تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 64 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 635

نام تاپيک: سریال جراحت

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

خوشبختانه از معدود سريالهايي رو دارم مي بينم كه شخصيتها از حالت شعار زدگي خارج شدن و تازه ميشه يه مقداري باهاشون

همذات پنداري كرد ( البته هنوز جاي كار داره ) . تقابل آدمها باهمديگه و حرفهاشون – تصميمهاشون – احساساتشون و

برخوردهاشون خيلي طبيعي تر و بهتر شكل گرفته . كلا كمتر سريال ايراني رو ديده بودم كه شخصيت پردازي خوبي داشته

باشه ولي انصافا اين جراحت تا ايجا نمره ي قبولي ميگيره . فيلمنامه هم داره از دل جامعه حكايت ميكنه . سريالي هست كه

ارزش نقد و بحث رو داره . چون داره زمونه و آدمهاشو واقعا مي بينه و عصر زندگيمونو كه عصر بلاتكليفيه رو خيلي خوب

نشون ميده .

كاملا درسته . جديدا تلويزيون خودمون از نظر مجموعه سريال تلويزيوني پيشرفت خيلي خوبي داشته .

ميدونيد . بنده در تلويزيون ايران تابحال بهتر از فيلم روزگار قريب(البته از نظر صحنه و كارگرداني) نديدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4

آره انسی به نظر میاد یکمم مشکل روانی داره و این مشکلم از خرافاتی بودن بیش از حدش و ارتباط دادن این قضایا به اون قضییه زنه و نفرینشه...

حرکاتش معلومه که یه حس سرخوردگی پیدا کرده و احساس تنهایی میکنه و خیلی وجدان درد گرفته و میخواد اینو تموم کنه ولی نمیدونه چیکار کنه...

الانم که تنها تکیه گاهش که اسماعیل بودو از دست داده دیگه 100 درصد قاط زده...

در کل زیادی حساسه و خیلی مسائلو پیچیده میکنه....

--

حالا به نظر من الان اسماعیل نمیدونه چیکار کنه... از یه طرف نمیخواد کسی در مورد ارتباطش با اون دختره بدونه و از یه طرف تنها شاهدش برای اون زمان همونه... احتمالاً میگه و اون میاد شهادت میده و این احتمالاً آزاد میشه...

البته در قوانین اسلام که زن اصولاً شهادتش * حساب نمیشه و در قوانین ایران شهادت زن نصف حساب میشه... به خاطر همین میگم احتمالاً...!

بعدش که این بیاد شهادت بده و انسی بفهمه قضییه رو، قهر میکنه و یکم میره بالا منبر سخنرانی میکنه واسه اسماعیل و بعدش که اسمال آزاد شد میره منت کشی و انسی رو خر میکنه و آشتی میکنن...

هوشیم وجدان دردشو که میبینید کلاً بهم ریخته و احتمالاً چند روز بیشتر نمیتونه دووم بیاره و میره خودشو معرفی میکنه و بعدش که دلایل معلوم میشه و اینا، اسمال و بزرگ و یوگی و دوستان همگی شرمنده میشن و میرن واسه ـش رضایت میگیرن و در روز آخر ماه رمضون با کلی هیجانات، خونواده سرایداره رضایت میدن و هوشی میره حبس و دیه میده (به هر حال آزاد نمیشه چون قتله! مدعی العموم براش چند سال حبس میبره و با سند احتمالاً میاد بیرون)...!

بعدشم ننه هه تمام خونواده رو جمع میکنه و همه روبوسی میکنن و میرن نماز جماعت به یاد آقا و میشه عید فطر و ملت میرن سه روز تعطیلی حجم عزتشون زیاد بشه....

آها این یارو داوودم که تازه وارد سریال شده یا به شهادت میرسه یا دختره راضی میشه دوباره میرن باهم دست بوسی یا اینکه صحنه را میبینه و متنبه میشه...!
    Last edited by Cleeev; 26-08-2010 at 05:44.

3. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

آره انسی به نظر میاد یکمم مشکل روانی داره و این مشکلم از خرافاتی بودن بیش از حدش و ارتباط دادن این قضایا به اون قضییه زنه و نفرینشه...

حرکاتش معلومه که یه حس سرخوردگی پیدا کرده و احساس تنهایی میکنه و خیلی وجدان درد گرفته و میخواد اینو تموم کنه ولی نمیدونه چیکار کنه...

الانم که تنها تکیه گاهش که عزیز بودو از دست داده دیگه 100 درصد قاط زده...

در کل زیادی حساسه و خیلی مسائلو پیچیده میکنه....

--

حالا به نظر من الان عزیز نمیدونه چیکار کنه... از یه طرف نمیخواد کسی در مورد ارتباطش با اون دختره بدونه و از یه طرف تنها شاهدش برای اون زمان همونه... احتمالاً میگه و اون میاد شهادت میده و این احتمالاً آزاد میشه...

البته در قوانین اسلام که زن اصولاً شهادتش * حساب نمیشه و در قوانین ایران شهادت زن نصف حساب میشه... به خاطر همین میگم احتمالاً...!

بعدش که این بیاد شهادت بده و انسی بفهمه قضییه رو، قهر میکنه و یکم میره بالا منبر سخنرانی میکنه واسه عزیز و بعدش که عزیز آزاد شد میره منت کشی و انسی رو خر میکنه و آشتی میکنن...

هوشیم وجدان دردشو که میبینید کلاً بهم ریخته و احتمالاً چند روز بیشتر نمیتونه دووم بیاره و میره خودشو معرفی میکنه و بعدش که دلایل معلوم میشه و اینا، عزیز و بزرگ و یوگی و دوستان همگی شرمنده میشن و میرن واسه ـش رضایت میگیرن و در روز آخر ماه رمضون با کلی هیجانات، خونواده سرایداره رضایت میدن و هوشی میره حبس و دیه میده (به هر حال آزاد نمیشه چون قتله! مدعی العموم براش چند سال حبس میبره و با سند احتمالاً میاد بیرون)...!

بعدشم ننه هه تمام خونواده رو جمع میکنه و همه روبوسی میکنن و میرن نماز جماعت به یاد آقا و میشه عید فطر و ملت میرن سه روز تعطیلی حجم عزتشون زیاد بشه....

آها این یارو داوودم که تازه وارد سریال شده یا به شهادت میرسه یا دختره راضی میشه دوباره میرن باهم دست بوسی یا اینکه صحنه را میبینه و متنبه میشه...!

اولا كه اولين باره دارم ميشنوم به اسماعيل ميگين عزيز

ضمنا اين رو هم بگم كه اگه رابطه اسماعيل و خانم دكتر فاش بشه . فوايدي هم داره .

چونكه از اون طريق داوود هم وارد قضيه اسماعيل ميشه و احتمالا اقرار كنه كه برا چي كاميار منو فرستاد دم بيمارستان تا درباره سرايداره سوال كنم و خودش نرفت و ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

9

اولا كه اولين باره دارم ميشنوم به اسماعيل ميگين عزيز

ضمنا اين رو هم بگم كه اگه رابطه اسماعيل و خانم دكتر فاش بشه . فوايدي هم داره .

چونكه از اون طريق داوود هم وارد قضيه اسماعيل ميشه و احتمالا اقرار كنه كه برا چي كاميار منو فرستاد دم بيمارستان تا درباره سرايداره سوال كنم و خودش نرفت و ....
    ای بابام هی... نمیدونم چرا هی به این مرتیکه اسمال میگم عزیز... تقصیر بزرگه... نمیدونم کدوم خودفروخته ی وابسته به استکباری، بزرگ و عزیز رو کنار هم تو سریالش/فیلمش استفاده کرد و اینگونه ذهن ما را به مسمویت کشاند...

edited...
    Last edited by Cleeev; 26-08-2010 at 06:25.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض اسپم

اینو دیدم یاد یه عکسی افتادم...

آتنه در کت شلوار

مزرعه پدری؟

Last edited by Cleeev; 26-08-2010 at 06:28.

7. 5 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

یه جا دلم برای انسی سوخت:

اونجا که داشت امیرحافظو بیرون خونه میزد... گفت : کس من اسماعیله و بالعکس... بیچاره نمیدونست اسماعیل چشش دنبال خانوم سهرابی هم هست و قراره کس و کار اونم بشه...

چون فكرميكنم اين بهترين راهه كه بخواد قضيه بين كاميارو اسماعيل به خيرو خوشي بگذره....
    اگه بخان به سبک معمول سریالای ایرانی تمومش کنن که حتما بخوبی و خوشی تموم میشه حتی اگه چند نفر هم بمیرن باز یه عروسی افتادیم مثلا ملیحه و داوود...

کی هوشی رو موقع آتیش زدن دیده؟... سرایداره به خانواده اش وصیت کرده؟

امیرحافظ فقط جلو مامانش شیر میشه... بقیه جاها مثه قضیه موبایل و پفک حواسش جمعه!
    Last edited by Geronimo_AD; 26-08-2010 at 07:31.

9. 2 کاربر از Geronimo_AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

یه جا دلم برای انسی سوخت:

اونجا که داشت امیرحافظو بیرون خونه میزد... گفت : کس من اسماعیله و بالعکس... بیچاره نمیدونست اسماعیل چشش دنبال خانوم سهرابی هم هست و قراره کس و کار اونم بشه...

اگه بخان به سبک معمول سریالای ایرانی تمومش کنن که حتما بخوبی و خوشی تموم میشه حتی اگه چند نفر هم بمیرن باز یه عروسی افتادیم مثلا ملیحه و داوود...

کی هوشی رو موقع آتیش زدن دیده؟... سرایداره به خانواده اش وصیت کرده؟

امیرحافظ فقط جلو مامانش شیر میشه... بقیه جاها مثه قضیه موبایل و پفک حواسش جمعه!

واقعا نظرمون با خيلي ها شبيه همه . شايد هم انسي خانوم خيلي خوب بازي ميكنه.

اونجا واقعا خيلي دلم درد گرفت . اسماعيل هرچي باشه هم بنظرم انسي رو خيلي دوس داره . حاضره بخاطرش حتي از خانم سهرابي بگذره

امير حافظ با اين كه خيلي خوش تيپه ولي مثل بقيه بازي گر جوونا خوب بازيهاش رو شروع نكرد تو اين سريال
    شايد هم بخاطري كه داريم بانو ثريا قاسمي و آقا امين تارخ و ... رو ميبينيم برام بازيش كيفيت نداره

11. این کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

كاملا درسته . جديدا تلويزيون خودمون از نظر مجموعه سريال تلويزيوني پيشرفت خيلي خوبي داشته .

ميدونيد . بنده در تلويزيون ايران تابحال بهتر از فيلم روزگار قريب(البته از نظر صحنه و كارگرداني) نديدم
    کجاش پیشرفت کرده؟؟؟
    ما اگه می گیم این سریال خوبه نسبت بقیه ی سریال های این چند سال اخیر بهتره.سیما و تلویزیون ایران داره نابود میشه.
    شما ساخته های قاسم جعفری رو با این سریال های در پیت مقایسه کنید.
    شما تب سرد ، پلیس جوان،زیر تیغ و.... رو با این سریال ها مقایسه کنید.این سریال جراحت ضعف کارگردانی شدید داره.
    ما اگه میگیم این سریال خوبه نسبت به فاجعه ای به نام فاصله ها خوبه.اما در کل به هیچ دردی نمیخوره.
    شما مدار صفر درجه رو با در چشم باد مقایسه کن.در چشم باد یه فاجعه بود.

13. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

آره انسی به نظر میاد یکمم مشکل روانی داره
    به نظرم هم میشه گفت خرافاتیه هم میشه گفت عقده حقارت هم داره
    چون بزرگ زیر بال و پره شوهرشو گرفته
    و با ای کارا میخواد ثابت کنه که به بزرگ و خونوادش وابستگی نداره
    به نظرم تو بعضی از قسمتهای سریال افراط به وجود اومده
    مثلا همون قسمتی که انسی خانوم میخواست آتیش راه بندازه که به نظرم کار بسیار نا معقولیه
    ویا پسر کامیار که به خاطر پدرش دست به همچین کاری زده
    خوب اگه کمی فکر میکرد میتونست با موضوع کنار بیاد یا اینک طور دیگه ای برخورد کنه تا به کسی آسیبی نرسه
    این سریال پایه و اساسش روی ندونم کاری و احساسی عمل کردن چند تا کاراکتر بوجود اومده از جمله امیر حافظ

در مورد کامیار هم من موندم این کاراکتر شخصیت منفی رو به مثبت داره یا شخصیت مثبت رو به منفی
    در مورد شخصیت پردازی هم بگم که عالی کار شده نسبت به بقیه سریالها
    نشون میده آدمهای بزرگی مثل بزرگ همیشه مهربون نیستند و اگه لازم باشه خشمگین هم میشن
    یا بین اعضای فامیل درگیری هم پیش میاد

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------

اگه بخان به سبک معمول سریالای ایرانی تمومش کنن که حتما بخوبی و خوشی تموم میشه
    خدا کنه اینطوری تموم نشه .....ولی میشه

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

يه جا گفته ميشه كه سرايداره 70 در صد سوخته گي داره و يه جا مي گن كه 50 درصد.. خلاصه چند درصد شد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •