برا من باز می شه ولی از ssl برای این صفحه استفاده کردن یعنی آدرس اتوماتیک اینجوری می شه شما اینو بزن ببین میره
با یه مرورگر دیگه هم امتحان کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
برا من باز می شه ولی از ssl برای این صفحه استفاده کردن یعنی آدرس اتوماتیک اینجوری می شه شما اینو بزن ببین میره
با یه مرورگر دیگه هم امتحان کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام به همه دوستان عزیز کرماناشاهی
من حسابگر 512 دارم حجمی روزها با 230 دانلود میکنم و شبها 60 الان دیگه وقت تمدید کرن سرویس رسیده
میخوام 256 مخابرات بگیرم میخواستم ببینم سرعت دانلودش چنده
اگه خیلی کم باشه احتمالا همین رو دوباره تمدید کنم
ممنون دوست خوبم.
ولي بازم باز نشد...
اين ارور رو ميده :
راستي امروز سرويسم افتضاح بود در حد تيم ملي.
برا من که باز می شه
درسته امروز برای منم سرویس کیفیتش اومده پایین سایت ها با تاخیر باز می شن
راستی کسی با این مخابرات تورنت کار کرده
پورتای تورنت رو که نبستن؟؟
آخه یه تورنت گذاشتم از 350 سیدر فقط به 2 3 تا شون می تونست وصل شه
منم امروز سرعتم خیلی خیلی پایین اومده.
چهارشنبه سوری کیه؟ کی تموم میشه؟
من اینترنتم رو میخوام![]()
سلام دوست من.
امروز سرعت همه خيلي پايين هست.
(پينگ حدود 900 - سرعت دانلود حدود 15 - سرعت آپلود 5 ... سرعتم هم 256 هست...)
چهارشنبه سوري چه ربطي به اينترنت داره دوست من؟؟!!!
پس فردا ... (شب سه شنبه !)
(ديروز رفتم دولت آباد 10تا اكليل خريدم ، ميخوام برم همه رو توي مخابرات مركز امام منفجر كنم... براي اعتراض
...)
هميشه موفق و پيروز باشيد.
ربط داره دیگه!
این تهرانی ها شلوغ بازی در میارن ما بی اینترنتیش رو میکشیم
نمیشه فقط اینترنت تهران رو کند کنن؟؟! ما که بچه های خوبی هستیم![]()
مخابرات 32 کیلوبایت سرعت میده
Last edited by mehdi_08; 13-03-2011 at 20:46.
از غروب دوباره سرعت عادی شده.....
احتمالاً باز مشکل سرعت مخابرات بوده! اینا دلیلشون چیه؟ نکنه اینا هم 1 به 10 حساب می کنن؟؟؟؟![]()
در حال حاضر این لینکی که در سایت مخابرات کرمانشاه ازش به عنوان تغییر رمز ADSL یاد کرده، از اتصال امن (SSL) برای فرستادن و دریافت اطلاعات استفاده می کنه و به دلیل این که گواهینامه (Certificate) این اتصال امن ، به وسیلهی هیچ شرکتی تایید نشده، و همچنین فایرفاکس و مرورگرهای بر مبنای اون (مثل Flock) امنیت کاربرها براشون مهمه، شما باید گواهینامه رو خودت تایید کنی تا بتونی صفحهای که اون لینک باز می کنه رو ببینی. مثلاً اتصال امن گوگل (که Gmail برای ارسال و دریافت اطلاعات، از SSL استفاده میکنه و در نتیجه اطلاعات به صورت رمزنگاری شده، فرستاده و دریافت می شن) به وسیلهی شرکت Thawte Consulting (Pty) Ltd تایید شده و در نتیجه روباه آتشین گرامی (Firefox) بهش گیر نمی ده. شما وقتی که این پیغام رو که Screenshot اش رو در اینجا قرار دادی می بینی، روی Or you can add an exception کلیک کن و Get certificate رو بعدش بزن و بقیه اش هم مشخصه. در واقع در فایرفاکس اول از همه با پیغامی روبرو خواهید شد که در صورت تمایل به دیدن صفحهی سایت مورد نظر، باید روی I understand the risks، و بعد Add Exception، در ادامه Get certificate و بعد Confirm security exception رو بزنید و در صورتی که قصد دارید این استثنا به صورت دائمی ذخیره بشه، Permanently store this exception رو اگه تیک نخورده، تیک می زنید. این ها بر اساس رابط کاربری فایرفاکس انگلیسی بود. فایرفاکس فارسی که گزینه هاش هم فارسی هست و مشخص.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)