من از پری اکتین استفاده کردم خیلی خیلی راضی بودم البته من خودم از انگلیس خرید کردم و خیلی ارزونتر از ایران دستمو کرفت
من از پری اکتین استفاده کردم خیلی خیلی راضی بودم البته من خودم از انگلیس خرید کردم و خیلی ارزونتر از ایران دستمو کرفت
سلام
توصيه من به شما اينكه اصلا مصرف نكنيد به هيچ وجه داداش من 6 ماه استفاده كرد 18 سالشه اول اينکه اشتهاش کور شد بعد اينكه استرس شديد گرفت كه مجبور شد بستري بشه البته بعد از قطع كردن مصرفش به نظر من لاغر بودن بهتر از اينه كه سلامتت رو از دست بدي يه چيزه ديگه بعد از اينكه مصرفشو قطع كرد يه ماهه دوباره لاغر شد
سلام
من تبليغ پودر چاقي بومبا رو تو سايت زير ديدم ، من بدنسازي ميرم و وزنم 56 كيلو ولي متاسفانه سه چهار ماهه كه اصلاً رشد ندارم . ميخوام يه پودر چاقي بگيرم كه قيمتش هم پايين باشه و تضميني وزن اضافه كنه ! به نظرم اين خوب اومد ولي نوشته بدون نياز به ورزش !!
نظرتون چيه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام در این تاپیک ها قبلا بررسی شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا قبل از زدن تاپیک یک سرچ مختصر انجام دهید
ممنون
سلام
من تقریبا چیزی حدود 20 کیلو کمبود وزن دارم(محاسبه با BMI )به اندازه بقیه اعضای خانواده غذا میخورم ولی خیلی لاغر تر از اونها هستم!
به نظر شما چیکار کنم تا به وزن مطلوب برسم؟باید برم پیش متخصص تغذیه یا اینکه برنامه غذایی خودمو عوض کنم؟![]()
قصد بدی ندارم شما دندانهات سالم هست اخه خودم همین مشکل دارم
شما مشخصات خودتون رو نگفتین
قد...وزن...سن...
و مهمتر از همه جنسیت
آره همش سالمه
ولی نمیدونم چه ارتباطی به لاغری داره.
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
خودم با BMI محاسبه کردم دیدم چیزی حدود 20 کیلو کمبود وزن دارم (وزنمو نمیگم)
حالا اگه راه حل خفن سراغ دارید دریغ نکنید.![]()
آزمایش تیرویید دادید؟ قد و وزنتون و سنتون روهم نگفتید
نه تا حالا پیش هیچ دکتری نرفتم!
به نظر شما اگه به خاطر بیماری انگلی باشه تا تابستان چقدر میتونم وزن اضافه کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)