f116 هاردش 7200 دور هست رمش 4 گیگ, ایناست فرقش با f115 و اصلا مناسب نیست فعلا با این قیمت
در مورد قیمت ها هم بگم که تهران نه اما شهرستان ها افت قیمتشون زیاد بوده سریه F
f116 هاردش 7200 دور هست رمش 4 گیگ, ایناست فرقش با f115 و اصلا مناسب نیست فعلا با این قیمت
در مورد قیمت ها هم بگم که تهران نه اما شهرستان ها افت قیمتشون زیاد بوده سریه F
[QUOTE=.:2M:.;5218991]دوستان من چنتا سوال داشتم :
1- این سری مشکل گرما دارن ؟! اعلام کردن بایوس رو آپدیت کنید تا اگر مشکل گرمایی داشتید برطرف بشه ولی من شخصا چنین مشکلی نداشتم.
2- چطوری میشه برا مدل F115 مدل 8 گیگ درخواست داد ؟!! به سختی ! باید رم 2g رو دربیاری 4g به جاش بندازی، بعید می دونم کارتون به این 2 گیگ رم لنگ باشه
3- گرافیک 330M رو حدودا میشه معادل کدام مدل ATI قرار داد ؟!
4- اینکه میگن اصلا با لپ تاپ بازی نکنید برا چیه ؟! حتی برا این سری f که مخصوص بازی هم هست اینطوره ؟! لبتاب محدودیتهای زیادی داره گرما+ مصرف برق +حجم قطعات و... پس نمیتون نهایت تکنولوژی رو بکار ببرن، بازی کردن زیاد با لبتاب گرمای زیادی تولید می کنه که در نهایت یا خرابش میکنه یا عمر دستگاه رو پایین میاره معقولش میشه روزی چند ساعت بازی کرد و در چه شرایطی ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5- این سری هارد بالاتر از 500 ندارن ؟! 640 گیگ
6- اینکه این سری از LCD استفاده میکنن و نه LED چقدر تفاوت کیفیت هست با LED ؟!تکنولوژی led گرون قیمت هست به همین دلیل فقط از نور زمینه led استفاده میکنند
7- آیا چون تولید چین هستن اکثرا در خریدش شک کنیم ؟! برای مارک سونی خیر
8- میشه برا این سری از باطری 9 سل استفاده کرد ؟! چه شرایطی داره ؟!بله باید باتری 9س بخرید که نهایتا 50% بیشتر شارژ نگه می داره
9- چطوری هنگام خرید اصلی بودنش رو تشخیص بدیم؟! همه اصلی هستند فقط باید مراقب نو بودنش باشید
10- محتویات داخل بسته بندیش چیا هستن ؟! لبتاب + باتری+شارژر و چندتا کاتالوگ
خوبه نگفتی پادرمیاره فرار میکنه!
بالاخره همینطوری هم نمیشه ندیده گرفت
نگفتین با آپدیت همه مشکلا حل میشه یکی از بچه های سایت میگفت این آپدیت یه کاری میکنه که اگه لپ تاپ گرم شد سرعت و میاره پایین شما تایید میکنین؟
فروشنده به من میگفتF115FX ساخت امریکاست
راستی F115FX تو این مدلایی که سونی گفته نیست
میشه امیدوار بود این داغ نکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی به نظر شما بین F115FX و toshiba satelite a505 و6 HP pavilion DV کدوم بهتره ؟ همه با یه کانفیگ
این سونی رو بخرم خوبه؟
شما از F115 راضی هستین؟
در آخر ببخشید اگه زیاد شد![]()
مرسي از راهنمايي شما....پروسس رو زدم...وقتي هيچ كاري انجام نمي داديم رو 92-93 بود....البته رو 88 و 80 هم مي آمد....اما نرمال بين 80 تا 93 بود....
ريت هم 4.7 بود....ريت به چه دردي مي خوره؟ بايد بالاتر باشه يا كمتر؟
پروسس چطوره؟ زياده يا كم؟
دوستان وقتی از شارژ لپ تاپ استفاده میشه (باتری)
روی کدام گزینه باید بزارم.
Balanced
Power saver
؟؟؟؟؟
بله حق با شماست تا میتونید تحقیق و بررسی انجام بدین ولی مواظب گمراه شدن و وسواس شدن خودتون باشید.
مدل های 3 رقمی چینیه و 2 رقمی آمریکایی ، احتمال 99% F115FX وجود خارجی نداره به همین دلیل که تو لیستهای مختلف سایت سونی خبری از این مدل نیست.
بخدا من f115 دارم تا حالا هیچ وقت مشکلی پیش نیومده ولی برای اطمینان بیشتر بایوس رو آپدیت کردم.
اگه اهل بازی به صورت حرفه ای نیستید نه تنها از داشتن این مدل پشیمون نمیشید بلکه به انتخابتون هم افتخار میکنید.
"""راستی به نظر شما بین F115FX و toshiba satelite a505 و6 HP pavilion DV کدوم بهتره ؟ همه با یه کانفیگ """
اینجا مطرح کنی جواب های بهتری میگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما task manager رو اجرا کردی Cpu Usage بین 80 تا 93 درصد بود؟ خسته نباشید !
Cpu شما 4 هسته داره که با تکنولوژی خاصی تبدیل به 8 هسته میشه ، که در حالت عادی بعضی هاشون اصطلاحا در حالت پارک هستند. همه برنامه ای نمی تونه اینارو همه با هم مشغول کنه سیستم من با آنتی ویروس و دوجین برنامه نصب شده در حالت بیکار بین 0 تا 2 درصد پروسس مشغوله ، پس با این شرایط سیستم شما داره خودکشی می کنه!
داخل task manager تو تب processes بگرد اسم برنامه یا برنامه هایی که cpu رو مشغول کردن رو پیدا کن. دوست داشتی روشون کلیک راست بزن بعد end process رو بزن ، پس دلیل مشکلاتی رو که قبلا عنوان کرده بودید مشخص شد. گفتید آنتی ویروس نصب نکردید؟ سیستم خودش یه آنتی ویروس ناقص نصب شده داره که می تونید اونو حذف کنید
ریت یه عدده که ویندوز با توانایی سخت افزاری سیستم شما رو نشون میده که خیلی هم دقیق نیست.
1. اگه همین صفحه آخر رو خونده باشید بارها گفتم که من مشکلی نداشتم ولی برای اطمینان این کارو کردم.نوشته شده توسط masoudies
2. من خریدم مشکلی نبود.
3. تو بخش مشاوره لبتاب 1.5 تا 2 میلیون مطرح کنید
4. سایت مشخصی نمی شناسم ولی معمولا قیمت سایت ها با بازار فرق میکنه و خیلی نمیشه روش حساب کرد.
F115FMدر کل لپ تاپ خیلی خوبیه چه از نظر کانفیگ و چه از نظر پروسس و سرعت ولی تنها مشکلی که من تو این مدل میبینم و خود منو به شخصه آزار میده صدای فن لپ تاپ هست که نسبت به سایر لپ تاپ ها خیلی بیشتره و در حالت عادی کاملا قابل شنیدن هست البته تو لپ تاپ هایی با این کانفیگ تقریبا عادیه چون گرمای زیادی تولید میشه .
داداش عجله كردي كه....
من نگفتم cpu usage بين 80 تا 93 هست....اون كه 0 هست....
سمت راست cpu usage و پايين عبارتي است كه نوشته پروسس..... اون بين 80 تا 93 هست....
ريت شما رو چند هست؟ ريت هرچه بالاتر بهتر يا هرچه پايين تر؟
در ضمن آنتي ويروس مكافي 1 ماهه رو پاك و كاسپر اسكاي 1 ساله اورجينال رو نصب كرديم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)