سلام
سال نو مبارک
میشه یکی از دوستان لطف کنه و به جزئیات نحوه رجیستر کردن divx رو توضیح بده من تو سایتی که اعلام کرده رفتم متوجه نشدم باید کجا کد وارد کنم اصلا پولیه یا نه
ممنون
سلام
سال نو مبارک
میشه یکی از دوستان لطف کنه و به جزئیات نحوه رجیستر کردن divx رو توضیح بده من تو سایتی که اعلام کرده رفتم متوجه نشدم باید کجا کد وارد کنم اصلا پولیه یا نه
ممنون
می بایست برنامه divx convertor رو دانلود کنید و بعد از طریق برنامه یک video رو هم دانلود کنید و روی tv پخش کنید.
حل شد![]()
Last edited by STON-COLD; 27-03-2011 at 23:45.
EX732!!!!!!
اگه داشته باشه باید ریست کنی تو منو کشورتو استرالیا یا سنگاپور انتخاب کنی
اطلاعات بیشتر تو پستهای قبلی هست
دوستان برای پخش ویدیو 1080 باید فرمت xvid تبدیل کنید توپ میخونه من با برنامه Total.Vid.Convert.3.71 تبدیل کردم خیلی راحت پخش کرد
فقط اگه بدردتون خورد تشکر یادتون نره
مرسی از راهنماییت
دقیقا میشه بگی وقتی کانورت کردی رو چه رزولیشن و سایز تصویری گذاشتی؟
اول کدک و فرمت فایل رو کنترل کنید چون شاید نیاز به تبدیل نباشه.
فرمت های Avi,mpg,mp4, TS با کدک AVCHD رو راحت می خونه.
پس اول کدک رو کنترل کنید ،دست اخر اگه لازم شد پسوند رو rename کنید.
با سلام
من حدود پانزده روز پيش يك اي اكس 700 52" خريدم البته بدون گارانتي .امروز متوجه چند نقطه سياه در صفحه ال اي دي شدم كه گرد و غبار نيست و فكر مي كنم پيكسل سوخته باشد.چطور بايد مطمئن شوم آيا اين اتفاق يعني سوختن پيكسل ها مدام رخ مي دهند يا نه و راه تعميير دارد يا فقط صفحه ال اي دي بايد تعويض شود.
بله که میشه!!! من فیلم نمونه ویندوز 7 (اون که پرنده ها و حیونا رو نشون میده) خودش رزلوشن 720 هست اما wmv تبدیل کردم به xvid 1080p و خیلی راحت خوند.
اما متاسفانه فلشم 2 گیگ بوده و هارد اکسترنال هم که نمیخونه بنابراین نتونستم فیلمای حجم بالا رو دانلود کنم
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
گاهی تغییر پسوند کاری میکنه که کامپیوترم نمیخونه دیگه باید کانورت بشه نه پسوند عوض کنی
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
دوستان میشه بگید این AVCHD چیه دقیقا؟حتما باید رو cd یا dvd باشه؟
سلام
آقا من این divx رو رجیستر کردم اما باز فایلها رو نمی شناسه و پخش نمیکنه
چکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)