روبینیو: میلان مثل بارسلونا، می تواند قهرمان چمپیونز لیگ شود
روبینیو در صحبتهایی اعلام کرد که میلان می تواند از سد هر حریفی عبور کند.
سایت گل - روبینیو، ستاره برزیلی باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرده که تیم جدیدش قابل مقایسه با بارسلوناست.
ستاره برزیلی در بازار نقل و انتقالات تابستانی از منچسترسیتی جدا شد و به میلان پیوست و اکنون امیدهای فراوانی دارد تا بتواند در رختکن روسونری به قهرمانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برسد.
روبینیو در صحبتهایی به گاتزتادلوسپورت گفت: «رویای فینال بین میلان و بارسلونا. در حال حاضر این دو تیم قوی ترین تیمهای موجود هستند. میلان خریدهای بزرگی داشته و بر روی کاغذ، تیم بسیار قدرتمندی هستیم، ما بر روی کاغذ بسیار خطرناکیم ولی باید ببینیم که در زمین مسابقه اوضاع به چه ترتیب خواهد بود.»
روبینیو ادامه داد: «در میلان احساس می کنم که در خانه هستم ، چون اینجا ستاره های برزیلی زیادی هستند و من دوستان خوبی مثل رونالدینیو، پاتو و تیاگو سیلوا دارم.»
میلان در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا با رئال مادرید همگروه است و روبینیو می خواهد مقابل تیم سابقش به میدان برود. او ادامه داد: «می خواهم در برنابئو به پیروزی برسم، چون برنابئو، ورزشگاهی جادویی است و اگر گل بزنم، گلم را جشن می گیرم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/9/4
مربی پاناتینایکوس: می دانم چطور به بارسا آسیب بزنم
نیکوس نیوپلیاس،مربی پاناتینایکوس معتقد است که راه ضربه زدن به بارسلونا را می داند.
سایت گل - نیکوس نیوپلیاس، مربی پاناتینایکوس در صحبتهایی اعلام کرده که تاکتیکهایی برای متوقف کردن بارسلونا در دیدار دو تیم در مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا دارد.
پاناتینایکوس و بارسلونا همراه با تیمهای روبین کازان و کپنهاگن دانمارک در گروه "دی" رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا قرار دارند.
روزنامه ال موندو دپورتیو در گزارشی به نقل از این مربی نوشت: «این خیلی خوب است که می توانیم مقابل بهترنی تیم دنیا به میدان برویم. پپ گواردیولا تیم باکیفیتی را در اختیار دارد. چه تیم دیگری را می شناسید که هشت قهرمان دنیا را در ترکیبش داشته باشد و به علاوه ستاره ای به نام مسی هم در اختیار داشته باشد.»
او ادامه داد: «ولی من می گویم که می دانیم که چطور باید به بارسا آسیب برسانیم. یک نکته این است که چطور باید این کار را انجام داد و نکته دیگر توانایی انجام این کار در زمین مسابقه است. ما باید آنها را وادار کنیم که به پاسکاری توپ در محوطه دفاعی شان بپردازند و پس از آن در ضد حملات به گل برسیم. هر چند که این کار آسانی نیست.»
این مربی باتجربه که پیش از این سابقه هدایت تیم های زیر 19 سال و زیر 21 سال یونان را نیز در کارنامه اش می بیند، در پایان به توانایی های مسی اشاره کرد و گفت: «مسی یک بازیکن خارق العاده است. واقعیت این است که می تواند در هر قسمتی از زمین به بازی بپردازد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/9/4