تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 1783 اولاول ... 2228293031323334353642821325321032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوستان یه بحثی که الان توی تاپیک های دیگه هم مشاهده کردم اینه که صبانت سرعت دانلودی که برای ما می نویسه real نیست.آیا حقیقت داره ؟ اگر حقیقت داره چه جوری مثلا توی برنامه idm می تونند transfer rate غیر واقعی ثبت کنند؟
    با سلام
    اصلا گيريم بخوان غير واقعي ثبت كنن، كسي كه داره ازش استفاده ميكنه بايد بفهمه ديگه
    مثلا يه فايل دو مگابايتي رو توي سرعت دانلودش بزنه با سرعت 20 kbps داره دانلود ميشه بعد دانلود اين فايل 20 دقيقه طول بكشه خوب معلومه كه دست ميبره توي سرعت
    تازه اينكه IDM در هر شرايطي سرعت واقعي رو ميزنه
    نميشه تغييرش داد

موفق باشيد.

2. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

دوستان یه بحثی که الان توی تاپیک های دیگه هم مشاهده کردم اینه که صبانت سرعت دانلودی که برای ما می نویسه real نیست.آیا حقیقت داره ؟ اگر حقیقت داره چه جوری مثلا توی برنامه idm می تونند transfer rate غیر واقعی ثبت کنند؟
    با سلام
    اصلا گيريم بخوان غير واقعي ثبت كنن، كسي كه داره ازش استفاده ميكنه بايد بفهمه ديگه
    مثلا يه فايل دو مگابايتي رو توي سرعت دانلودش بزنه با سرعت 20 kbps داره دانلود ميشه بعد دانلود اين فايل 20 دقيقه طول بكشه خوب معلومه كه دست ميبره توي سرعت
    نميشه تغييرش داد

موفق باشيد.
    فکر میکنم منظورشون سرعت غیر واقعی در سایت speedtest هست. چون سایت speedtest بیشترین سرعتی رو که میبینه ثبت میکنه. و از اونجایی که سرعت صبانت خیلی نوسان داره ممکنه یه لحظه سرعت خیلی زیاد بشه و speedtest هم اون سرعتو ثبت کنه، در صورتی که سرعت به طور متوسط کمتر از این حرفاست.
    واسه من که اینجوریه بقیه رو نیمدونم

4. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

نت هم در وب گردی ساعتی 400 مگ و در دانلود 2 برابر شارز کم میشه و ایمیل 18 تا دادم شرکت و فکس دادم و تلفن خیلی زدم تنها میگن اشتباه می کنی یا میگن ویروسه و من پارتیشن عوض کردم و ویروس کش بروز کردم باز کم میشه بی خودی و الان 1 ماهه سرعتم روزانه 4 تا 7 شده و شرکت هم محل نمیزاره میگه اینبار تقصیر شاید آنتی ویروسه واقعآ مسخره هست .
    الان رفتم گیگ اضافه بخرم تو سایت زده جشنواره تابستانه 3500 تومان که آقای درخشان گفت اینها تبلیغاته نماینده استان ها در تهران

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حتما ايشون منظورشون Downstream‌ خط بوده. منظورشون اين بوده وقتي شما اينترنت 128Kb ميخري در عوض Downstream‌ شما رو روي 1024Kb پيكربندي ميكنن. شما وقتي اينترنت حجمي ميخري هم پول بيشتري نسبت به 128كيلوبيت ميدي و هم اينكه پهناي باندت محدوده. در عوض ميان Downstream‌ شما رو روي عدد بالاتري پيكربندي ميكننن.

7. این کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

یعنی الان اصلا سرویس 1 ماهه تو تهران نمیدن؟؟!!!! هیچ راهی نداره؟
    نوچ...

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام
    نميشه تغييرش داد

موفق باشيد.
    فکر میکنم منظورشون سرعت غیر واقعی در سایت speedtest هست. چون سایت speedtest بیشترین سرعتی رو که میبینه ثبت میکنه. و از اونجایی که سرعت صبانت خیلی نوسان داره ممکنه یه لحظه سرعت خیلی زیاد بشه و speedtest هم اون سرعتو ثبت کنه، در صورتی که سرعت به طور متوسط کمتر از این حرفاست.
    واسه من که اینجوریه بقیه رو نیمدونم
    حتما ايشون منظورشون Downstream‌ خط بوده. منظورشون اين بوده وقتي شما اينترنت 128Kb ميخري در عوض Downstream‌ شما رو روي 1024Kb پيكربندي ميكنن. شما وقتي اينترنت حجمي ميخري هم پول بيشتري نسبت به 128كيلوبيت ميدي و هم اينكه پهناي باندت محدوده. در عوض ميان Downstream‌ شما رو روي عدد بالاتري پيكربندي ميكننن.
    خیلی عالیه هر کسی یه برداشت کرده از صحبت من!
    از همه ی دوستان ممنون.فقط آقای xss اگر امکانش هست یه توضیح کامل تری در مورد پستتون بدهید ممنون می شم.
    .................................................. ...............
    سرور کویت:

سرور باکو:

.................................................. .........................
    دوستانی که ساکن تهران خیابون شریعتی هستند ممنون می شم که speedtest هاشون رو به صورت کامل اینجا بذارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

كسي از تهران(خود تهران نه كرج و...)با سرعت 100 به بالا دانلود داره؟
    براي من از سرعت 220 شروع مي شه و بعد 1 مگ ميشه حدود 60
    چندتا فايل هم باهم (10 تا از سرور هاي مختلف)گذاشتم ولي مجوعا سرعتم همون 60 بود(با تورنت هم امتحان كردم)

داره خودمونی میشه 30we's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من از شما یه سوال دارم چرا به کاربرای خونگی سرعت بالای 128نمیدن؟؟
    دلیلش واضحه برای اینکه شما به سرعت دانلود بالا دسترسی نداشته باشی و نتونی هرجایی که خواستی سر بزنی و فیلم دانلود کنی این برای مسائل 30یاسی فرهنگی مشکل ایجاد میکنه.
    به کاربر اداری قانون مشخص کرده 512 میتونن بدن.یعنی قانونا سرعت بالاتر از 128 به معنی 20 کیلوبایت در دانلود برای کاربر خونگی ممنوع هست.
    ولی حالا اینجا isp ها اومدن یه کلک زدن چرا؟دلشون به حال پولی که شما میدی نسوخته بلکه دنبال این هستن که شما زودتر حجمت تموم شه بری دوباره حجم بگیری.
    این حرف شما که وقتی 128 میگیری باید بهت سرعت 100 تو دانلود بدن تو تهران کاملا بی اساس هست.
    تو شهرستان الان یارو پارس آنلاین داره با سرعت 200 دانلود میکنه ولی ته تهران همون سرویس آخر آخرش 20 دانلود داره این هم فقط به خاطر نظارت و کنترل رو تهران.
    اونایی که 1 سال پیش تو تهران صبا داشتن یا شهراد یا لایزر برید بپرسید ببینید کدوم شرکت به کاربرش تو سرعت 128 سرعت دانلود 100 داده؟!!!
    سرعت real یعنی همون سرعتی که قانونا باید بدن 128=20
    256=40
    512=70

12. 2 کاربر از 30we بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی عالیه هر کسی یه برداشت کرده از صحبت من!
    از همه ی دوستان ممنون.فقط آقای xss اگر امکانش هست یه توضیح کامل تری در مورد پستتون بدهید ممنون می شم.
    از چی بگم برات؟
    Downstream که به حداکثر سرعت دانلود خط ADSL شما میگن و توی مودمتون هم قابل مشاهده هست. این مقدار توسط شرکت ISP برای هر کاربر با توجه به سرویسی که خواسته پیکربندی میشه.
    بطور مثال مخابرات ADSL نا محدود یک ماهه با سرعت 128Kb رو میده 10.000 تومن که حالا این 128 تقسیم بر هشت میشه و در نهایت در میاد 16. یعنی شما 16 کیلوبایت بر ثانیه حداکثر سرعت دانلودتون هست.
    حالا شرکت های مثل پارس آنلاین و صبانت و شاتل میان یه کار دیگه میکنن.
    میگن ما خطتتون رو روی یگ مگابیت پیکربندی میکنیم، در عوض ترافیکتون محدود و هزینه ماهانتون هم بیشتر میگیریم.
    یعنی شما مثلا 18.900 میدید و برای یک ماه 5 گیگابایت حجم دانلود میگیرید. در عوض بجای اینکه سرعتتون 128 کیلوبیت باشه سرعتتون 1024 کیلوبیت هست. یعنی در هر ثانیه شما حداکثر میتونید 128 کیلوبایت دانلود داشته باشید. اسم این سرویسی هم که میگیریم 128 کیلوبیت هست. (مثل مخابرات)

حالا به نظر من منظورشون از اینکه Real نیست اینه که به شما صبانت اینترنت رو به اسم 128 کیلوبیت میفروشه در صورتی که در واقعیت 1024 کیلوبیت هست.

14. این کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان این دوتا پست رو نگاه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

همین دوستمون آقای 30we مبحث real نبودن صبا رو توی ذهن من انداختن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •