working 100%
SKIDROW CRACK
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
working 100%
SKIDROW CRACK
دوست عزیز alexmercer من اون 2 تا چیزی رو که گفتی امتحان کردم در رابطه با هوش مصنوعی بازی .
با یکی درگیر شدم و گذاشتم منو بزنه . پلیس سریعا دخالت کرد و بهش تذکر داد نه اینکه این فرار کنه و اونم بیفته دنبالش .
وقتی که اسلحه رو سمت عابرین می گیری تنها عکس العملی که نشون میدن اینه که بهت زل میزنن . حتی یکیشون اونقدر بهم زل زد سر خورد افتاد رو زمین . نمیدونم شاید اشکال بازیه ولی به نظر من اون موقع داشتن اسلحه واسه همه عادی بوده شاید . البته بعضی از عابرین که خودشون هم گنگستر هستن موقعی که اسلحه رو طرفشون می گیری بهت شلیک می کنن .
بازیش مثل قبلی خوبه یا نه؟
ماموریتاش مرحله ای هستند یا نه مثل gta باید خود بگیری؟
فعلا که چپتر 3 هستم . زوده بگم که مثل قبلی هست یا نه . ( البته برای من)
به صورت چپتر هستش ولی تو هر چپتر ممکنه چند تا ماموریت به شما داده بشه . آخر هر چپتر هم می گیری می خوابی و میره چپتر بعدی . تقریبا مثل gta هست . ولی بعضیاش زوریه![]()
بازم نمیشه . به این شکل عکس می گیره :
خوب این یکی رو گذاشته..
ولی در بازی مثل Prototype که هدف قتل و عام همه مردم شهر بوداگر تفنگ میگرفتی سمت مردم در میرفتن و این یک ضعف برازی مافیا. ذر ضمن درسته شاید اون موقع همه عادت داشتن به اسلحه ولی ایا نباید برای نجات جونشون کاری کنن؟وایسن نگاه کنن تا طرف هد شاتش کنه بره؟
![]()
ای وای!!!!
FRAPS قویترین هست چرا این جوری شده؟
دوستان راه حلی ندارن؟
عذر می خوام دوستان
من با کارت 8600gt میتونم بازی کنم؟
بله میشه ولی فیزیک رو نمیتونین با تمام قدرت فعال کنید![]()
خب با چه سیستمی میشه تمامی فیزیک رو فعال کرد؟؟؟؟بله میشه ولی فیزیک رو نمیتونین با تمام قدرت فعال کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)