روني بعد از اون مصدوميت كه باعث شد اقاي گلي ليگ رو از دست بده افت شديد روحي پيدا كرد...ولي يادتون نره...روني سرپرست بزرگي مثل فرگوسن داره و مطمئنا روني به زودي به دوران اوجش بر ميگرده...مگه همين رونالدو كم حاشيه ساخت؟؟؟به نظر من بزرگنمايي كردن...
روني بعد از اون مصدوميت كه باعث شد اقاي گلي ليگ رو از دست بده افت شديد روحي پيدا كرد...ولي يادتون نره...روني سرپرست بزرگي مثل فرگوسن داره و مطمئنا روني به زودي به دوران اوجش بر ميگرده...مگه همين رونالدو كم حاشيه ساخت؟؟؟به نظر من بزرگنمايي كردن...
امیدوارم این موضوع سریعتر حل بشه ...!روني بعد از اون مصدوميت كه باعث شد اقاي گلي ليگ رو از دست بده افت شديد روحي پيدا كرد...ولي يادتون نره...روني سرپرست بزرگي مثل فرگوسن داره و مطمئنا روني به زودي به دوران اوجش بر ميگرده...مگه همين رونالدو كم حاشيه ساخت؟؟؟به نظر من بزرگنمايي كردن...![]()
منم خیلی دوست دارم به اوج خودش برگرده.....از موقعی که 18 سالش بود طرفدارش بودم
فرگوسن گفته بود چند سال قبل ديگه...گفت اين پسر طلايي منچستر پسر حساسي هست...
همش تقسير اين رسانه هاي انگليسيه...هي ميگن زشته زشته...خوب زشت باشه به كسي چه....مگه از رونالدينيو زشت تره؟
هي ميگن شرك...شما خودتو بزار جاش....بازيكن معروف باشي....همه دنيا روت زوم كنن....بعد هي بگن تو زشتي...خوب ديگه ميره اين كارهارو ميكنه
به نظر من اصلا زشت نيس....به اين باحالي...
بچه روني رو ديديد؟؟!!!همين وين روني رو بگيريد كوچيكش كنيد....خيلي با حال و خوشگله....![]()
به گزارش مهر:
اتمار هیتزفلد می گوید پیشنهاد جایگزینی سرآلکس فرگوسن را تنها به این دلیل که نمی خواسته با بازیکنان به زبان انگلیسی صحبت کند، رد کرده است.
سرمربی حال حاضر تیم فوتبال سوییس می گوید سران منچستریونایتد در فصل 02-2001 در اندیشه به خدمت گرفتن وی به عنوان جایگزین سرآلکس فرگوسن بوده اند اما پیشنهاد آنها را نپذیرفته است.
هیتزفلد در سال 1997 با بروسیا دورتموند موفق به فتح لیگ قهرمانان اروپا شد و این کار را در سال 2001 با بایرن مونیخ تکرار کرد. وی در هر دو مورد با ناکام گذاشتن منچستریونایتد موفق به فتح این جام ها شد. البته این مربی در سال 1999 در مسابقه ای فراموش نشدنی در دیدار نهایی لیگ قهرمانان به منچستریونایتد باخت.
هیتزفلد می گوید سران اولدترافورد به او پیشنهاد حضور در منچستریونایتد را داده بودند اما از آنجا که نمی خواسته با زبانی به غیر از زبان مادری اش با بازیکنان صحبت کند، پیشنهاد آنها را رد کرده است. هیتزفلد در گفتگو با تلگراف اظهار داشت: نمی خواهم خیلی وارد جزئیات شوم چراکه این مسئله ای بوده بین من و منچستریونایتد. من در آلمان ماندم چون ترجیح می دهم با زبان مادری با بازیکنانم صحبت کنم. اگر بخواهم انگلیسی حرف بزنم قادر نخواهم بود احساسات و حالاتم را منتقل کنم.
سرمربی سوییس در ادامه تصریح کرد: بازیکنان در رختکن تیم فوتبال سوییس به زبان های متفاوتی صحبت می کنند. آنها به زبان های ایتالیایی، فرانسوی و انگلیسی صحبت می کنند اما وقتی قرار است با هم کار کنیم، با زبان آلمانی با یکدیگر صحبت می کنیم. فکر نمی کنم اگر می خواستم با بازیکنان انگلیسی صحبت کنم، قادر بودم که قضاوت درستی از عملکرد خودم داشته باشم.
هیتزفلد در پایان اظهار داشت: همه بازیکنان سوییس زبان آلمانی را می فهمند. چنانچه بخواهم از عبارات خاصی استفاده کنم از مربیان خود کمک می گیرم تا آن را به زبان های ایتالیایی و فرانسوی برای آنها بازگو کنند. اما من آلمانی صحبت می کنم چراکه این بهترین شیوه است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/09/07
چه بچش هم شکل باباشه ! گوگولی![]()
جان لوکیچ، اسطوره دروازه بانی آرسنال: په په رینا، والدس و ژولیو سزار گزینه های مناسبی برای توپچی ها هستند
مسئولان باشگاه آرسنال اعلام کرده بودند که قصد دارند مارک شوارتزر، دروازه بان فولام را بخرند اما در نهایت در رسیدن به این هدف ناکام ماندند تا مانوئل آلمونیا در رقابت های این فصل نیز دروازه بان اول آنها باشد.
سایت گل - جان لوکیچ، اسطوره دروازه بانی آرسنال معتقد است که ونگر در فصل منقل و انتقالات تابستانی باید په په رینا، ویکتور والدس یا ژولیو سزار را به خدمت می گرفت. توپچی ها فصل گذشته با مشکلات زیادی در درون دروازه مواجه بودند اما نتوانستند در تابستان یک دروازه بان درجه یک به خدمت بگیرند.
مسئولان باشگاه آرسنال اعلام کرده بودند که قصد دارند مارک شوارتزر، دروازه بان فولام را بخرند اما در نهایت در رسیدن به این هدف ناکام ماندند تا مانوئل آلمونیا در رقابت های این فصل نیز دروازه بان اول آنها باشد.
2010/9/5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداييش تا حالا پدر و بچه انقدر شبيه هم ديده بوديد؟![]()
دمش گرم رونی ... گل اول انگلیسو زد![]()
بدبختی داریم ما. این همه بازیکن تو زمین اد باید ولکات مصدوم بشه که خیلی خوب داره بازی میکنه.
رابین ون پرسی که رفت تا 1.5 ماهه دیگه.
شروع شد دوباره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)