ممنون از راهنماییتون دوست عزیز،
اما وقتی دستگاه رو با سیم کارت ایرانسل وصل کردم یه کانکشن با اسم NULL به کانکشنام اضافه شد، با dial number : *99# ، اما نمیدونم این access point کجاست ، لطفا بیشتر راهنمایی کنید .
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز،
اما وقتی دستگاه رو با سیم کارت ایرانسل وصل کردم یه کانکشن با اسم NULL به کانکشنام اضافه شد، با dial number : *99# ، اما نمیدونم این access point کجاست ، لطفا بیشتر راهنمایی کنید .
با سلام
منم مشکل عجیبی با اینترنت همراه اول دارم.چند روز پیش که اینترنت ایرانسل تمام شد و نتونستم تمدیدش کنم دوباره اینترنت همراه اول رو فعال کردم.قبلا هم چند روزی ازش استفاده کردم بنابراین تنظیمات مودم مشکلی نداره.وقتی ارتباط برقرار میشه
فایرفاکس و نرم افزارهای دیگه هیچ رسیو دیتا ندارند ولی وقتی AOL رو باز میکنم میتونه به سرورش وصل بشه و دیتا دریافت کنه.
بنظرتون مشکل از کجاست؟
دوستان کسی میدونه که همراه اول چه موقع خدمات اینترنتش رو برای کل کشور فراهم میکنه ؟!؟؟؟
یا سلام
با ایرانسل و گوشی e250 سامسونگ سرویس edge داشتم و حرف e نشون میداد ولی با همین گوشی با همراه اول هیچ حرفی نشون نمیده حالا مرددم سرویس gprs رو بگیرم یا نه ؟ نشزتون چیه ؟
سرعتش به نسبت ایرانسل چطوره ؟
با تشکر
با سلام در قسمت تنظيمات مودم configure the connection manually بايد اين تنظيمات رو انجام بدين.
موفق باشيد
با سلام
بهتره چند روزي صبر كنيد تا طرحهاي اينترنت ايرانسل فعال بشن . اينترنت همراه اول واقعا اشغاله![]()
ممنونم
من یه 24 ساعته رو فعال کردم ولی اصلا وصل نمیشه چیکار کنم ؟
به لب تاپ وصلش کنم همین کار رو با ایرانسل میکردم ولی این تنظیمات خاصی داره ؟
سلام
سلامت باشید، ممنون از پاسخگویی دوبارتون،
توی کنترل پنل، تنظیمات مودم رو گشتم ولی همچین گزینه ای رو پیدا نکردم! ، یعنی برای این Dial-up کانکشن باید یه Access point تعریف بشه؟، متاسفانه نمی دونم چطور.
وژدانن کمتون میومد یه کمک میکردین به من ؟سلام دوستان
ببخشيد شماره فعال سازي يک روزه همراه اول چنده ؟
بالاي گوشي من علامت @ هست و با ايرانسل چند بار فعال کردم ولي همراه اول نه . ميشه اصلا ؟
الکی 10 هزارتومن بسته یه ماهه فعال کردم الانم نمیشه باهاش بری تو اینترنت . میگه با ارایه دهنده خدمات تماس بگیرید .
وظیفه کسی نیست به یکی کمک کنه ولی ...![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 19-12-2010 at 21:47.
چي شده؟؟ چرا نميشه بري تو اينترنت؟وژدانن کمتون میومد یه کمک میکردین به من ؟
الکی 10 هزارتومن بسته یه ماهه فعال کردم الانم نمیشه باهاش بری تو اینترنت . میگه با ارایه دهنده خدمات تماس بگیرید .
وظیفه کسی نیست به یکی کمک کنه ولی ...
راستش كه من شبانه دارم مشكلي نيست. يعني مشكل سراسري نيست. احتمالا منطقه اي هست.
شما در چه منطقه اي هستين؟
شما يه زحمت بكشين زنگ بزنين 09990 و بگين كه آيا تو منطقه ي شما مشكلي تو بستر GPRS وجود داره يا نه!؟
از اين اتفاق ها ممكنه پيش بياد من چند ماه پيش يك ماهه فعال كردم از فرداش به مدت ده روز اينترنت نداشتم . جالب اينكه بود كه دكل پايين خونه مون كه گوشيم رو اون ست ميشد EDGE داشت. ولي واسه نزديك خونمون كه ازش آنتن ميگيرم ميگفت شبكه نداره!!
شبكه ي ايرانسل و همراه اول توي گيرندگي با هم تفاوت دارن. ممكنه تو محله اي ايرانسل خوب آنتن بده و همراه اول اصلا آنتن نده و برعكس!!!
خوب بود يه تست قبلا ميكردين!
البته الان همراه اول خيلي جاها رو پوشش ميده.
الان توي منطقه ي ما هم ايراسل خوبه (رسيو 23 حدودا )هم همراه اول (20 تا 25)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)