البته فکر می کنم یه مقدار از 30 تومن گرونتر میفروشن
این میل خودتونه ، نظر شخصیه من اینه با گارانتی بگیر تا تضمین شه که پولتو دور نمیریزی
البته از یک گارانتی معتبر!!!![]()
البته فکر می کنم یه مقدار از 30 تومن گرونتر میفروشن
این میل خودتونه ، نظر شخصیه من اینه با گارانتی بگیر تا تضمین شه که پولتو دور نمیریزی
البته از یک گارانتی معتبر!!!![]()
آقا کسی میدونه بعد یک ماه چرا هنوز سرویس تگ لپ تاپم تو سایت dell فعال نشده؟
برا شما فعاله؟
![]()
Last edited by sheytoon001; 21-08-2010 at 21:34.
واسه من فعاله
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه کیت مخصوص داره سیمکارت که رو 5010 نذاشتن
سیمکرت رو نذاری اون تو میره پایین ها دبگه هم بالا نمیاد مگه اینکه بازش کنی
سلام دوستان
بالاخره لپ تاپ ما هم رسید
الان تو شارژه
فقط یه چیزی
رو کارتونش ساخت چین زده
سرویس تگ هم فعال نیست.
برا شما ها ساخت آمریکاس یا چینه؟
سلام.بچه ها من تازه یه 5010 خریدم ویندوزروش نصب نیست(Dos) حالا روش سون نصب کردم یه سیدی توش هست روش نوشته Free Dos نصب اونو بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید![]()
toro khoda yekijavab bde
اگه ویندوز نصب کردین چه نیازی به نصب داس هست ؟؟
فقط باید درایورهاش رو دانلود کنید از اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:03 AM ---------- Previous post was at 06:00 AM ----------
دوستان من تو نصب درایور وایفای مشکل دارم.. با توجه به اینکه در آینده نزدیک خیلی بهش احتیاج دارم و تابهحال تجربه استفاده ازش نداشتم میشه اگه کسی که در این زمینه تجربه داره راهنماییم کنه..
بینهایت ممنون..
سلام دوباره
در مورد ظاهر لپ تاپ منم واقعا خوشم اومد . عالیه با این رنج قیمت .
امروز تا ساعت 20 وقت دارم لپ تاپ رو تایید کنم
چند تا سوال برام پیش اومده که اگه لطف کنید جواب بدید ما رو از تردید دراوردید.
1-ساخت کجاس؟
2-سرویس تگ فعال نیست چرا؟
3-وقتی شارژ اولیه زدم هم چراغ شارژر روشن شد هم یه چراغ رو لپ تاپ. بعد از 1 ساعت چراغ لپ تاپ خاموش شد. احساس کردم باتری خیلی خنکه . صبح که از شارژ دراوردم دیدم خیلی خنکه . به نظرم رسید باتریش فول بوده . به نظر شما ممکنه استفاده شده باشه که اینطوری شده؟برا شما ها چطوری بوده؟ اصلا ممکنه باتریشو عوض کرده باشن؟
بازم ممنون
سلام
1- کلا این مدل ساخت چینه
2-من تو سایت دل که سرویس تگ رو زدم یه صفجه اومد که مشخصات لپ تاپ روش نوشته بود و لیست درایوراش رو آورد.همین واسه ثبت کافیه یا باید کار دیگه ای هم انجام داد؟
3-این قضیه سی دی هم واسه خودش داستانیه. تو کارتون من که یه سی دی اوبونتو 9 بود به جای داس
گارانتی زیگورات 50 تومن گرونتره ولی در عوض همه چی رو گارانتی میکنه.فکر کنم ارزشو داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)