اگه تورس رو از اول می ذاشت تو بازی با دو مهاجم بازی می کرد بهتر بود.
به نظرم بازی بعدی باید والدز رو بذاره توی دروازه...
اگه تورس رو از اول می ذاشت تو بازی با دو مهاجم بازی می کرد بهتر بود.
به نظرم بازی بعدی باید والدز رو بذاره توی دروازه...
در بزرگی اسپانیا و بارسا همین بس که وقتی میبازن تاپیک هایی که براشون زده میشه فوری شلوغ میشه...
کلا دشمن زیاد داریم ولی باکی نیست....آقا اینایی که گذاشتی دشمنای بارسا و اسپانیا هستن؟masud-000000, 136209, amins2007, amir_divooneh, Amir_oscar, BIKHIAL_ALL_75, caca_caca888, djmilad_mrb, DJ_EBI, Elendil1, Erfan64, eztech, H A M A S, Hectorist, malkemid, malooli, Mohammad, Mr Unknown, omdtjk, Peji2010, s-b, SAEED_BARCELONA, shutdown, sus2, vahid_ba, vroomتر و خشک و با هم سوزوندی که
![]()
چرا انقد تاپیک شلوغه؟!!! مگه تیمای دیگه نمیبازن؟!!!
مگه کسی بین شما به صعود نکردن اسپانیا اعتقاد داره؟!!!!!!!!!!
ملت ایرانم بیکارنا : دی
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
نه افراد آنلاین در تاپیکن!آقا اینایی که گذاشتی دشمنای بارسا و اسپانیا هستن؟تر و خشک و با هم سوزوندی که
![]()
اگه اون دوتا تیم دیگه هم بخواد این جوری دفاعی بازی کنه.و اسپانیا دوباره بد شانسی بیاره.فکر نمی کنم صعود کنه.
دفاع اسپانیا مشکل داره تو ضد حمله ها.
آواتار و امضا یه چیز دیگه میگه خوآقا اینایی که گذاشتی دشمنای بارسا و اسپانیا هستن؟ تر و خشک و با هم سوزوندی که
شما دیگه از دشمن گذشته........شدید خیانت کار(شوخی)
تازه فهمیدی؟؟ملت ایرانم بیکارنا![]()
فرناندو خان سر حال نبود وگرنه 2-3 تا گل بهشون میزد.
از همه با حال تر ضربه فیلیپینی بود که مهاجم سوئیس به پیکه زد.
بنده خدا کاسیاس که خوب بود. با اینکه دروازه بان تیممهبه نظرم بازی بعدی باید والدز رو بذاره توی دروازه...ولی نباشه بهتره. حتما باید جو گرفته باشتش تا خوب باشه. لیگ که نیست که 3000تا بازی داشته باشن 5تاشو رو فرم نباشه بازم فرصت برا جبران باشه. اگه بازی بعد گذاشتش تو گل و جو گیر نشده باشه تیمو به فاک میده
![]()
خیلی سخت نگیرید !
هندوراسم که بازی داره بعدش همه میان نظر بدن !!!
دشمن و دوست نداره که دیگه اینقدر شلوغش می کنید !
من که گفتم بعد از برزیل اسپانیا رو دوست دارم. نا سلامتی شیرازه اسپانیا رو بازیکنای بارسا تشکیل میدنآواتار و امضا یه چیز دیگه میگه خو
شما دیگه از دشمن گذشته........شدید خیانت کار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)