من ک نمیفهمم یعنی بدون نمره مستمر 4.5 قبول شدهبقیش چی
![]()
من ک نمیفهمم یعنی بدون نمره مستمر 4.5 قبول شدهبقیش چی
![]()
عزیز پست قبل رو یه نگاه بنداز دیگه توضیح دادم اون تناقضات رو
گفتم اون گفته ولی مطمئنن داشته مستمر
حرف من این هست با نمره نهایی زیر هفت هم میشه تبصره زد، برخلاف اینکه باب شده تو برگه حتمن باید الای 7 بگیری
اینکه باب شده ک چرته و مشخص
سلام
دوستان من سوم ریاضی هستم.تا سال های پیش معدل زیر 17 نمیومد اما امسال یک مشکل بزرگی واسم پیش اومد که خیلی بد امتحان دادم. 4 تا از درس هام رو افتادم که 2 تاشون رو تک ماده زدم. الان باید بره شهریور (تا 20 روز دیگه) 2 تاشونو امتحان بدم.
یه سوالی داشتم: اگه شهریور ماه هم نتونم قبول بشم چی میشه؟ چند جا شنیدم باید برم بزرگسالان. بزرگسالا چطوریاست؟ اصلا خبر ندارم. برم بزرگسالان یک سال عقب میمونم؟یعنی امتحان دی رو که دادم منتظر میمونم تا مهر سال آینده که برم پیش؟؟
بعضیا هم گفتن نه میری پیش میخونی فقط دی ماه میری امتحان میدی و دباره همون پیش رو ادامه میدید.
خیلی ممنون میشم راهنمایی کامل بکنید. کلا گیج شدم.
از یه جا شنیدم که نمره شهریور ماهم بالای 7 باشه قبوله!! یکی دیگه گفتش که نه باید بالا 10 باشه!!
لطفا کامل راهنمایی کنید.
up /
شما شهریور قبول نشی میری بزرگسالان و سوم رو ادامه میدی و دی ماه اون 4 تا درس رو امتحان میدی اگه قبول شدی بهمن ماه پیش دانشگاهی رو شروع میکنی و شهریور تمومش میکنی.
سلام دوستان
من نمونه سوالات کارگاه هنر 1 و 2 و هنر و ادب پیش دانشگاهی هنر رو می خواستم.
کسی می تونه کمکم کنه؟
ممنون
سلام من دانش اموز غیر حضوریم سال سوم رشته تجربی میخواستم بدونم باید تو برگه چند بگیرم تا قبول بشم ؟
سلام بچه ها یه سوال خیلی حیاطی من برای دیپلم گرفتن تودی ماه 25واحد مونده باید تودی ماه حتما دیپلم رو بگیرم وگرنه دیگه بدبخت میشم ایامیشه 25 واحدبردارم؟واگه میشه چگونه وکجا؟لطفاراهنمایی کنید ممنون میشم
اونکه آره میشه برداشت حتی کل درس ها.شما برو مدارس بزرگسال یا مراکز از راه دور سوال کن.این ک کدوم رو بری بستگی به وضعیت فعلی خودت داره بری حضوری سوال کنی خیلی بهتر دستت میاد.راستی حتما تاکید کن نمره مستمر هم میخوای ک کمکت کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)