تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 33 اولاول ... 22282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 330

نام تاپيک: در حال ساخت gta tehran

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

ساخت بازی مثل gta کاملا غیر ممکنه اما مد کردن نه . منظور ایشونم از ساخت همینه کلا.

gta sa رو ور میدارند . با نرم افزار های مخصوص توش مپ جدید - ماشین جدید - مدل جدید - تکسچر جدید اضافه میکنند مثلا به جای مپ لس آنجلس از مپ تهران استفاده میشه .

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

ساخت بازی مثل gta کاملا غیر ممکنه اما مد کردن نه . منظور ایشونم از ساخت همینه کلا.

gta sa رو ور میدارند . با نرم افزار های مخصوص توش مپ جدید - ماشین جدید - مدل جدید - تکسچر جدید اضافه میکنند مثلا به جای مپ لس آنجلس از مپ تهران استفاده میشه .
    اگه بحث مدینگ باشه که چیز جدیدی نیست چون الان همه این کارارو می کنن حتی قبلتر ها یکی اومده بود بازی gta 5.5 رو بیرون داده بود که چیزی نبود جز مدینگ .جدای این مطالب بحث ماموریت های بازی است که اینارو چطوری می خوان درست کنن.چون فکر نکنم با مدینگ ماموریت هارو بشه درست کرد

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

اگه بحث مدینگ باشه که چیز جدیدی نیست چون الان همه این کارارو می کنن حتی قبلتر ها یکی اومده بود بازی gta 5.5 رو بیرون داده بود که چیزی نبود جز مدینگ .جدای این مطالب بحث ماموریت های بازی است که اینارو چطوری می خوان درست کنن.چون فکر نکنم با مدینگ ماموریت هارو بشه درست کرد
    اینطوری من شنیدم از خود ایشون اینا انجینی که باهاش بازی رو ساختن رو در دست دارن پس همه کار میتونن بکنن روش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

اینطوری من شنیدم از خود ایشون اینا انجینی که باهاش بازی رو ساختن رو در دست دارن پس همه کار میتونن بکنن روش
    جک میگید ؟
    engine که این بازی و gta iv ساخته شده اسمش rage هست که دست هیچ کسی جز خود راک استار نیست .

کلا تو ایران اونقدر تکنولورژیش نیومده . همون مد میشه . داستان و اینا هم میشه با مد عوض کرد .

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اقا GT6 بعد از 6 سال عرضه شد ، AW بعد از 6 سال عرضه شد ، این نمی خواد عرضه شه ؟ ایشاللاه همزمان با GTA V 2012 عرضه میشه !؟
    Last edited by amin 2010; 26-11-2010 at 23:36.

6. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

جک میگید ؟
    engine که این بازی و gta iv ساخته شده اسمش rage هست که دست هیچ کسی جز خود راک استار نیست .

کلا تو ایران اونقدر تکنولورژیش نیومده . همون مد میشه . داستان و اینا هم میشه با مد عوض کرد .
    سلام دوست عزیز..
    من نمی دونم سطح اطلاعات شما در مورد بازی سازی و ... چقدر است ولی با این طرز صحبت یه چیزایی گیرم اومد ...
    در ضمن دوست عزیز ساخت یه مرحله و ساخت انیمیشن اون مرحله و قرار دادن در بازی و ... کار به این اسانی نیست که شما به زبون میاری باید فردی که می خواد مرحله بسازه برنامه نویسی رو فول باشه ...در ضمن اون اسمی که شما به کار می بری (منظورم مد هست)فکر کنم هنوز معنی مد رو نمی دونی !!مد یه چیز پیش پا افتاده و ساده هست نسبت به ساخت مرحله(ساخت مد هم سختی مخصوص خودش رو داره )
    فکر کنم متوجه قضیه شده باشی...
    اقا GT6 بعد از 6 سال عرضه شد ، AW بعد از 6 سال عرضه شد ، این نمی خواد عرضه شه ؟ ایشاللاه همزمان با GTA V 2012 عرضه میشه !؟
    سلام ...
    دوست عزیز می خواستم بپرسم شما دقیقآ می دونید که بعد 6 سال عرضه شده یا همینطوری رو هوا می گید؟
    راستی کار ساخت این بازی با این امکانات تو ایران هنوز به 7 ماه نرسیده چطوری بازی تموم شود؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

سلام ...
    دوست عزیز می خواستم بپرسم شما دقیقآ می دونید که بعد 6 سال عرضه شده یا همینطوری رو هوا می گید؟
    راستی کار ساخت این بازی با این امکانات تو ایران هنوز به 7 ماه نرسیده چطوری بازی تموم شود؟!
    نه عزیزم علاف نیستم بیام رو هوا بگم که ! GT5 که همین چند روز پیش عرضه شد از سال2004 در دست ساخته ، حتی وقتی نسخه قبلی داشته ساخته میشده اینم در دست ساخت بوده ، همونطور که همین الان GT6 در دست ساخته!alan wake هم از سال 2005 در دست ساخته E3 سال 2006 اولین تریلر بازی نشون داده شد سال 2010 هم بازی عرضه شد !
    +
    هر بازی در محدوده زمانی خاصی باید عرضه بشه ، شما همین الان اگه یه زمان اعلام کنید مثلا بگید 2 سال دیگه در فلان روز فلان ماه این بازی عرضه میشه بهتره

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

نه عزیزم علاف نیستم بیام رو هوا بگم که ! GT5 که همین چند روز پیش عرضه شد از سال2004 در دست ساخته ، حتی وقتی نسخه قبلی داشته ساخته میشده اینم در دست ساخت بوده ، همونطور که همین الان GT6 در دست ساخته!alan wake هم از سال 2005 در دست ساخته E3 سال 2006 اولین تریلر بازی نشون داده شد سال 2010 هم بازی عرضه شد !
    +
    هر بازی در محدوده زمانی خاصی باید عرضه بشه ، شما همین الان اگه یه زمان اعلام کنید مثلا بگید 2 سال دیگه در فلان روز فلان ماه این بازی عرضه میشه بهتره
    فکر کنم شرکت های بازیسازی بزرگ دنیا هم نتونن زمان دقیق ساخت بازیشون رو پیش بینی کنند ...چون خیلی اتفاقات و مجوز گیری و خیلی اتفاق های دیگه که من و شما ازشون بی خبریم هست که اصلآ کسی نمی تونه حدس بزنه فلان بازی در فلان سال و فلان ماه و فلان روز و فلان ساعت و ...بازیهای معروف هم مثل همین مکس پین که قرار بود کی ببیاد هنوز نیومده ...

10. این کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

فکر کنم شرکت های بازیسازی بزرگ دنیا هم نتونن زمان دقیق ساخت بازیشون رو پیش بینی کنند ...چون خیلی اتفاقات و مجوز گیری و خیلی اتفاق های دیگه که من و شما ازشون بی خبریم هست که اصلآ کسی نمی تونه حدس بزنه فلان بازی در فلان سال و فلان ماه و فلان روز و فلان ساعت و ...بازیهای معروف هم مثل همین مکس پین که قرار بود کی ببیاد هنوز نیومده ...
    !!! برادر من شرکتای بازیسازی بزرگ برای هر ثانیشونم برنامه دارن یعنی چی نمی تونن زمان مشخص کنن !!! GT5 چند باری که تاخیر خورد همه حرکات تاکتیکی برا ی عرض بازی در زمان ی مناسب تر جهت فروش بیشتر بوده !
    قبول دارم کادر شما محدوده اطمینانی به بازگشت سرمایه و وقتتون ندارید ، بعضی هاتون مشغول درس هستین و .. اما بازی شما هر چقدر هم عالی باشه و روش کار کرده باشین اگه قرار یاشه سه سال دیگه عرضه بشه توان رقابت با بازی ها ی دیگه حتی بعضی بازی های ایرانی رو نخواهد داشت(هر چند الانم از نظر گرافیکی بخاطر محدودیت های موتورتون نمی تونید چندان کار خارق العاده ای انجام بدین )

12. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

هر چند الانم از نظر گرافیکی بخاطر محدودیت های موتورتون نمی تونید چندان کار خارق العاده ای انجام بدین )
    لطف کنید و هر وقت بازی اومد ببرینش زیر سوال . الان که هنوز نیومده چطور نظر میدید شما ؟
    لطفا از بحثای بیهوده مثل اینکه خارجی ها بهترن و ما هیچی نمیشیم که تنها اثرشون دلسرد شدن کساییه که واقعا زحمت میکشن خودداری کنید .
    این تاپیک برای این باز هست تا نظر و انتقادی اگر دارید بیان کنید نه اینکه هنوز هیچی نشده همه چی رو ببرید زیر سوال

ممنون

14. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •