از کجا فهمیدید کم شده؟
-------------------
پاسخنامه ها مگه قرار نبود امروز تو سایت سنجش بیاد ، پس کی میاد؟
از کجا فهمیدید کم شده؟
-------------------
پاسخنامه ها مگه قرار نبود امروز تو سایت سنجش بیاد ، پس کی میاد؟
والا تا جایی که ما میدونیم ظرفیتها داره سال به سال بیشتر میشه
توی بعضی از رشته ها پارسال تقریبا 2 برابر شده بود
البته توی ارشد
توی کارشناسی دیکه جای خود داره!
یعنی پاسخنامه ها میاد؟؟
دوستان من دفترچه ی انتخاب رشته ی پارسال رو که ظرفیتها رو مقابلش زده با امسال مقایسه کردم بعد متوجه شدم
خودشون هم قبلا اعلام کرده بودن که کم میکنن اما ما باور نکردیم !حالا باورمون شد !!!!!!!
این یک حقیقته
ناراحت نباشید عوضش پیام نور وغیرانتفاعی رو برامون زیاد کردن ......کلا خیلی به فکرمون هستن جای نگرانی نیست !!!!!!!!
ترتیب تو انتخاب رشته مهمه؟مثلا فرقی میکنه که یک رشته رو تو شماره 1 انتخاب کنیم یا 100 ؟
یعنی ممکنه همون رو تو انتخاب 1 بزنیم و قبول بشیم و اگه تو انتخابهای بعدی بزنیم و قبول نشیم؟
البته از ما گذشته واسه یه نفر دیگه میخام...
ممنون
ترتیب هیچ فرقی نداره. اگه یه رشته رو 1 بذاری یا 100 شانس قبولیش فرقی نمی کنه. فقط براساس علاقه بچین.
آقا چرا گرایشهای مهندسی عمران و مکانیک رو برداشتن؟ از مکانیک فقط ساخت و تولیدش مونده و از عمران فقط نقشه برداری!!!
فکر کنم اینجوری بهتر باشه که!!!
دیگه آدم دغدغه اینو نداره که بره مکانیک جامدات یا بره مکانیک سیالات.
اینطور نیست؟
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
ولی یه چیزی که هنوز هست اینه که تو انتخاب رشته مجازی سنجش هنوز هم نوع گرایش مکانیک رو مینویسه...
دانلود کنید از لینک های زیر:
دانلود دفترچه شماره 2: راهنمای انتخاب رشته های آزمون سراسری 1389 گروه های ریاضی، هنر و زبان های خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود دفترچه شماره 2: راهنمای انتخاب رشته های آزمون سراسری 1389 گروه های تجربی، هنر و زبان های خارجی:
[URL]http://www.4shared.com/document/4E_VAtUX/tajrobi.html[/URL]
دانلود دفترچه شماره 2: راهنمای انتخاب رشته های آزمون سراسری 1389 گروه های انسانی، هنر و زبان های خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 3101369; 03-08-2010 at 14:26.
بله
سرورالدین اون شب تو تلویزیون گفت تا رتبه 50 هزار پاسخنامه میاد
کسی هنوز ندیده پاسخنامه اش رو؟
این ها لینک های دانلود یادگار ماندگار قلم چی هستش که به قبولی های پارسال اعضای قلم چی مربوط می شه. دوستان توی تاپیک های دیگه گذاشته بودنشون، ولی این جا هم می ذارم تا کسانی که فقط به این جا سر می زنن هم بدونن:
مهندسی های رشته ی ریاضی:
سایر رشته های رشته ی ریاضی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پزشکی های تجربی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایر رشته های تجربی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علوم انسانی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنر و زبان:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)