میتونید بگید که آیا در سونی سری F115 هم متن ها و منوهای برنامه های درشت و خوانا هستند یا نه؟![]()
میتونید بگید که آیا در سونی سری F115 هم متن ها و منوهای برنامه های درشت و خوانا هستند یا نه؟![]()
بچه ها منم امروز خریدم![]()
![]()
دوتا بازی روش نصب کردم با آخر تنظیمات تمیز اجرا کرد هنوز نه اپدیت کردم نه نرم افزار اضافیارو پاک کردم
روشن که کردم با ال ریکاوری از ویندوزش تو 4 دی وی دی ریکاوری گرفت. یه سوال:
تو پیغامهش که حالت هشدار داره زیرش بغل ساعت یکی آپیدیت رو داره زیرش یکی بک آپ . من که اولش تو دی وی دی ریکاوری گرفتم پس اون بکاپ چیه؟بکاپم بگیرم دوباره؟اگه اره کجا بریزم؟
راستی درسته میگن روزی یکبار باید باطری رو پر و خالی کنی؟
بالاخره موقع استفاده باطری رو دربیارم یا نیارم موقع استفاده با برق رو میگم؟
به مشکل برخوردم
بدون برق با باطری زدم تو بازی یکدفعه هنگ کرد گیژ صدا میداد تنها کاری که تونستم باطریشو دراوردم دوباره روشن کردم مشکل دیگه یکی از بازیا اولش خوب بود اما الان داره شطرنجی نشون میده بخاطر چیه؟
من باطری رو درآوردم با برق دارم استفاده می کنم چطوره؟
دوباره باطری رو گذاشتم با برق روشن کردم
Last edited by hamid361; 12-06-2010 at 22:29.
آقا مبارکت باشه.ازش راضی هستی؟ صداش و صفحش چطوره؟
خیلی ممنون قسمت شما بشه.
صداش شاید خیلی قوی نباشه اما واقعا محشره یعنی دقیقا می تونی صدای ریز موسیقس رو بشنوی مانیتورش خوب خیلی انعکاس نور داره و واقعا زاویه دیدش فوق العاده محدوده من پرسیدم الان همه لبتابا اینطوری هست مانیتورشون رزلوشنشم خوبه راضی کنندس.اما مشکلم فعلا نمی دونم چیه یه بازی ریختم خوب اومد حالا شطرنجی میشه.می خوام وصل کنم اینترنت آپدیتش کنم و برم سایت ایسوز قطعاتش رو اپدیت کنم کسی نیست راهنمایی کنه منو؟
درایو گرافیک رو آپدیت کن احتمال زیاد درست میشه.لپ تاپ راحتیه؟ کار کردن باهاش لذت بخشه؟ کیبوردش چطور؟ چند خریدی؟ منم میخوام قسطی بخرم
cpu ان در حد amd x4 955 هست اگه نه پس در حد کدوم سی پی یو کامپیوتر هست
وبکم و بلوتوث و مودم داره؟
Last edited by 123qweasdzxc; 13-06-2010 at 00:30.
آره خوبه راحته من از سام رایانه تو پایتخت خریدم طبقه اول 1450 نصفشم چک دادم برای دوماه دیگه 30 تومان شد سودش با سودش 1480 شد کیبوردش عالیه راحت و نرمه تا 6 ماه هم میده با یک سوم پیش نمی دونم چطوری آدیتش کنم آخه ADSL خودمو وصل میکنم نمیتونم باهاش کانکت شم میشه با کامپیوتر خونه دانلود کنم و اونجا بریزم نصب کنم؟خودمم نمی دونم چطور آپدیتش کنم یکی توضیح بده.
آره دوست عزیز میشه با کامپیوتر خونه دانلود کنی و بریزی.برو تو سایت Ati و دانلود کن...
Last edited by erno69; 13-06-2010 at 04:43. دليل: ati
اینم لینکشه واسه ویندوز 7 64bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)