جاوداني خوندن چهارتا عدد هم بلد نيست مرتيكه خنگول بي سواد
نمونه :
تو خوندن تعداد اس ام اس ها عدد 2260109 رو دو ميليون و دويست و شست و يك هزارو نه خوند !!!
جاوداني خوندن چهارتا عدد هم بلد نيست مرتيكه خنگول بي سواد
نمونه :
تو خوندن تعداد اس ام اس ها عدد 2260109 رو دو ميليون و دويست و شست و يك هزارو نه خوند !!!
این یارو علیفر چندبار درباره تیمای آفریقایی جام جهانی حرف زد، اصلا اسمی از کامرون نبرد! احتمالا نمیدونه کامرون تو آفریقاست.
((=
آدم روحش تازه میشه از گزارشای علیفر
خداوکیلی جاودانی قبل بازی اسپانیا میخواست بگه به احترام آیاتی چند از کلام الله مجید که یدفعه گفت سرود اسپانیا
اگه دقت کرده باشید!!
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
خدایا ازات درخواست داریم این خایبانی(خیابانی سابق) دیگه فوتبال مهمی رو در این جام گزارش نکنه!
بدبختی خیابانی طرفداره آرژانتینه!
احتمالا بازیه فردا رو هم میدن به این
چه گیری افتادیم ما
خیابانی یه کم دیگه از مسی تعریف کنه من به خودم شک میکنم که واقعا ازش خوشم میاد یا نه ؟!
نمایی باز.......... از ..................استا.............دیوم
بلند و کشیده در میانه های میدان
و در دستان دروازبان
بازوبند کپپپپپتانی
ارسال به جناحین رو در دستور کار قرار دادن
بی گدار به آب نمی زنن
داور نیم نگاهی هم به ساعت خودش داره
ضربه ای مهار نا شدنی
قلتان قلتان در اختیار دروازبان
سوت پایان بازی به صدا در میاد و تقسیم امتیازات
Last edited by EhsanEricsson; 17-06-2010 at 01:19.
خیابانی اگه طرفدار تیمی که داره گزارش میکنه نباشی خیلی حال میده : دی وگرنه حرصت درمیاد!
علیفر زمانی که دروازبان افریقای جنوبی داشت شروع مجدد میکرد. گفت . حالا خونه ( دروازبان افریقای جنوبی) یه ضربه به سود افریقای جنوبی میزنه.
یه چیزی از علیفر یادم اومد برای بازیهای اروپایی بود.آمار زده بود روی بازیکنان تیمها چندبار خطا شده،سرهنگ کلمه against (به معنای بر علیه) رو "تکرار"معنی کرد و گفت تعداد آمار خطاهای تکرار شده...(تقریبا یه همچین چیزی گفت اما ترجمش منو کشته بود)
----------------------------
من تا حالا بیشتر از کانال ایتالیا بازی رو میدیدم ولی حالا با این پستها،انگیزم برای شنیدن گزارش شبکه سه بیشتر شد!!واقعا بعد از یه روز کاری،غروب میای بازی رو با این گزارشها می بینی خستگی آدم از تنش درمیاد!
حالا فردا با طبل زیبای آرژانتین میاد بازی رو در خط استوای مرکز آسیا برات گزارش کنه![]()
مسی و باز هم مسی و تا سه نشه بازی نشه ، سه شد اما بازی نشد ،این ضربه میتونه کارو تموم کنه ، ضربه زده میشه اما کار تموم نمیشه ، بله داور پنالتی اعلام میکنه نه کرنل شد و حالا دروازبان بازی رو آغاز میکنه
بازی تمام شد و آفرین بر همت غیور مردان افریقای شمالی ، یه دست مریزاد و واقعا باید بگیم که ایولا داشت ، به اتفاق تمامی همکارانم شما رو در پخش تنها میزارم با خدای یکتا
Last edited by EhsanEricsson; 17-06-2010 at 01:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)