با اين اوصاف GPRS هست.اگر هم باید زیر انتن دهی گوشی بیاد از من فقط دوتا خط فلش دار میاد البته زیر انتن دهی
با اين اوصاف GPRS هست.اگر هم باید زیر انتن دهی گوشی بیاد از من فقط دوتا خط فلش دار میاد البته زیر انتن دهی
دوستان e رو دیگه اکثر مناطق ساپورت میکنه اینقد گیر ندین!تازه همین امروز فاز 4 همراه اول نصب میشه تا 1 ماه ولی طول میکشه قراره ظرفیت اینترنت و اس ام اسش فوق العاده زیاد شه
آقایون نتیجه گیری میشه کرد که اون افرادی که میخوان از اینترنت پر سرعت برای مقاصدی مثل دانلود فیلم ... استفاده کنن حتما باید ADSL بگیرن
ولی افرادی که قصد چک کردن ایمیل + شاید چت موقع خواب یا قصد رهایی حداقل از Dial Up ... را دارن GPRS یا EGPRS(EDGE) به کارشون میاد
البته بعضیا هم مثل من از هر دوش میتونن استفاده کن چون الان هم هزینه Gprs کم هست و هم هزینه ADSL 128
خداکنه همین طور که میگید بشه ! ما منتظریم...
سلام یه اس ام اس برای من اومده هدیه تولد یک ماه اینترنت رایگانه . چه جوریاست ؟ کلاهبرداری نیست؟
دوستان gprs همراه اول توی چه شهر هایی ساپورت میشه؟! من شنیدم بر خلاف ایرانسل، فقط محدود به تهران و چندتا مرکز استانه ....
تو سايتش نوشته بود به مشتركاش واسه تولدشون هديه ميده.از sms رايگان تا اينترنت
ولي حتما چك كن كه مجاني باشه.واسه من sms اومد كه چون قبضتو پرداخت كردي 50 تا sms فارسي بهت هديه ميديم ولي دريغ از يك دونه
الان دیگه همه شهرا ساپورت میشه فقط سرعتش فرق میکنه!
مگه شماکجایی؟
همراه اول همه جا ساپورت نمیکنه جی پی آر اس رو مثلا ما یه جایی هستیم به نام بندرآفتاب اونجا قطعه ولی ایرانسل مثه سگ انتن کار میکنه
سرعت جی پی آر اس ایرانسل در گرگان برای انجام چت صوتی در جی تاک آیا مناسبه؟ چون میخواهم بسته ی 2.5 گیگ یک ماهه رو بگیرم. اگه خوب نیست بی خیالش بشم و برم سراغ وایمکس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)