فک کنم تو گرفتن وام خیلی فرق بکنه جناب نه ؟ چون موقع گرفتن وام تعداد ساعاتی که میزنن مهم هستش ؟
مثلا هر چی تعداد ساعت بیشتر باشه بهتر وام میدن
فک کنم تو گرفتن وام خیلی فرق بکنه جناب نه ؟ چون موقع گرفتن وام تعداد ساعاتی که میزنن مهم هستش ؟
مثلا هر چی تعداد ساعت بیشتر باشه بهتر وام میدن
سلام دوست من
تو گرفتن وام فرقی نداره تا چند سال پیش مهم بود ولی طبق بخشنامه وزارت کار الان چند ساله که فرق نمی کنه
.
سلام دوست عزیز من تازه عضو انجمن شدم فتوشاپ رو هم به صورت مبتدی بلدم هر چیزی هم میدونم از سایتهای زیر هست:
فتوشاپکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن حوصله نکردم پستهارو بخونم درکل خیلی دئست دارم یاد بگیرم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه فیلم اموزشی فارسی هست بگید تهیه کنیم.
من امروز برای ثبت نام ادواری رفتم چون مهلت ثبت نام برادران تموم شده بود فقط از خواهران ثبت نام میکردند . منم با هزار مصیبت و التماس و بدبختی ثبت نام کردم . لیسانس کامپیوتر هستم و فقط برای گرفتن وام خوداشتغالی ثبت نام کردم . داخل بولتن زده بود کاربر رایانه 300 ساعت منم به خاطر همین تعداد ساهت زیاد همین رشته رو زدم .
میخاستم 2 تا رشته شرکت کنم که تو بولتن زده بود هر کس فقط یک رشته میتونه ثبت نام بکنه . تو هر استان هستش یا کل کشور این محدودیت ؟ کسی میدونه ؟ فردا واسه کارای استخدام خواهرم میرم ارومیه . اگه بتونم انجا هم ثبت نام میکنم![]()
سلام دوست من می تونی تو دو تا مرکز تو شهرتون ثبت نام کنید
فقط شانس بیارید که ساعت امتحانتون تداخل نداشته باشه
.
شانس من خیلی دیر شد به زور تو ادواری ثبت نام کردم کلی التماس و ... به خاطر کپی مدارکم دیروقت رسیدم اداره
شما گفته بودی که زمان ثبت نام ادواری رو میگی که یا نگفتی یا من ندیدمخود سایت هم نزده بود ؟ راستی بت نام سراسری هستش دوره بعدی کی هستش ؟
( انگار اخر خرداد هست یا نه ؟
من راجب تعداد ساعت مدارک ادواری پرسیدم گفتند که رو مدرک می نویسه معادل ... ساعت اموزشی و....
که خوبه واسه من تو گرفتن وام و.....
البته پرسیدم از مهرضا و دفاتر وام گفتند میتوتی رو مدرک یکی دیگه وام بگیری البته خودت باید کارهاش رو بکنی و ضامن بیاری
Last edited by meisam317; 14-04-2011 at 01:00.
تاپیک خیلی خوبیه،یکمی اطلاعات بیشتر برای شما دوستان، اگر تکراری بود ببخشید.
سایت سازمان فنی حرفه ای تهران
براي ثبت نام آزمون ادواري لطفا دفترچه راهنمارا دانلود نماييد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي اطلاع از مراكز پستي فايل ليست واحدهاي منتخب پستي شهر تهران جهت قرارداد فنی و حرفه ای را دانلود نماييد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ARASH66; 14-04-2011 at 12:19.
سلام دوست من
ثبت نام آزمون ادواری تو سایت سازمان فنی و حرفه ای اعلام میشه که آدرسش را تو صفحه اول گذاشتم
.
سلام
اگه ممکنه پاسخ سؤالاتی رو که توی پست اول قرار دادین رو هم بگذارین ، چون پاسخ خیلی از سؤالات رو از توی اون جزوهی آموزشی که گذاشته بودین نمیشه پیدا کرد
ممنون
Last edited by AmirEhsan; 23-04-2011 at 12:54.
سلام در اسرع وقت براتون آپ می کنم
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)