جلو سمت چپ، زاویه ای کوچکتر (بسته تر) رو طی میکنه.

- چرخ عقب سمت چپ، بسته به سرعت وسیله ی نقلیه، زاویه ای بسیار بسته رو طی میکنه و حتی میشه مشاهده کرد که این چرخ در جا ثابت بمونه.

(در گردش به راست، این موارد برعکس میشن)

مورد آخر، در خودروهای عادی که در خیابون ها میبنید، تقریباً دیده نمیشه چون چرخ های عقب، در یک زاویه ی ثابت قرار دارن.

ولی این ماه-نوردها، چرخ های عقبیشون هم میچرخیدن و یعنی راننده اگر میخواسته، احتمالاً میتونسته دور-در-جا بزنه به شکلی که مثلاً اگر درجا به سمت چپ میچرخیده، چرخ عقب سمت چپ، دائماً بر محیط یک دایره ی به شعاع حدود 40 سانتی متر حرکت میکرده (با توجه به اندازه ی چرخ ها طبق نقشه ها).

همچنین، در این تصویر یه چیزی رو مشاهده میکنیم که با عکس توضیح میدم:

بهترین کیفیت از این نگاتیو، به نظرم این یکی توی آرشیو این قسمت از nasa بود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حجم 2 مگابایت)

(کم-حجم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

(update: البته الان دقیق تر نگاه میکنم، این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم جزئیات رو بهتر نشون میده)

در تصویر زیر که نسخه کم حجم تر همون تصویر بالاس، توضیحاتی اضافه کردم (خطوط تقریبی هستن):

mirror: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیکان های قرمز، بر اساس ردهای مشخص در تصویر با کیفیت، مسیر عبور ماه-نورد رو نشون میدن تا جایی که توقف کرده.

پیکان های آبی، افزایش ارتفاع چرخ های سمت راست نسبت به چرخ های سمت چپ رو نشون میده.

چرخ های سمت راست، در مسیرشون از روی دو سنگ آخر عبور کردن.

بعد از سنگ آخری، در نقطه ای که با 1 نشون دادم، چرخ های سمت راست، کاهش ارتفاعی رو داشتن که با وضعیت در حال حرکت و دور زدن ماه-نورد که مخلوط شده، شاهد کمی انحراف در مکان چرخ های سمت چپ (حداقل چرخ عب) و جمع شدن مقداری خاک به سمت راست جای عبور هستیم که نشونه ی سر خوردن به راست هستش. این قسمت رو با شماره ی 2 نشون دادم.

همچنین، عکاس، در ارتفاعی بالاتر و فاصله ای نچندان نزدیک به ماه-نورد قرار داره؛ در حالی که سنگ های پایین تصویر، بسیار به عکاس نزدیک تر از ماه نورد هستن.

نتیجتاً سنگ ها، "به نظر" درشت میان، وگرنه فکر نمیکنم تفاوتی از نظر اندازه با اون چند سنگ دورتر، که در راستای سمت راست ماه-نورد قرار دارن، داشته باشن.

ویدئوهای حرکت ماه-نورد رو هم اگر مشاهده کنید، میبینید که از روی سنگ های بزرگ و کوچیک رد میشه و به خاطر کم بودن جاذبه، عین یه فنر کند به بالا و پایین و اطراف میجهه...!

نتیجه ی نهایی اینکه من بعد اینهمه تایپ کردن دارم فکر میکنم که دقیقاً هدف چی بود اینجا...!
    Last edited by Zeitgeist; 17-07-2013 at 06:51. دليل: typo :/

16. 9 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

11 حرف C روی سنگ ماه

یه مسئله ی مهم هم اینه که بسیاری از مجموعه هزاران نگاتیو تصاویر مأموریت های Apollo، دارای اسکن های متفاوت هستن که توسط بخش های مختلف در NASA انجام شدن؛ یا حتی افرادی از بیرون از سازمان چنین اسکن هایی بعضاً انجام دادن.

مثلاً در سه آرشیو زیر، سه مدل اسکن از نگاتیوها رو داریم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (در اغلب مواردی که دیدم، کیفیت بالاتری دارن اسکن های قرار داده شده در اینجا؛ ولی تعداد مثل لینک اول خیلی زیاد نیست)

همینطور که دریافتید، این تصاویر همه "اسکن" از نگاتیوهای اصلی هستن و در اون زمان، دوربین های عکاسی با کیفیت بالای دیجیتال اختراع نشده بودن...!

در این اسکن ها، بسته به دستگاه و نحوه ی اسکن، بعضاً شاهد تغییراتی در رنگ ها نسبت به نور طبیعی هستیم؛ بعضاً هم اشتباهات انسانی مثل مورد زیر:

در یکی از تصاویر کم کیفیت آرشیو سومی، شاهد همون قضییه ی معروف "حرف C روی سنگ بر ماه" بودیم در تصویر زیر:

که بعد از مدتی با مشخص شدن اینکه:

1- در اسکن های مشابه روی دیگر آرشیو ها (مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، چنان چیزی وجود نداره.

2- تصویر AS16-107-17445 هم دقیقاً مکان مشابه رو نشون میداد، ولی خبری از C روی اون سنگ، حتی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نبود.

نظر عموم بر این بود که اون یا یه تیکه مو بوده که موقع اسکن روی نگاتیو افتاده، یا یه نخ یا چیز مشابه.

بعداً فکر کنم یه گروهی نشستن قشنگ با میکروسکوپ به طور دقیق تصویر رو بررسی کردن و نظر نهاییشون این بود که اصولاً اون چیزی که شبیه به "C" بود به احتمال زیاد یه تیکه مو بوده که موقع اسکن افتاده و مشخصاً چیزی داخل تصویر نبوده و با تصویر اصلی همخوانی نداشت.

ولی به هر حال، هنوز هم برخی افراد از این مطلب استفاده میبرن...!
    Last edited by Zeitgeist; 17-07-2013 at 00:39.

18. 9 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •