ماکه باید تا ۳روز دیگه واستیم تا بیاد اینجا![]()
ماکه باید تا ۳روز دیگه واستیم تا بیاد اینجا![]()
برعکس شما من دارم لذت میبرم که بازی اینجوریه!با توجه به نقد دوستمون من کمی از بازی زده شدم !
چون بعضی از نقاط من رو به یاد بازی سایبریا میندازه !!
اینجور بازی که نیاز به وقت و حوصله + زبان انگلیسی خوب ، داشته باشه من کمی دچار مشکل میشم !
دلیلش هم گنگ بودن بازی برام هست !
امیدوارم این بازی اینجوری نباشه چون خیلی منتظرش بود !![]()
وقتی یه پرونده رو که براش وقت گذاشتید رو کامل میکنید احستاس خیلی خوبی بهتون دست میده!
در مورد این قضیه که از کجا بفهمیم طرف راست میگه یا نه:
یکی از سادهت رین راه ها نگاه کردن به حالت چهره طرفه.....اگه دروغ بگه یجورایی مظطرب(دیکته من ضعیفه!درسته این؟!)میشه یا دوروبرشو نیگا میکنه(مستقیم به صورت ما نگاه نمیکنه)یا اینکه اگه راست بگه خیلی عادی حرفاشو میزنه.
یکی از موارد بازی که من خوشم اومد اینه که مثل GTA هروقت و هذجا دلتون خواست نمیتونید اسلحه بکشید،تا طرف مقابل اسلحه نکشه شما نمیتونید اسلحه بکشید......
توضیحات شایان خیلی خوب بود،در مورد اطلاعات اولیه بازی دیگه چیزی نمیتونم بگم حتما باید بازی رو تجربه کنید....
+
یه سیاه پوسته بود خیلی لحجه باحالی داشت! تقریبا نصف حرفاشو نفهمیدم چی بود!زیرنویس ها اینجور مواقع خیلی بکار میان...ولی به نظرم به حرف ها گوش کنیم بازی لذت بخش تر میشه.........
Last edited by Leon-117; 17-05-2011 at 18:20.
دو تا نکته رو توجه کنید:
اولا ما از همون اول هم می گفتیم که بازی بیشتر ماجرائیه و برای اینکه بازیو قشنگ بشه فهمید به زبان انگلیسی نسبتا خوبی نیازمنده و این یه چیز طبیعیه و جای تعجب نداره...
دوما با توجه به سبک بازی این امتیاز ها خیلی بالائه و فکر نکنم کسی میانگین امتیاز حدود 9.2 رو بگه پایین! فکر می کنید در سال چند تا بازی همچین میانگین امتیازی رو می تونن داشته باشن؟! خب مشخصه تعداد کمی می تونن... بعدشم درسته فرضا شاید بازی goty نشه ولی بازی خیلی بزرگه و احتمالا بیشتر انتظارات رو هم برآورده کرده...
با توجه به نقدهای دوستانبه نظرم باید بیشتر به Action Adventure شباهت داشته باشه تا سری GTA . حالا سوال من اینجاست که میشه تو بازی مثل RDR یا مافیا تو شهر گشت؟
خب خدا رو شکر .
همش نگران بودم که نکنه این بازی مثل رد دد یا جی تی ای بشه .
دوست داشتم یه بار دیگه یه ادونچر توی مایه های Heavy rain رو تجربه کنم.
منظورم اینه که مبتنی بر داستان و دیالوگ ها باشه .
دمت گرم شایان![]()
دوستان نسخه xbox ش که اومده در و در سایت ها می فروشن 3 نسخه هست
1dvd
2dvd
3dvd
فرقشون چی هست؟
بازی برای کنسول 360 سه تا دی وی دیه .
اگه هر سه تاشو نداشته باشی بازی ناقصه .
اگه پست قبلیمو می خوندین می فهمیدین جواب رو. بستگی داره که منظورتون چیه ، اگه مثلا می خواید راه برید تو شهر ، برید رستوران ، ماشین بزنید و آدم بکشید نه نمیشه! ولی بازم این جمله ی پست قبلیمو که بزرگ نوشتم بخون
مبین جان در بالا اشاره کرده اند این بازی از خط mafia II و GTA IV جدا هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)