هیچ پیغام خاصی نمیده فقط یه چند لحظه بعضی اوقات میره اما باز بر میگرده؟من الان نسخه کامل رو دارم به نظر شما این مطلب رو با مسئول پشتیبانی انلاین کومودو در میان بزارم چیه؟
اخه هرچی فکر میکنم دلیل خاص نمیبینم
هیچ پیغام خاصی نمیده فقط یه چند لحظه بعضی اوقات میره اما باز بر میگرده؟من الان نسخه کامل رو دارم به نظر شما این مطلب رو با مسئول پشتیبانی انلاین کومودو در میان بزارم چیه؟
اخه هرچی فکر میکنم دلیل خاص نمیبینم
شما قسمت Computer Security Policy رو از قسمت +Defense چک کنید ببینید که Explorer به عنوان یک فایل Trusted (قابل اعتماد) وجود داره یا نه.
اگر وجود نداشت شما میتونید Explorer را بصورت دستی وارد کنید اما من پیشنهاد میکنم که بجای این کار CIS یکبار کامل از سیستم پاک کنید. بعد از ریستارت کردن پوشه های باقی مونده ازش رو هم پیدا کنید و پاک کنید و بعد دوباره نصبش کنید تا با تنظیمات پیشفرض دوباره نصب بشه و خودش فایل های سالم رو تشخیص بده.
Explorer در سیستم من که ویندوز 7 استفاده میکنم مشکلی نداره و به قسمت Unrecognized File هم اضافه نمیشه.
اگر هم خواستید میتونید باهاشون در میون بزارید اما مسلما همین جواب رو دریافت خواهید که Explorer با کمودو مشکلی نداره مگر اینکه سیستم شما یا از قبل آلوده شده باشه و بعد کمودو را در سیستم آلوده نصب کردید و یا از تم هایی که توسط افراد ناشناس درست شدند استفاده میکنید.
اما خب باهاشون در میون بزارید ببینید جچه جوابی بهت میدن.
موفق باشی.
خیلی کمتر مصرف می کنه
اصلا یکی از ویژگی هاش همین سبک بودنشه
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
خیلی کمتر مصرف می کنه
اصلا یکی از ویژگی هاش همین سبک بودنشه
میزان مصرف سوئیت امنیتی کومودو،در حالتی که تمامی امکاناتش فعال است،حدود پنج مگابایت است و در زمان اسکن نیز حدود هشت مگابایت!!!
سلام دوستان
الان فعلا سرور آپدیت کومودو مشکل دارد . پشتیبانی هم تایید کرد. گفتند سریع برطرف میشه . خواستم اطلاع رسانی کنم.
هادی.
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
خیلی کم مصرف میکنه عزیز . انگار نصب نکردی /.
ممنون مهران جان
من این تست رو انجام دادم و امتیاز کامل رو گرفتم
یه سوال: DNS Server به چه دردی میخوره؟ اگه نصبش کنیم برای امنیت شبکه بهتره یا مهم نیست؟ کلا یه توضیح مختصر در این باره هم بدید ممنون میشم![]()
خوب خوبه پس مبارکه![]()
توضیحات در مورد DNS Server
فرق DNS Server هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطور از DNS Server استفاده کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آخر اگر شما از آنتی ویروس کسپرسکی در کنار کمودو استفاده میکنید بهتره DNS Server رو تغییر ندید چون خود کسپرسکی HTTP Scanner داره و نیازی به استفاده کردن از بقیه DNS Server ها ندارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا مهران من موندم که کومودو چه وجه تمایزی میان پروتکلip و tcpدر نظر می گیره؟؟
ipمثل کدپستی می مونه
tcp هم یعنی انتقال بسته ها با امکان رهگیری و گزارش ارسال
udpهم یعنی انتقال بسته ها بدون امکان کنترل
معمولا دو پروتوکل tcp/ip رو یکی در نظر می گیرن ولی کومودو اونارو مجزا هم فرض می کنه،ولی تا اونجایی که من می دونم،
ip یک پروتوکل برای انتقال بسته ها نیست...
شاید اطلاعات من خیلی کمه!!!
من برنامۀ IDM رو مثال میزنم چون قبلا مطلبی رو در همین تاپیک در موردش گفتم.
با روش گفته شده شما میتونید دسترسی IDM به IP هایی که باعث لو رفتن سریال میشود را بگیرید تا سریال شما که به IDM داده شده توی لیست سیاه نره.
الان شما توسط کمودو هم میتونید همچین کاری را که داخل Hosts انجام دادیم رو بکنید ولی نمیخواید که کل دسترسی IDM به اینترنت را قطع کنید وگرنه IDM نمیتونه دانلودی داشته باشه.
پس از قسمت IP برای قطع کردن دسترسی برنامه ای یا سایتی هم میشه استفاده کرد اما کل دسترسی را قطع نکرد. شما توسط پروتکل های TCP یا UDP هیچوقت همچین کاری را نمیتونی بکنی چون کل دسترسی قطع میشه.
اشکالی میبینی توی این کار؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)