تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 42 اولاول ... 22282930313233343536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 412

نام تاپيک: بررسی NX700 LED سونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان اگر لطف کنین منو راهنمایی وکمک کنین ممنونم ایمیل بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما مشکل بنده :بنده برج 7 که ازدواج کردم ایک تلویزون nx700خریدم واز طرق همین جا تونستم اونو راه اندازی کنم وکاناهالی دیجتال ایران رو بگیرم تا اینکه الان چند هفته ای هست که کانال 6 ایران iri nnرو پخش نمیکنه ودیگر این که گاهی هنگام دیدن کانالها یک دفعه تصویر وسیگنال میره دومرتبه ازنو ریست فکتوری کردم وکانالها رو تنظیم کردم اما هنوز این مشکل هست میخواست بدونم مشکل از تلویزون هست یا سیستم پخش دیجیتال درتهران هست ایا ربطی به این نویزهایی که میفرستن داره یا خیر در ضمن من ساکن نبردجنوبی در تهران هست لازم به ذکر هست که بگم یکبار هم درهنگام دیدن دی وی دی توسط لب تابه به تی وی وصل بود یک دفعه زنگ بندی تلویزون تغیر وخاموش روشن شد و 2با هم هنگامی با لب تاب داشتم فیلم میدیدم این اتفاق افتاد
    خیلی حالم گرفتست بد جوری خورده توذوقم راحل چیه میشه کمکم کنین ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان اگر لطف کنین منو راهنمایی وکمک کنین ممنونم ایمیل بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما مشکل بنده :بنده برج 7 که ازدواج کردم ایک تلویزون nx700خریدم واز طرق همین جا تونستم اونو راه اندازی کنم وکاناهالی دیجتال ایران رو بگیرم تا اینکه الان چند هفته ای هست که کانال 6 ایران iri nnرو پخش نمیکنه ودیگر این که گاهی هنگام دیدن کانالها یک دفعه تصویر وسیگنال میره دومرتبه ازنو ریست فکتوری کردم وکانالها رو تنظیم کردم اما هنوز این مشکل هست میخواست بدونم مشکل از تلویزون هست یا سیستم پخش دیجیتال درتهران هست ایا ربطی به این نویزهایی که میفرستن داره یا خیر در ضمن من ساکن نبردجنوبی در تهران هست لازم به ذکر هست که بگم یکبار هم درهنگام دیدن دی وی دی توسط لب تابه به تی وی وصل بود یک دفعه زنگ بندی تلویزون تغیر وخاموش روشن شد و 2با هم هنگامی با لب تاب داشتم فیلم میدیدم این اتفاق افتاد
    خیلی حالم گرفتست بد جوری خورده توذوقم راحل چیه میشه کمکم کنین ؟

سلام
    اصلا نگران نباش مشکل بهم ریختن کانالها مربوط به فرسنده و سیکنال های دیجییتالی هست . این مشکل رو چند نفر از دوستان EX700 دار هم داشتند که با سرچ دستی مشکل برطرف شده . تاپیک EX700 رو مطالعه کنید اونجا مطرح شده .
    در مورد مشکل دوم که TV یک دفعه خاموش و روشن میشه خب زیاد جای نگرانی نیست چون یکی از آشنایان ما هم همین مشکل رو داشت من هم فریمور HDTV شون رو آپدیت کردم مشکل بر طرف شد . پیشنهاد میکنم قبل از هر کاری اول نرم افزار HDTV تون رو با آخرین ورژن آپدیت کنید چون بیشتر باگها در ورژن جدید برطرف شده .

3. 2 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ناگفته نماند که نرم افزار Wild Media Server بعد از 15 روز اکسپایر میشه و دیگه کار نمیکنه ولی نگران نباشید من بعد از اینکه کل اینترنت رو زیرو رو کردم نسخه ی کامل و بدون محدودیت زمانی ورژن 1.17 رو پیدا کردم تست کردم خیلی خوب جواب داد ولی به زبان روسی هست . می تونید از اینجا دانلود کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من هر کاری کردم نتونستم زبانش رو تغییر بدم .
    سلام دوست گرامي آقا خيلي ممنون من هم تونستم با راهنمايي شما تلويزيون رو با كامپيوترم شبكه كنم خيلي حال كردم تمام فايل ها ي عكس موزيك و فيلم روي هارد كامپيوترم رو شناخت و همشون پخش شدن من قبل از اين كه بتونم شبكه كنم ميخواستم اچ دي پلير بگيرم ولي حالا با شبكه شدن تي ويم كامپيوترم يك اچ دي پلير بيسيم شده كلا جالب بود فقط جندتا سئوال من همين نرمافزار مديا سرور روسي را نصب كردم و طبق عكسها يي كه گذاشتيد تنظيم كردم فايلهاي كامپيوتر رو توي منوي تي وي نشون داد فقط چطور اسم پوشه ها كه به زبان روسي شدن رو عوض كنم بعد اينكه چطور صفحه كامپيوتر رو تو تلويزيون نشون ميده كه بشه با كامپيوتر كار كرد آيا بايد تو نرم افزار مديا سرور تنظيم كنم يا برم تو تنظيمات منوي تلويزيون باتشكر
    Last edited by Pnano; 27-02-2011 at 19:15.

5. این کاربر از Pnano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

باسلام
    من تبلیغ سونی سری nx رو تو روزنامه جام جم مورخ هشت اسفند 89 دیدم که به این مدل ها super led گفته
    این در حالی است که همه دوستان میدانند که این واقعیت ندارد و این مدل ها هم از نور پس زمینه ولی از کنار برخوردار هستند
    super led ها اصلا نور پس زمینه ندارند و در حال حاضر فقط در بعضی از گوشی های موبایل به کار رفته اند
    و قیمت بسیار بالایی دارند و حتی در زیر نور آفتاب هم قابل دیدن هستند و رنگها بسیار زنده و شفاف هستند و مصرف برق پایینی دارند
    انشا الله اگر عمری بود مانیتور ها و تلویزیون های واقعا super led رو استفاده کنیم

7. این کاربر از tornado66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان زیادی هستند که هم با شبکه شدن HDTV شون و هم با نرمافزار Wild Media Server مشکل دارند خوب برای شناسایی TV به شبکه نیازی نیست که حتمآ به اینترنت وصل باشید اصلآ ADSL نیاز ندارید . فقط کافیه برید تو منوی TV و تنظیمات رو به ترتیب زیر انجام بدید
    جهت شناسايي روتر مودم به TV
    وارد منوي TV شويد > انتخاب آیکون Scan < Wireless set-up < network set-up < network < Settings

بعد از اسکن نام مودم تون رو انتخاب و بعد WEP key و Enter رو میزنید حال صفحه اي باز ميشه بايد كد امنيتي شبكه رو وارد كنيد و بعد Enter رو بزنيد ( البته اگر مودمتون کد امنیتی داشته باشه )
    حالا ارتباط تي وي تون با روتر برقرار ميشه حالا باید نرم افزار Wild Media Server رو هم روی لپ تاپ یا کامپیوتر نصب کنید اگر آخرین ورژن رو از سایت خودش دانلود و کنید بهتره چون نسخه های کرک شده با بعضی از سیستم عامل ها مشکل داره. --- از اینجا دانلود کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از نصب نرم افزار Wild Media Server رو اجرا کنید حالا تنظیمات نرم افزار رو به ترتیب زیر انجام بدید

1

2

3

4

5

این روش برای HDTV های سونی NX700 و EX700 و EX710 کاربرد داره و خیلی عالی جواب میده

حالا فایلهای Share شده روی کامپیوتر یا لپ تاپ رو توی منوی TV دارید ( البته فایلهای مدیا ) و از طریق ریموت کنترل TV میتونید فیلم رو اجرا کنید . من به همین روش تی ویم رو با لپ تاپ شبکه کردم وتمام فایلها و فیلمهام رو بصورت بیسیم با کیفیت بسیار عالی میبینم و با کنترل تی ویم قابل اجرا هست

در ضمن اگر TV تون بدون دانگل Wireless هست باید با کابل شبکه وصل بشید فقط کافیه بجای انتخاب Wireless set-up گزینه DLNA Wirel- set-up رو انتخاب کنید بقیه مراحل یکیه .

امیدوارم که مفید باشه سپاس

سلام دوست عزیز دستت درد نکنه برای توضیحاتتون ولی برادر این مطالب رو برای مهندسینی مثل خودتون فرمودین یه عنایت کنید بگید برای کامپیوتر دقیقا چی بخریم و برای تلویزیون هم همینطور بعد مراحل رو با جزئیات بگید شما که مهربونید و دوستان رو راهنمایی می فرمائید
    این هم یه سپاس کردی

9. این کاربر از mgt3861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز دستت درد نکنه برای توضیحاتتون ولی برادر این مطالب رو برای مهندسینی مثل خودتون فرمودین یه عنایت کنید بگید برای کامپیوتر دقیقا چی بخریم و برای تلویزیون هم همینطور بعد مراحل رو با جزئیات بگید شما که مهربونید و دوستان رو راهنمایی می فرمائید
    این هم یه سپاس کردی
    سلام
    خواهش ميكنم بزرگوار بنده مهندس نيستم من هم از تجربيات شما دوستان بامرام بهرمندم . شما اگر پستهاي قبل رو با دقت مي خونديد متوجه ميشدي . مطالب هم از اين واضح تر وساده تر نميشه . تنظيمات ارتباط HDTV رو با مودم كه بترتيب نوشتم لينك دانلود نرم افزار Wild Media Server رو هم گذاشتم تنظيمات نرم افزار Wild Media Server رو هم كه با عكس ملاحظه مي فرماييد . ديگه از اين ساده تر ...

خب مصلمآ براي شبكه شدن به صورت بيسيم با HDTV تون حتما به يك مودم بيسيم نياز داريد ترجيحآ سري N با سرعت 300 كه مشكلي با پخش فايلهاي HD نداشته باشيد

براي كامپيوتر هم يك كابل شبكه كه به مودم وصل مي كنيد . ولي اگر لپ تاپ داريد مي تونيد به صورت بيسيم كانكت بشيد

براي TV هم كه قبلآ توضيح دادم 800/ NX700 خودش Wi-Fi داخلی داره ولي براي EX700 و EX710 دانگل Wi-Fi سوني نياز داره . البته با كابل هم مي تونيد وصل كنيد.

11. 2 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست گرامي آقا خيلي ممنون من هم تونستم با راهنمايي شما تلويزيون رو با كامپيوترم شبكه كنم خيلي حال كردم تمام فايل ها ي عكس موزيك و فيلم روي هارد كامپيوترم رو شناخت و همشون پخش شدن من قبل از اين كه بتونم شبكه كنم ميخواستم اچ دي پلير بگيرم ولي حالا با شبكه شدن تي ويم كامپيوترم يك اچ دي پلير بيسيم شده كلا جالب بود فقط جندتا سئوال من همين نرمافزار مديا سرور روسي را نصب كردم و طبق عكسها يي كه گذاشتيد تنظيم كردم فايلهاي كامپيوتر رو توي منوي تي وي نشون داد فقط چطور اسم پوشه ها كه به زبان روسي شدن رو عوض كنم بعد اينكه چطور صفحه كامپيوتر رو تو تلويزيون نشون ميده كه بشه با كامپيوتر كار كرد آيا بايد تو نرم افزار مديا سرور تنظيم كنم يا برم تو تنظيمات منوي تلويزيون باتشكر
    سلام
    خوشحالم كه تونستيد شبكه كنيد.براي فارسي كردن اسم پوشه ها در قسمت سمت چپ نرم افزار مديا سرور روي پوشه ي مورد نظر راست كليك كرده و اولين گزينه را انتخاب و در پنجره ي باز شده در قسمت زرد رنگ اسمِ جديد را تايپ كرده در اينجا ميتونيد به زبان انگيليسي تايپ كنيد و oK . طبق عكس :

------ از اسم اين نرم افزار مشخصه كه فقط فايلهاي مديا را به تلويزيون مي فرستد.
    Last edited by baghbanzadeh; 03-03-2011 at 13:26.

13. 2 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    خواهش ميكنم بزرگوار بنده مهندس نيستم من هم از تجربيات شما دوستان بامرام بهرمندم . شما اگر پستهاي قبل رو با دقت مي خونديد متوجه ميشدي . مطالب هم از اين واضح تر وساده تر نميشه . تنظيمات ارتباط HDTV رو با مودم كه بترتيب نوشتم لينك دانلود نرم افزار Wild Media Server رو هم گذاشتم تنظيمات نرم افزار Wild Media Server رو هم كه با عكس ملاحظه مي فرماييد . ديگه از اين ساده تر ...

خب مصلمآ براي شبكه شدن به صورت بيسيم با HDTV تون حتما به يك مودم بيسيم نياز داريد ترجيحآ سري N با سرعت 300 كه مشكلي با پخش فايلهاي HD نداشته باشيد

براي كامپيوتر هم يك كابل شبكه كه به مودم وصل مي كنيد . ولي اگر لپ تاپ داريد مي تونيد به صورت بيسيم كانكت بشيد

براي TV هم كه قبلآ توضيح دادم 800/ NX700 خودش Wi-Fi داخلی داره ولي براي EX700 و EX710 دانگل Wi-Fi سوني نياز داره . البته با كابل هم مي تونيد وصل كنيد.

دوست عزیز ممنونم
    یک سوال دیگه نمیشه با کابل مستقیم کارت شبکه کامپیوتر رو وصل کرد به پشت تلویزیون یا حتما باید به سوئیچ یا روتر وصل شه
    ممنون

15. این کاربر از mgt3861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم
    یک سوال دیگه نمیشه با کابل مستقیم کارت شبکه کامپیوتر رو وصل کرد به پشت تلویزیون یا حتما باید به سوئیچ یا روتر وصل شه
    ممنون
    خواهش ميكنم

البته ميتونيد باكابل مستقيم TV رو با كامپيوتر بدون سوئیچ یا روتر وصل كنيد اما نه با كابل شبكه نميتونيد وصل كنيد بايد از كابل اتصال دو كامپيوتر كه اصطلاحآ به اون گراس ميگن استفاده كنيد در موقع خرید کابل باید حتما به فروشنده بگيد که کابل را برای اتصال دوكامپيوتر می خواهید نه براي شبكه جون نحوه ي بستن فيشهاي آن متفاوت هست.

17. 2 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزيز نگفتيد HDTV تون چه مدلي هست ولي اگر NX700 داريد بهتره يك مودم يا روتر بيسيم تهيه كنيد و ارتباط كامپيوتر رو با TV به صورت بيسيم داشته باشيد اينطوري لطفش بيشتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •