تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 57 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 568

نام تاپيک: کلوپ Sony VAIO F Series

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان تو بازار چقدر F116 اومده جالبه قیمتش هم بالای 1.600 هست با اینکه رمش هم مثل F115 شش گیگ نیست ولی قیمتش بالاتره قضیه چیه کسی جایی ارزونتر پیدا نکرده تو تهران ؟ .
    f116 هاردش 7200 دور هست رمش 4 گیگ, ایناست فرقش با f115 و اصلا مناسب نیست فعلا با این قیمت
    در مورد قیمت ها هم بگم که تهران نه اما شهرستان ها افت قیمتشون زیاد بوده سریه F

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

[QUOTE=.:2M:.;5218991]دوستان من چنتا سوال داشتم :
    1- این سری مشکل گرما دارن ؟! اعلام کردن بایوس رو آپدیت کنید تا اگر مشکل گرمایی داشتید برطرف بشه ولی من شخصا چنین مشکلی نداشتم.
    2- چطوری میشه برا مدل F115 مدل 8 گیگ درخواست داد ؟!! به سختی ! باید رم 2g رو دربیاری 4g به جاش بندازی، بعید می دونم کارتون به این 2 گیگ رم لنگ باشه
    3- گرافیک 330M رو حدودا میشه معادل کدام مدل ATI قرار داد ؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4- اینکه میگن اصلا با لپ تاپ بازی نکنید برا چیه ؟! حتی برا این سری f که مخصوص بازی هم هست اینطوره ؟! لبتاب محدودیتهای زیادی داره گرما+ مصرف برق +حجم قطعات و... پس نمیتون نهایت تکنولوژی رو بکار ببرن، بازی کردن زیاد با لبتاب گرمای زیادی تولید می کنه که در نهایت یا خرابش میکنه یا عمر دستگاه رو پایین میاره معقولش میشه روزی چند ساعت بازی کرد و در چه شرایطی ؟!
    5- این سری هارد بالاتر از 500 ندارن ؟! 640 گیگ
    6- اینکه این سری از LCD استفاده میکنن و نه LED چقدر تفاوت کیفیت هست با LED ؟!تکنولوژی led گرون قیمت هست به همین دلیل فقط از نور زمینه led استفاده میکنند
    7- آیا چون تولید چین هستن اکثرا در خریدش شک کنیم ؟! برای مارک سونی خیر
    8- میشه برا این سری از باطری 9 سل استفاده کرد ؟! چه شرایطی داره ؟!بله باید باتری 9س بخرید که نهایتا 50% بیشتر شارژ نگه می داره
    9- چطوری هنگام خرید اصلی بودنش رو تشخیص بدیم؟! همه اصلی هستند فقط باید مراقب نو بودنش باشید
    10- محتویات داخل بسته بندیش چیا هستن ؟! لبتاب + باتری+شارژر و چندتا کاتالوگ

3. 5 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه infry09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

"یکی میگفت دود ازش بلند میشه "! خوبه نگفتی پادرمیاره فرار میکنه! هرکس هرچی میگه که نباید باور کنیم .
    f115fx تا حالا ندیدم تو سایت وایو هم نیست ولی هر حرفی بعد از "/" می یاد نشون دهنده رنگ لبتابه
    من خودم f115 دارم وقتی خاموشه که من خواب باشم یعنی نهایتا در 24 ساعت میتونه 10 ساعت استراحت کنه، البته من اهل بازی نیستم.
    خوبه نگفتی پادرمیاره فرار میکنه!
    بالاخره همینطوری هم نمیشه ندیده گرفت
    نگفتین با آپدیت همه مشکلا حل میشه یکی از بچه های سایت میگفت این آپدیت یه کاری میکنه که اگه لپ تاپ گرم شد سرعت و میاره پایین شما تایید میکنین؟

فروشنده به من میگفتF115FX ساخت امریکاست
    راستی F115FX تو این مدلایی که سونی گفته نیست
    کد:
    میشه امیدوار بود این داغ نکنه

راستی به نظر شما بین F115FX و toshiba satelite a505 و6 HP pavilion DV کدوم بهتره ؟ همه با یه کانفیگ
    این سونی رو بخرم خوبه؟
    شما از F115 راضی هستین؟
    در آخر ببخشید اگه زیاد شد

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

stutter=لکنت- گیر میزنه=قرمز
    fluent =روان=سبز
    unsure =مطمئن=زرد

برای دیدن پروسس ها Ctrl+Alt+Delete رو بزنید بررسی کنید ببنید وقتی سیستم کاری انجام نمیده درصد پروسس چقدر است؟ چه برنامه های پروسس رو مشغول کردند؟

برای دیدن ریت کافی رو mycomputer کلیک راست کنید بعد peropertis کمترین عدد ریتینگ رو می بینید برای جزییات روی اون کلیک کنید.
    مرسي از راهنمايي شما....پروسس رو زدم...وقتي هيچ كاري انجام نمي داديم رو 92-93 بود....البته رو 88 و 80 هم مي آمد....اما نرمال بين 80 تا 93 بود....

ريت هم 4.7 بود....ريت به چه دردي مي خوره؟ بايد بالاتر باشه يا كمتر؟

پروسس چطوره؟ زياده يا كم؟

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان وقتی از شارژ لپ تاپ استفاده میشه (باتری)

روی کدام گزینه باید بزارم.

Balanced

Power saver
    ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوبه نگفتی پادرمیاره فرار میکنه!
    بالاخره همینطوری هم نمیشه ندیده گرفت
    نگفتین با آپدیت همه مشکلا حل میشه یکی از بچه های سایت میگفت این آپدیت یه کاری میکنه که اگه لپ تاپ گرم شد سرعت و میاره پایین شما تایید میکنین؟

فروشنده به من میگفتF115FX ساخت امریکاست
    راستی F115FX تو این مدلایی که سونی گفته نیست
    کد:
    میشه امیدوار بود این داغ نکنه

راستی به نظر شما بین F115FX و toshiba satelite a505 و6 HP pavilion DV کدوم بهتره ؟ همه با یه کانفیگ
    این سونی رو بخرم خوبه؟
    شما از F115 راضی هستین؟
    در آخر ببخشید اگه زیاد شد
    بله حق با شماست تا میتونید تحقیق و بررسی انجام بدین ولی مواظب گمراه شدن و وسواس شدن خودتون باشید.

مدل های 3 رقمی چینیه و 2 رقمی آمریکایی ، احتمال 99% F115FX وجود خارجی نداره به همین دلیل که تو لیستهای مختلف سایت سونی خبری از این مدل نیست.
    بخدا من f115 دارم تا حالا هیچ وقت مشکلی پیش نیومده ولی برای اطمینان بیشتر بایوس رو آپدیت کردم.
    اگه اهل بازی به صورت حرفه ای نیستید نه تنها از داشتن این مدل پشیمون نمیشید بلکه به انتخابتون هم افتخار میکنید.

"""راستی به نظر شما بین F115FX و toshiba satelite a505 و6 HP pavilion DV کدوم بهتره ؟ همه با یه کانفیگ """
    اینجا مطرح کنی جواب های بهتری میگیری:
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مرسي از راهنمايي شما....پروسس رو زدم...وقتي هيچ كاري انجام نمي داديم رو 92-93 بود....البته رو 88 و 80 هم مي آمد....اما نرمال بين 80 تا 93 بود....

ريت هم 4.7 بود....ريت به چه دردي مي خوره؟ بايد بالاتر باشه يا كمتر؟

پروسس چطوره؟ زياده يا كم؟
    شما task manager رو اجرا کردی Cpu Usage بین 80 تا 93 درصد بود؟ خسته نباشید !
    Cpu شما 4 هسته داره که با تکنولوژی خاصی تبدیل به 8 هسته میشه ، که در حالت عادی بعضی هاشون اصطلاحا در حالت پارک هستند. همه برنامه ای نمی تونه اینارو همه با هم مشغول کنه سیستم من با آنتی ویروس و دوجین برنامه نصب شده در حالت بیکار بین 0 تا 2 درصد پروسس مشغوله ، پس با این شرایط سیستم شما داره خودکشی می کنه!

داخل task manager تو تب processes بگرد اسم برنامه یا برنامه هایی که cpu رو مشغول کردن رو پیدا کن. دوست داشتی روشون کلیک راست بزن بعد end process رو بزن ، پس دلیل مشکلاتی رو که قبلا عنوان کرده بودید مشخص شد. گفتید آنتی ویروس نصب نکردید؟ سیستم خودش یه آنتی ویروس ناقص نصب شده داره که می تونید اونو حذف کنید

ریت یه عدده که ویندوز با توانایی سخت افزاری سیستم شما رو نشون میده که خیلی هم دقیق نیست.

9. این کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط masoudies
    سلام داداش
    چند تا سوال
    1- آیا شما بایاس F115 رو آبدیت کردید؟
    2- به نظر شما با این مشکل گرمایی که داره F115 FM بخرم یانه؟
    3- پیشنهادتون برای خرید لبتاب تا 1600000 چیه؟
    4- از کدوم سایتها میتونم قیمت روز لپتاپ های سونی و ایسوز رو بگیرم؟

ممنون از شما
    1. اگه همین صفحه آخر رو خونده باشید بارها گفتم که من مشکلی نداشتم ولی برای اطمینان این کارو کردم.
    2. من خریدم مشکلی نبود.
    3. تو بخش مشاوره لبتاب 1.5 تا 2 میلیون مطرح کنید
    4. سایت مشخصی نمی شناسم ولی معمولا قیمت سایت ها با بازار فرق میکنه و خیلی نمیشه روش حساب کرد.

11. این کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

10

F115FMدر کل لپ تاپ خیلی خوبیه چه از نظر کانفیگ و چه از نظر پروسس و سرعت ولی تنها مشکلی که من تو این مدل میبینم و خود منو به شخصه آزار میده صدای فن لپ تاپ هست که نسبت به سایر لپ تاپ ها خیلی بیشتره و در حالت عادی کاملا قابل شنیدن هست البته تو لپ تاپ هایی با این کانفیگ تقریبا عادیه چون گرمای زیادی تولید میشه .

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما task manager رو اجرا کردی Cpu Usage بین 80 تا 93 درصد بود؟ خسته نباشید !
    Cpu شما 4 هسته داره که با تکنولوژی خاصی تبدیل به 8 هسته میشه ، که در حالت عادی بعضی هاشون اصطلاحا در حالت پارک هستند. همه برنامه ای نمی تونه اینارو همه با هم مشغول کنه سیستم من با آنتی ویروس و دوجین برنامه نصب شده در حالت بیکار بین 0 تا 2 درصد پروسس مشغوله ، پس با این شرایط سیستم شما داره خودکشی می کنه!

داخل task manager تو تب processes بگرد اسم برنامه یا برنامه هایی که cpu رو مشغول کردن رو پیدا کن. دوست داشتی روشون کلیک راست بزن بعد end process رو بزن ، پس دلیل مشکلاتی رو که قبلا عنوان کرده بودید مشخص شد. گفتید آنتی ویروس نصب نکردید؟ سیستم خودش یه آنتی ویروس ناقص نصب شده داره که می تونید اونو حذف کنید

ریت یه عدده که ویندوز با توانایی سخت افزاری سیستم شما رو نشون میده که خیلی هم دقیق نیست.

داداش عجله كردي كه....

من نگفتم cpu usage بين 80 تا 93 هست....اون كه 0 هست....

سمت راست cpu usage و پايين عبارتي است كه نوشته پروسس..... اون بين 80 تا 93 هست....

ريت شما رو چند هست؟‌ ريت هرچه بالاتر بهتر يا هرچه پايين تر؟

در ضمن آنتي ويروس مكافي 1 ماهه رو پاك و كاسپر اسكاي 1 ساله اورجينال رو نصب كرديم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •