تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 449 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

هیچ پیغام خاصی نمیده فقط یه چند لحظه بعضی اوقات میره اما باز بر میگرده؟من الان نسخه کامل رو دارم به نظر شما این مطلب رو با مسئول پشتیبانی انلاین کومودو در میان بزارم چیه؟
    اخه هرچی فکر میکنم دلیل خاص نمیبینم

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

هیچ پیغام خاصی نمیده فقط یه چند لحظه بعضی اوقات میره اما باز بر میگرده؟من الان نسخه کامل رو دارم به نظر شما این مطلب رو با مسئول پشتیبانی انلاین کومودو در میان بزارم چیه؟
    اخه هرچی فکر میکنم دلیل خاص نمیبینم
    شما قسمت Computer Security Policy رو از قسمت +Defense چک کنید ببینید که Explorer به عنوان یک فایل Trusted (قابل اعتماد) وجود داره یا نه.

اگر وجود نداشت شما میتونید Explorer را بصورت دستی وارد کنید اما من پیشنهاد میکنم که بجای این کار CIS یکبار کامل از سیستم پاک کنید. بعد از ریستارت کردن پوشه های باقی مونده ازش رو هم پیدا کنید و پاک کنید و بعد دوباره نصبش کنید تا با تنظیمات پیشفرض دوباره نصب بشه و خودش فایل های سالم رو تشخیص بده.

Explorer در سیستم من که ویندوز 7 استفاده میکنم مشکلی نداره و به قسمت Unrecognized File هم اضافه نمیشه.

اگر هم خواستید میتونید باهاشون در میون بزارید اما مسلما همین جواب رو دریافت خواهید که Explorer با کمودو مشکلی نداره مگر اینکه سیستم شما یا از قبل آلوده شده باشه و بعد کمودو را در سیستم آلوده نصب کردید و یا از تم هایی که توسط افراد ناشناس درست شدند استفاده میکنید.

اما خب باهاشون در میون بزارید ببینید جچه جوابی بهت میدن.

موفق باشی.

3. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ashoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

cis در مقاسه با kis مصرف ram و cpu وش چه طوریه ؟

5. این کاربر از ashoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خیلی کمتر مصرف می کنه
    اصلا یکی از ویژگی هاش همین سبک بودنشه

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

خیلی کمتر مصرف می کنه
    اصلا یکی از ویژگی هاش همین سبک بودنشه

7. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

میزان مصرف سوئیت امنیتی کومودو،در حالتی که تمامی امکاناتش فعال است،حدود پنج مگابایت است و در زمان اسکن نیز حدود هشت مگابایت!!!

9. 4 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    الان فعلا سرور آپدیت کومودو مشکل دارد . پشتیبانی هم تایید کرد. گفتند سریع برطرف میشه . خواستم اطلاع رسانی کنم.

هادی.

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

cis در مقاسه با kis مصرف ram و cpu وش چه طوریه ؟
    خیلی کم مصرف میکنه عزیز . انگار نصب نکردی /.

11. 4 کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام عزیز در مورد تفاوت های این 2 قسمت بصورت تخصصی نمیتونم توضیح بدم چون وقت زیادی میبره تا بخوام تمام قسمت های محافظت شده رو از طریق این 2 تنظیمات تقسیم توضیح بدم. اما فقط این رو بدونید که Internet Security بیشتر بصورت اتوماتیک عمل میکنه و در نتیجه ممکنه یکی دو پیغام را در مواقع ضرور کمتر به کاربر نشون بده و بیشتر خودش تصمیم گیرنده است.

پس Proactive Security پیغامهلی بیشتری را در حد یکی دو تا به کاربر نشون میده.

برای اینکه تفاوت محافظت سیستم توسط این 2 تظیمات را هم بیشتر متوجه بشید پیشنهاد میکنم که کارهای زیر را انجام بدید تا خودتون به جوابتون برسید. موقع تست گرفتن با هر کدوم از تنظیمات میتونی تعداد پیغامها را هم بشماری تا متوجه بشی که با کدوم یکی از تنظیمات پیغامهای کمتری دریافت کردی و با کدوم یکیشون امنیت بیشتری داری در آخر هم بعد از انجام تست خودت یکیش رو انتخاب کن.

Comodo Leak Test اسم نرم افزاری هست که ترس به جون اکثر فایروالها و نرم افزارهای امنیتی انداخته چون این گونه فایروال ها باید تنظیماتشون را بر روی حداکثر یعنی در حد روانی کننده و با پیغامهای بیش از حد بزارند تا بتونند حداکثر به 250 یا 300 امتیاز در این تست دست پیدا کنند. جمع کل امتیاز ها به ترتیب حملاتی که این نرم افزار انجام میده 340 امتیاز است. اگر فایروال شما بتونه با تنظیماتی که دارید و دوست دارید داشته باشید حداقل 300 امتیاز رو در این تست کسب کنه در این صورت امتیاز بسیار خوبی دارید و نگران کننده نیست.

جهت انجام این تست اول فایل زیر را که لینکش مربوط به سرور خود COMODO است را دانلود کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از دانلود کردنش روی آن کلیک راست کنید و Extract to CLT را در منوی کلیک راستتون پیدا کنید و اونو کلیک کنید تا محتوای فایل Zip شده به داخل یک فولدر به اسم CLT ریخته بشه.

در هنگام خارج کردن محتوای فایل زیپ شده, آنتی ویروس کمودو بهتون پیغام میده که یک فایل Leaktest را که برای دور زدن فایروال ها بکار برده میشه پیدا کرده. خب اگر کمی فکر کنید متوجه میشید که درسته این فایل برای تست فایروال ها گذاشته شده و از طرف خود کمودو هم هست اما در کار اصلی این فایل دور زدن فایروال ها هست و به همین دلیل آنتی ویروس کمودو که کارش با فایروال کمودو فرق میکنه نمیتونه از این قضیه چشم پوشی کنه و بهش گیر میده

در نتیجه در هنگام دیدن پیغامی از طرف آنتی ویروس کمودو مثل عکس زیر اول بر روی Ignore کلیک کنید و از منویی که باز میشه add to exclusions را انتخاب کنید تا به لیست سفید آنتی ویروس اضافه بشه.

بعد وارد فولدر CLT بشید و فایل اجرایی آن را به که داخل فولدر به اسم clt.exe وجود داره را اجرا کنید. بعد از اجرا کردنش بر روی Test کلیک کنید تا پیغامهای کمودو شروع بشند و تستی از فایروال و مقدار محافظت سیستم شما گرفته بشه.

فقط دقت داشته باشید که در زمان انجام تست هر پیغامی از طرف کمودو دریافت کردید باید آن را بلاک کنید. اما برای اینکه برای دفعات بعد بتونید با تنظیمات دیگه نتایج را با هم مقایسه کنید زمان بلاک کردن پیغامی حتما به یاد داشته باشید که نباید Remember انتخاب شده باشه.

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

مطمئن باش اگر DNS Server کمودو بهتر از ClearCloud بود همون اول بهتون میگفتم.
    شما وقتی CIS را نصب میکنید در اصل آنتی ویروس کمود را هم دارید.

حالا خودت فکر کن آیا DNS Server کمودو را استفاده کنی بهتره یا ClearCloud.

به غیر از این ClearCloud فایروال قویتری نسبت به DNS Server کمودو داره

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------

کمودو هم داره عزیز... موقع نصب میتونید گزینۀ استفاده کردن از DNS Server کمودو را انتخاب کنید.
    ممنون مهران جان
    من این تست رو انجام دادم و امتیاز کامل رو گرفتم
    یه سوال: DNS Server به چه دردی میخوره؟ اگه نصبش کنیم برای امنیت شبکه بهتره یا مهم نیست؟ کلا یه توضیح مختصر در این باره هم بدید ممنون میشم

13. 2 کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ممنون مهران جان
    من این تست رو انجام دادم و امتیاز کامل رو گرفتم
    یه سوال: DNS Server به چه دردی میخوره؟ اگه نصبش کنیم برای امنیت شبکه بهتره یا مهم نیست؟ کلا یه توضیح مختصر در این باره هم بدید ممنون میشم
    خوب خوبه پس مبارکه

توضیحات در مورد DNS Server

کد:
    فرق DNS Server ها
    کد:
    چطور از DNS Server استفاده کنیم.
    کد:
    در آخر اگر شما از آنتی ویروس کسپرسکی در کنار کمودو استفاده میکنید بهتره DNS Server رو تغییر ندید چون خود کسپرسکی HTTP Scanner داره و نیازی به استفاده کردن از بقیه DNS Server ها ندارید.

15. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آقا مهران من موندم که کومودو چه وجه تمایزی میان پروتکلip و tcpدر نظر می گیره؟؟
    ipمثل کدپستی می مونه
    tcp هم یعنی انتقال بسته ها با امکان رهگیری و گزارش ارسال
    udpهم یعنی انتقال بسته ها بدون امکان کنترل

معمولا دو پروتوکل tcp/ip رو یکی در نظر می گیرن ولی کومودو اونارو مجزا هم فرض می کنه،ولی تا اونجایی که من می دونم،
    ip یک پروتوکل برای انتقال بسته ها نیست...

شاید اطلاعات من خیلی کمه!!!

17. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

آقا مهران من موندم که کومودو چه وجه تمایزی میان پروتکلip و tcpدر نظر می گیره؟؟
    ipمثل کدپستی می مونه
    tcp هم یعنی انتقال بسته ها با امکان رهگیری و گزارش ارسال
    udpهم یعنی انتقال بسته ها بدون امکان کنترل

معمولا دو پروتوکل tcp/ip رو یکی در نظر می گیرن ولی کومودو اونارو مجزا هم فرض می کنه،ولی تا اونجایی که من می دونم،
    ip یک پروتوکل برای انتقال بسته ها نیست...

شاید اطلاعات من خیلی کمه!!!
    من برنامۀ IDM رو مثال میزنم چون قبلا مطلبی رو در همین تاپیک در موردش گفتم.
    با روش گفته شده شما میتونید دسترسی IDM به IP هایی که باعث لو رفتن سریال میشود را بگیرید تا سریال شما که به IDM داده شده توی لیست سیاه نره.
    الان شما توسط کمودو هم میتونید همچین کاری را که داخل Hosts انجام دادیم رو بکنید ولی نمیخواید که کل دسترسی IDM به اینترنت را قطع کنید وگرنه IDM نمیتونه دانلودی داشته باشه.

پس از قسمت IP برای قطع کردن دسترسی برنامه ای یا سایتی هم میشه استفاده کرد اما کل دسترسی را قطع نکرد. شما توسط پروتکل های TCP یا UDP هیچوقت همچین کاری را نمیتونی بکنی چون کل دسترسی قطع میشه.

اشکالی میبینی توی این کار؟

19. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •