تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 99 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 984

نام تاپيک: =>تصاویر و ویدئو های جالب از بازی ها<=

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام علکیم من اومدم با nfs:underground

پژو رو حال میکنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    جلوزدن از ماشین

کد:
    کد:
    drift و حال کردید

کد:
    به امید دیدار

2. 3 کاربر از h-s-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب چند روز پیش یه چیزی گفتم و مثل اینکه یه نفر حرف منو باور نکرد . هیچ دلیلی واسه دروغ گفتن نیست . حالا عکس هم میزارم که باور کنی که وقتی کارت گرافیک قویتر باشه خود به خود توی بازی بعضی جزییات بیشتر میشه . البته از DirectX هم فکر کنم باشه که من از DirextX 10 استفاده میکنم و کارت گرافیکم ATI 5670 1GB هستش .

اینم پشتش واسه سایه خودم

Last edited by Gregar; 25-09-2010 at 12:56.

4. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب چند روز یه چیزی گفتم و مثل اینکه یه نفر حرف منو باور نکرد . هیچ دلیلی واسه دروغ گفتن نیست . حالا عکس هم میزارم که باور کنی که وقتی کارت گرافیک قویتر باشه خود به خود توی بازی بعضی جزییات بیشتر میشه . البته از DirectX هم فکر کنم باشه که من از DirextX 10 استفاده میکنم و کارت گرافیکم ATI 5670 1GB هستش
    دوست عزیز اون بحث تموم شد ولی به هر حال مرسی واسه گذاشتن تصاویر. و امیدوارم دیگه بعضی از دوستان با دیدن این تصاویر نادیده قضاوت و پافشاری رو حرفشون نکنن.

با تشکر

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

وقتی کارت گرافیک قویتر باشه خود به خود توی بازی بعضی جزییات بیشتر میشه
    !!! جان ؟؟ دوست عزیز خودبخود گرافیک که بهتر نمیشه !!خوب یه سیستم بکشه رو حداکثر بازیی رو اجرا کنه یه PC صد برابر قوی تر نمی تونه حتی یک اپسیلون اون بازی رو بهتر اجرا کنه !
    حرف شما مثله اینه که بگی اگه ماریو رو روی ابررایانه اجرا کنی گرافیکی به مراتب بهتر از کرایسیس بدست میاری !!

7. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان عزیز خواهشآ بحث در مورد گرافیک رو تموم کنید...اسم تاپیک نه کارت گرافیک قوی هست نه ابر رایانه و از اینجور چیزها...
    الان باز یکی در میون اسپم وار میشه تاپیک...
    ما یک کلام گفتیم مثلآ کارت گرافیک 512 مطمئنن چیزهایی که یک کارت گرافیک 1گیگ نشون میده را با کیفیت پایینتر نمایش میده...(البته در صورتی که بازی توانش رو داشته باشه)ولی دوستان قبول نکردن.
    بعدشم که من کلآ دیگه سپردمتون به خدا....(راستی عذرخواهی هم کردم)
    همین
    Last edited by B.3.S.T; 24-09-2010 at 23:57.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

6

!!! جان ؟؟ دوست عزیز خودبخود گرافیک که بهتر نمیشه !!خوب یه سیستم بکشه رو حداکثر بازیی رو اجرا کنه یه PC صد برابر قوی تر نمی تونه حتی یک اپسیلون اون بازی رو بهتر اجرا کنه !
    حرف شما مثله اینه که بگی اگه ماریو رو روی ابررایانه اجرا کنی گرافیکی به مراتب بهتر از کرایسیس بدست میاری !!

کاملا تایید میشه ...

اولا اینکه منظورم فقط این بازی نبود بعدشم دوستی که عکس انداختی حالا که زحمتشو کشیدی برو دقیقا همونجایی که من عکس گرفتم واسا یه شات بگیر اونوقت اگه سایه داشت منم با اینکه رو سیستمم نصب نیست نصب میکنم و تنظیماتو تا ته زیاد میکنمو با دایرکس 10 بازیه شروع میکنم و افت فریم رو به جون میخرم اما اگه سایه ای باشه باید واسه منم نشون بده . حالا واسه شما هم سایه ی انچنانی نداره عکس اولتونو ببینید
    . فکر کنم شما از جایی یا فروشنده ای چیزی که بلا نصبت احمق بوده شنیدید که کارت گرافیکتون میتونه بازی های شمارو از سیستم های دیگه بهتر نشون بده و جدی جدی باورتون شده. در صورتی که یه سیستم نرمال یا معمولی هم میتونه همون کیفیت شمارو داشته باشه منتها افت فریماگه بزاره . (یه سری چیز ها مثله عمق سایه ها و ... هم برمیگرده به مانیتورتون و میزان کنتراستش.یکم مطالعه کنید عزیزان
    Last edited by SA.JJ.AD; 25-09-2010 at 05:48.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکم مطالعه کنید عزیزان

جالبه

STARCRAFT II

COD6:MW2

COD6:MW2----یک باگ!

COD6:MW2----ناراحت کننده ترین صحنه بازی مطمئنن این صحنه هست!!

COD6:MW2-----بابا حرفه ای!!!

COD6:MW2

....
    Last edited by B.3.S.T; 25-09-2010 at 12:38.

11. 10 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته نکته ای که میشه در مورد گرافیک ها و اونم خانواده Nvidia گفت اینه که در بعضی از بازی ها کارتهای جیفورس یه قابلیتی دارن که بازی رو از چیزی که سازنده ساخته فراتر ببرن !!! ولی فقط و فقط در سایه زنی جزئیات ریز ... اسم این قابلیت Ambient Occlusion هست و می تونید از nvidia control panel فعالش کنید ...

دوستانی که Half Life 2 رو بازی کردن حتما می دونن این چنین سایه زنی در خود بازی وجود نداره و فقط توسط کارتهای geforce اونم با تنظیم گزینه زیر فعال میشه :

-- شرمنده بابت اینکه این پست زیاد ربطی به مطلب تاپیک نداشت

13. 11 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته نکته ای که میشه در مورد گرافیک ها و اونم خانواده Nvidia گفت اینه که در بعضی از بازی ها کارتهای جیفورس یه قابلیتی دارن که بازی رو از چیزی که سازنده ساخته فراتر ببرن !!! ولی فقط و فقط در سایه زنی جزئیات ریز ... اسم این قابلیت Ambient Occlusion هست و می تونید از nvidia control panel فعالش کنید ...
    کاملآ آموزنده بود این مطلب....مرسی

15. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

مجید فرق داره ای با او !!!اینکه یه بازی سایه هاش بهبود جزئی پیدا کنه با این که بازی از یه بازی بدون شیدر یا سایه زنی به یه بازی در سطح کرایسیس برسه فرق می کنه بحث سر RE5 بود یسری می گفتن یه بخشی سایه زنی درستی نداره بازی بقیه می گفتن ما با گرافیک بالاتر رفتیم داشت در حالی که دوستمون می گفت در بالاترین شرایط این مشکل کیفیت کم سایه بوده !!

-- شرمنده بابت اینکه این پست زیاد ربطی به مطلب تاپیک نداشت
    خوب نده !!! مگه مجبورت کردن !!دی: + منم TOO !!شرمنده !!

17. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •