تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 284 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قیمتش در ایران چنده؟
    ___
    sry, باید میگشتم بعد پست میدادم!قیمتو دیدم.1 و 700 هستش؟
    Last edited by gap; 04-07-2010 at 16:28.

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام دوباره و صد ها بار درود بی پایان
    یه سوال کوچک و ان هم این که ای: کسی در امریکا یا خارج کشور زندگی می کنه ویا نه.
    باتشکر و قدر دانی دوباره از همه ی شما دوستان عزیز
    دوست عزیز: درسته که توی آمریکا قیمت این گوشی 199 دلار هست.ولی اینو در نظر داشته باشید که این قیمت فقط به کسانی تعلق میگیره که با کمپانی AT&T قرارداد دو ساله ببندن که فقط از سیمکارتهای این شرکت استفاده کنند.و قراردادهاشون هم اینقدر سفت وسخت هست که هرکسی بگیره به هیچ عنوان نمیتونه سو استفاده کنه و ببره یه جا دیگه بفروشه! و توی خود آمریکا این گوشی به صورت آزاد باقیمت 700 تا 1100 دلار فروش میره.اینم بدون که توی هیچ جایی گوشی ارزونتر از ایران نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز: درسته که توی آمریکا قیمت این گوشی 199 دلار هست.ولی اینو در نظر داشته باشید که این قیمت فقط به کسانی تعلق میگیره که با کمپانی AT&T قرارداد دو ساله ببندن که فقط از سیمکارتهای این شرکت استفاده کنند.و قراردادهاشون هم اینقدر سفت وسخت هست که هرکسی بگیره به هیچ عنوان نمیتونه سو استفاده کنه و ببره یه جا دیگه بفروشه! و توی خود آمریکا این گوشی به صورت آزاد باقیمت 700 تا 1100 دلار فروش میره.اینم بدون که توی هیچ جایی گوشی ارزونتر از ایران نیست.
    این از اون حرفا بودا...
    شما این اطلاعات رو از کجا آوردی؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

این از اون حرفا بودا...

دقیقا حرفهای دوستمون درسته جز قسمت آخر حرفهاش که در مورد قیمت گوشی تو ایران بود...من 3GS ام رو همینجوری گرفتم.فقط این رو بگم که Att دزدترین اپراتور تو آمریکاست...گوشی رو میده 200.ولی 100 جا دیگه سر 100 تا چیز دیگه بی دلیل شارژت میکنه و ...

5. این کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این از اون حرفا بودا...
    من چون خودم میخواستم از آمریکا 3GS بخرم این اطلاعات رو بدست آوردم.

دقیقا حرفهای دوستمون درسته جز قسمت آخر حرفهاش که در مورد قیمت گوشی تو ایران بود...من 3GS ام رو همینجوری گرفتم.فقط این رو بگم که Att دزدترین اپراتور تو آمریکاست...گوشی رو میده 200.ولی 100 جا دیگه سر 100 تا چیز دیگه بی دلیل شارژت میکنه و ...
    من قیمت گوشی ها رو توی خیلی از کشور ها گرفتم.آلمان ، فرانسه ، فنلاند ، آمریکا و ... . تنها جایی که تقریبا 5% فقط گوشی های نوکیا ارزونتره عربستان صعودیه.که اونم ارزش نداره به خاطر اون اختلاف ناچیز از اونجا گوشی بیاری.ولی گوشی iPhone 4 که میبینید قیمتش توی ایران الان زیاده(البته اگر باشه) به این خاطر هست که جدیده و خیلی کم وارد بازار شده اونم توسط خرده فروشها.به محض اینکه به صورت عمده وارد بازار بشه قیمتش با خود آمریکا یکی میشه ، یعنی همون 800 هزار تا یک میلیون تومان.مثل 3gs که الان قیمت آنلاکش توی ایران با خود آمریکا یکیه و همینطور ipad که اون اولا قیمتش تا 2 میلیون رفته بود! ولی الان 760 هزار تومان قیمتشه که روز به روز هم داره میاد پایینتر.
    Last edited by mohsenslr; 05-07-2010 at 06:34.

7. این کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من چون خودم میخواستم از آمریکا 3GS بخرم این اطلاعات رو بدست آوردم.

من قیمت گوشی ها رو توی خیلی از کشور ها گرفتم.آلمان ، فرانسه ، فنلاند ، آمریکا و ... . تنها جایی که تقریبا 5% فقط گوشی های نوکیا ارزونتره عربستان صعودیه.که اونم ارزش نداره به خاطر اون اختلاف ناچیز از اونجا گوشی بیاری.ولی گوشی iPhone 4 که میبینید قیمتش توی ایران الان زیاده(البته اگر باشه) به این خاطر هست که جدیده و خیلی کم وارد بازار شده اونم توسط خرده فروشها.به محض اینکه به صورت عمده وارد بازار بشه قیمتش با خود آمریکا یکی میشه ، یعنی همون 800 هزار تا یک میلیون تومان.مثل 3gs که الان قیمت آنلاکش توی ایران با خود آمریکا یکیه و همینطور ipad که اون اولا قیمتش تا 2 میلیون رفته بود! ولی الان 760 هزار تومان قیمتشه که روز به روز هم داره میاد پایینتر.
    کی گفته قیمت 3gs در آمریکا و ایران الان یکی است؟؟؟
    3gs در حال حاضر در امریکا 499$ می باشد. در ایران با این قیمت شما دست دومش نمی تونی بخری.
    این که شما به صورت کلی میگی من این جا ها قیمت کردم ، ولی ایران ارزونتر بود که نمیشه!!!
    بله، شاید یه مدل گوشی به این صورت بوده باشه.
    ولی در اکثر موارد بنده مطمئنم این جوری نیست. و حاضرم به صورت مصداقی برای هر گوشی که شما بخواید این قضیه رو اثبات کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ببین این که شما گوشی رو قراردادی خریدی و اونها از تو به بهانه های مختلف پول گرفتن که دلیل بر متغیر بودن قیمت گوشی نمیشه که.
    قبل از عرضه ی 4 قیمته 3gs در امریکا 599$ & 699$ بود. که بعد اون 499$ شد.
    پس 700 تا 1100$ بی منطق می باشد. من همین الان هم این قضیه رو با یکی از دوستانم در اونجا چک کردم ، او هم این موضوع رو تایید کرد.

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

دوستان من حالا چیکار کنم چی بگیرم؟کسی ساکن امریکا هست که iphone4 گرفته باشه؟اونجا میشه unlock کرد؟تو ایران چی میشه unlock کرد؟
    آخه تو آمریکا برای چی باید آنلاک کنه؟
    اگر این کار ور بکنه مسائل چوب داغ کشیده میشه وسط

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

ببین این که شما گوشی رو قراردادی خریدی و اونها از تو به بهانه های مختلف پول گرفتن که دلیل بر متغیر بودن قیمت گوشی نمیشه که.
    قبل از عرضه ی 4 قیمته 3gs در امریکا 599$ & 699$ بود. که بعد اون 499$ شد.
    پس 700 تا 1100$ بی منطق می باشد. من همین الان هم این قضیه رو با یکی از دوستانم در اونجا چک کردم ، او هم این موضوع رو تایید کرد.
    عزیزم رو هوا یه چی میگیا...تو این قیمت های دقیقت تونم به دلار رو از کجا آوردی؟ اینها شاید قیمت های آیفون آنلاک تو اروپاست. تو هیچ جای آمریکا,تو هیچ مغازه ای آیفون آنلاک به صورت قانونی به فروش نمیره.مگه آنلاین باشه.مثلا Ebay...
    بحث رو هم بهتره تموم کنیم.تاپبک داره به بی راهه میره

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

دوستان من حالا چیکار کنم چی بگیرم؟کسی ساکن امریکا هست که iphone4 گرفته باشه؟اونجا میشه unlock کرد؟تو ایران چی میشه unlock کرد؟
    وقتی آنلاکش بیاد خودت میتونی آنلاکش کنی...

آخه تو آمریکا برای چی باید آنلاک کنه؟
    که از گوشی واسه اپراتورهای دیگه استفاده کنه...

اگر این کار ور بکنه مسائل چوب داغ کشیده میشه وسط
    فقط گارانتی گوشی کنسل میشه...همین

داره خودمونی میشه روزبه 007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

راستی یه نکته پست ایران تحریمه یعنی شما باید از امریکا برات بفرستن کیش از اون جا یکی واسطه بفرسته در خونتون چون کیش منطقه اذاد غیر از این نمی شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •