یعنی اگر بخوایم از بانه سفارش بدیم حتما جنس اصل برامون می فرستن؟ مدلی که مد نظر من هست LG LCD660 هست؟ این مدل چینی نداره؟ همه مدل هایی که در بانه هست کره ای هستن؟
یعنی اگر بخوایم از بانه سفارش بدیم حتما جنس اصل برامون می فرستن؟ مدلی که مد نظر من هست LG LCD660 هست؟ این مدل چینی نداره؟ همه مدل هایی که در بانه هست کره ای هستن؟
دوست عزیز مدل هایی که در ایران مونتاژ میشن (اگر در ایران مونتاژ شده باشه البته، ممکنه کره ای باشه و فقط چون سفارش ایران بوده بارکد ایران خورده باشه) فرقی از نظر کیفیت و ... ندارن، فقط چون یه مقداری معافیت گمرکی داره اینکار، به صورت قطعه وارد می کنن و این قطعات رو در ایران سر هم می کنن. با توجه به اینکه LCD هم معمولاً از چند قطعه اصلی بیشتر ساخته نشده که مهمترینش هم Panel هست که اون هم درسته وارد میشه و ساخت کره است قطعاً، کیفیت فرقی نمی کنه. به نظر من شما در هر حال جنس رو با گارانتی بخری اهمیت خیلی بیشتری داره تا مونتاژ کره بخری. چون قطعات الکترونیکی حساب و کتاب نداره، ممکنه طی چند ماه مشکل بخوره، ممکنه ده سال هم کار کنه مشکلی پیش نیاد. در نتیجه اگر مدل گارانتی دار رو بگیرین و طی چند ماه اول مشکل بخوره از این بابت حداقل خیالتون راحته که ضرر نمی کنید.
آیا کیفیت تصویر samsung c650 بهتر از lg ld650 هست؟ (به خصوص درباره تصاویر sd)
قیمت 40 اینچ و 46 اینچش در ایران چقدره؟
c650 قیمت بدون گارانتیش چقدر میشه؟
و آیا اینا که تو بانه می فروشن با ساپورت زیر نویس فارسی مشکلی ندارن و آیا منوی فارسی دارن؟
اگر از بانه بگیرم ممکنه جنس چینی برام بیارن یا همه چیش از پنل تا مونتاژشون کره ایه؟ اصلا این مدل ، جنس چینی یا کلا مونتاژ چین داره؟
تا 1,350 شما چه تلویزیونی رو پیشنهاد می کنید؟
(ببخشید سوالام زیاد شد)
از کسانی که 560 و 660 دارن یه سوال دارم. برای پخش زیرنویس فارسی راهی هست؟ srtفارسی یا sub/idx رو ساپورت میکنه؟
اين شبكه 660 را چه طوري مي شود راه انداخت؟
من مودم ADSL را به آن وصل كردم و چراغ ADSL و LAN هر دو روشن است؛ نشاني هاي IP و DNS را از مركز گرفتم و ست كردم ولي در هر دو حال در شناخت DNS گير مي كند و پيغام زير را مي دهد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم هم TPLink است و IP آن 192.168.1.1
دوستان من در اتصال تلويزيون LG LCD660 خود به اينترنت مشكل دارم:
طبق راهنماي آن مودم ADSL را به آن وصل كردم و اعداد DNS و .... را از شركت گرفتم ولي در مرحله DNS گير مي كند و پيغام زير را مي دهد:
مودم هم TPLink است و IP آن 192.168.1.1 است.
دوست عزیز من این تلویزیون رو ندارم اما چون مقداری از شبکه میدونم اینو بهت میگم: اولا usrname & Pass رو بصورت سخت افزاری رو مودمت بزن. بعد از تو تلویزیون بذار رو حالت auto IP که خود مودمت واسش IP انتخاب کنه
چطوري يوزر و پسورد را به مودم تعريف كنم؟
شما برای این کار نیاز به دانستن VPI/VCI دارید .
که بعید میدونم ISP این گزینه را به شما بدهد .
در این سایت به بخش سرویس دهنده خودتان بروید .
وVPI/VCI را پیدا کنید.
بعد من به شما طریقه اتومات کردن یا همان کانفیگ را میگم.
یا کار راحت تر این است مودم خودتان را ببرید به ISP که سرویس میگیرید بگید ان را به حالتPPPOE برایتان کانفیگ کند.
در این حالت دیگر نیاز نیست تا شما از طریق سیستم مودمتان را کانکت کنید بعد از ثابت شدن چراغ ADSL مودم شما اتومات کانکت می شود.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 16-11-2010 at 11:58.
VPI=0
VCI=35
بعد از راه اندازي گيرنده ديجيتال كه امكان اينترنت غير فعال نمي شود؟
البته من قبل از فعال كردن آن در تنظيم اينترنت مشكل داشتم و الآن هنوز تست نكردم.
بعد مي شود كاري كرد كه هم TV و هم PC با يك مودم وصل شوند؟
Last edited by amahdavi2004; 16-11-2010 at 13:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)