من که بایرنی بودم و خواهم بود ....
به اینتری ها تبریک می گم ....حالم گرفت نزدیک بود اشکام دربیاد
من که بایرنی بودم و خواهم بود ....
به اینتری ها تبریک می گم ....حالم گرفت نزدیک بود اشکام دربیاد
نه دادا! به دل گرفتن چی؟!تیمم قهرمان شده دارم کیف میکنم!
البته شما که قطعا باید شوخی کنی...
چون تیم شما شوخی شوخی رسید به فینال، اینتر هم باهاتون یه خورده شوخی کرد...
خوب بالتبع الان نوبت شماست که یه خورده شوخی کنی...
حالا از این همه شوخی یه وقت ناراحت نشی!
باز خوبه متقاعد شدی که بنده مثل خیلی از بچه های دیگهی ای فروم طرفدار دو تیم هستم و ضمنا خوشجالم دومین تیم مورد علاقم قهرمان شده!
ضمنا طبق روندی که از سال 2005 شکل گرفته، سال بعد یه تیم انگلیسی (ایشالا منچستر) قهرمانه!![]()
منم تبریک میگم
این فصل برای ما اینتری ها خیلی رویایی بید![]()
راستی باریکلا به اون 123 یوزر که تیم قهرمان رو انتخاب کردند!![]()
اول تبریک به اینتری ها
از موفقیت مورینیو خیلی خوشحالم بعد از اینکه چلسی رو شکست داد مطمئن بودم قهرمان میشه.
----
و صد البته خاک بر سر پخش کنندگان این بازی که لحظه بالا بردن جام رو سانسور کردن...
خدا به دادمون برسه
خوب این صحنه بالا بردم کاپ ممکنه شمارو ت ح ر ی ک کنه. باید س ان س و ر بشه وگرنه فوتبالیست میشی
من اینتری بودم ولی خدایی حق بایرن بود . خیلی خوب بازی کرد .
حقش نبود قهرمان بشه
اینتر 2 - بایرن 0 / نرآتزوری قهرمان اروپا شد
اینتر در یک نمایش حسابگرانه با دو گل میلیتو بایرن را با دو گل شکست داد و سومین جام فصل را فتح کرد.
دقیقه صفر - دو تيم با اين تركيب به ميدان خواهند رفت
بايرن: بوت، لام، فن بويتن، باداشتوبر، فن بومل، شوآن اشتايگر، آلتين توپ، مولر، اوليچ
اينتر: سزار، مايكون، لوسيو، ساموئل، زانتي، چيوو، كامبياسو، اشنايدر، اتوئو، مليتو، پاندف
دقیقه صفر - فان خال با تخته بزرگی که روی آن یادداشت می نویسد وارد زمین می شود و مورد تشویق قرار می گیرد. او کت وشلوار مشکی و پیراهن سفیدی پوشیده که آن را با کراوات قرمزی زینت داده است. تیپ مورینیو هم مثل این چند وقت است. کت تیره ، پیراهن آبی و کراوات.
دقيقه صفر : اينتر زودتر از بايرن مونيخ وارد زمين شد.
ورزشگاه به صورت پنجاه، پنجاه بين هواداران دو تيم تقسيم شده است و حرارت فوقالعاده در ورزشگاه حاكم شده است. احساسيهاي دو تيم به شدت تيمشان را تشويق ميكنند.
دقيقه صفر: پرچم بزرگي در حمايت از خاوير زانتي به چشم ميخورد. زانتي هفتادمين بازي خود را براي اينتر انجام ميدهد، روي اين تابلو نوشته شده است، هفتصد مثل يك كاپيتان واقعي است.
دقيقه صفر: لوييس فان خال به خبرنگار سپ يك اصلا مهم نيست كه اينتر در مسابقه امروز چيوو و زانتي را مأمور روبن كرده است. ما از اين مسأله اطلاع داشتيم.
دقيقه صفر: لوتر ماتئوس در همان سپ يك: امشب بازي دو تيمي است كه در قلب من جاي دارند. اين براي من خيلي سخت است كه يكي را انتخاب كنم، اما بدون شك 12 سال با بايرن فراموشينشدنيتر است.
ورزشگاه جو هيجانانگيزي دارد و بعضي از هواداران آلماني فرياد ميزنند: اينتر ديوانه.
دقيقه صفر: مهدي مهدويكيا كاپيتان سابق تيم ملي ايران در گفتوگو با خبرنگاران اينتر را به عنونان برنده بازي پيشبيني ميكند.
دقيقه صفر: سوال جالب تلويزيون آلمان: مربي بايرن كيست؟
الف ـ ونگال
ب ـ ونگوك
لابد همه ميدانيد كه ونگوك يك نقاش بزرگ هلندي است، كسي كه سبك امپريونيسم را پايگذاري كرد. اما داستان ونگال داستان متفاوتي است.
دقيقه يك: بازي با سوت هاوارد وب داور انگليسي آغاز ميشود.
دقيقه 4: اولين خطر نسبتاً جدي روي دروازه بايرن پيش ميآيد، حركت ميليتو و پاس او به اشنايدر را بازيكن بايرن سراسيمه دفع ميكنند.
دقيقه 5 :در گوشهاي از ورزشگاه هواداران اينتر ماكتي از جام را در دست گرفته و روي آن نوشتهاند، رويايي كه به حقيقت پيوست.
دقيقه 7 :بايرن روي دروازه اينتر آفتابي ميشود.لوسيو محكم توپ اوليچ را ميزند
دقيقه 8 : اولين برخورد روبن و اشنايدر در ميانه ميدان، اشنايدر توپ روبن را ميزند
دقيقه9: اولين حركت تكنيكي روبن، او با گذر از چيوو وارد محوطه جريمه بايرن شده و توپ را براي اوليچ ميفرستد.اما دروازه اينتر تهديد نميشود
دقيقه 10: شوت مايكون از كنار دروازه با فاصله زياد به اوت رفت، با اين شوتها هيچ اتفاقي رخ نخواهد داد.
دقيقه12: خطاي شديد اشنايدر روي شوآن اشنايگر با واكنش تند هواداران بايرن روبرو ميشود.بازي نسبتاً آرام شده است. اينبار اشنايدر ساق پاي روبن را ميزند
دقیقه 15: بایرنی ها اعتقاد به پنالتی دارند.مایکون در یک نبرد هوایی توپ را با دست می زند...
دقیقه 18 : اولین خطر جدی بازی روی شوت اشنایدر به وجود می آید اما بوت این ضربه از راه دور را دفع کرد.
دقيقه20: اين اولينبار در ليگ قهرمانان است كه يك تيم در فينال بدون حتي يك بازيكن به بومي به ميدان ميرود. اينتر 11 بازيكن خارجي در تيم خود دارد
دقيقه 23: يك تكل بلند از چيوو روي توپ روبن مقابل چشمان مورينيو، مربي از كار شاگردش راضي است.
گزارشگر هلندي سايت گل، ميگويد نگران درگيري چند دقيقه پيش روبن واشنايدر نباشيد، آنها قرار است با هم هلند را قهرمان جهان كنند.
دقيقه24: اولين اخطار بازي را دميكليس ميگيرد، او روي هموطن ميليتو خطا كرد.
دقيقه 25:يك شوت سنگين ديگر از اينتر، بوت ضربه پاندف را به راحتي مهار ميكند.
دقیقه 29:چیوو با خطا روی روبن اولین اخطار اینتر را می گیرد.
دقیقه 35: میلییییییتو!او گل اول بازی را به ثمر می رساند.
میلیتو گلش را با سبک همیشگی به ثمر رساند. فرار از قلب دفاع حریف و مکث و البته ضربه غافلگیر کننده. پاس این گل را برند اشنایدر داد و مدافعان بایرن قصور زیادی روی این صحنه داشتند.
دقيقه 37: بايرن هنوز در شوك گل خورده است، اينتر ضدحملهاي با 4 بازيكن را در تدارك ميبيند، اما اتوو فرصت را با يك كنترل بد توپ از دست ميدهد.
دقيقه 38: روي گل خورده بايرن چه كسي بيشتر مقصر بود؟ به نظر دميكليس بيش از بقيه روي اين گل تقصير داشت..او بايد خيلي موثرتر ميليتو را كنترل ميكرد. آيا بايرن ميتواند گل خورده را جبران كند؟
دقیقه 40:تصاوير تلويزيوني لحظه شادي گل ميليتو را يكبار ديگر نشان ميدهد.او از خود بيخود شده و با دستاني باز به سمتي ميرود كه حتي يك طرفدار اينتر حضور ندارد. استانكوويچ هيجانزده از روي نيمكت خود را به او ميرساند و به اتفاق ميليتو به سمت هواداران اينتر ميرود. اين سومين مسابقهاي است كه ميليتو در مسابقه فينال اينتر براي اين تيم گل ميزند.
دقيقه46: آخرين بخت بايرن در نيمه اول روی شوت ضعیف فن بومل به هدر ميرود.
اولين تبليغ تلويزيون ايران بعد از سوت پايان نيمه اول تبليغ ماءالشعير است اين را نوشتيم تا بدانيد كه نيمه اول تمام شده!
در نيمه اول همه چيز طبق نقشه مورينيو پيش رفت و حالا همه منتظرند تا ببينند مغر فان خال در نيمه دوم چه خواهد كرد.
بین دونیمه: يك هوادار بارسلونا با زبان ايتاليايي شعاري را عليه رئاليها روي يك پرچم برافراشته است. اين بانوي شجاع با استفاده از لفظ كهكشانيها و تأكيد آن با يك كلمه بيادبانه ايتاليايي توجه همه را به خود جلب کرده است.
دقیقه 46: اینتر مثل همیشه دیرتر از حریف به میدان می آید. این تاکتیک همیشگی مورینیوست.
دقيقه 46: بلافاصله با آغاز نيمه دوم بايرن طوفاني آغاز ميكند.اما اين فرصت تك به تك توسط سزار دفع شد. مولر ضربه ضعیفی به توپ زد.به نظر نمی رسد دفاع اینتر این اشتباه را دوباره تکرار کند.
دقیقه 47: فرار میلیتو و پاس او به پاندف...درخشش بوت مانع از فروریختن دروازه بایرن می شود.
دقیقه 53: شوت آلتینتاپ از درون محوطه جریمه ا فاصله بیرون رفت.
دقیقه 58:تلویزیون ایران در حالی بازی را پخش می کند که باز از صدای زمینه خبری نیست!
دقیقه 60:در بایرن همه نقشه های تهاجمی به روبن ختم می شود. اما مدافعان اینتر راه را بسته اند و روبن از سر اجبار گاهی به وسط میاید. بایرن در این لحظات بازی را در دست گرفته است.
دقیقه 61: یکی از تماشایی ترین صحنه های بازی با دریبل روبن به دست می آید. او با خطای چیوو سرنگون می شود.
این خطا منجر به یک ضربه ایستگاهی برای بایرن می شود که ضربه مولر را کامبیاسو از روی خط بیرون می کشد.
دقیقه 62: اولین تعویض بازی...کلوزه به جای آلتینتاپ.
دقیقه 65: ضربه فوق العاده روبن و واکنش استثتایی سزار.هنوز از گل خبری نیست.
دقیقه 66: اینتر در ضد حملات خطرناک است.
دقیقه 67: استانکوویچ به جای چیوو که تحت تاثیر روبن بود به زمین می آید.
دقیقه 70: یک گل میلیتویی دیگر. مهاجم اینتر با نفوذ از گوشه راست محوطه جریمه بایرن و دریبل فن بویتن از داخل محوطه جریمه گل دوم را زد. حرکت او فوق العاده بود.
دقیقه 73: گومز به جای اولیچ .بایرن هنوز موفق به بازکردن قفل دروازه اینتر نشده است.
دقیقه 76: فشار بایرن لحظه به لحظه بیشتر می شود.
دقیقه 78:فن بومل به دلیل خطا روی میلیتو اخطار می گیرد.
دقیقه 79: سولی مونتاری به جای پاندف.
دقیقه 83: اینتر در دفاع بی نقص است. بایرن آشکارا قادر به خلق موقعیت نیست اگرچه توپ را در دست دارد.
دقیقه 85: پاس بادشتوبر به روبن و یک موقعیت دیگر برای بایرن ؛ اما امشب شب روبن نیست.
دقیقه 89:اگر اینتر به پیروزی برسد ، اتوئو رکورد خارق العاده ای به دست می آورد. دوسه گانه پشت سرهم با بارسا و اینتر.
دقیقه 90:وقت قانونی تمام است.
دقیقه 90+ 1:میلیتو ستاره بازی بیرون می رود و متراتزی به زمین می اید.
دقیقه 90+3:بایرن از نفس افتاده و تلاشی نمی کند. باید روبان قرمز را از روی جام کند.
تمام: اینتر 2- بایرن صفر... اقای خاص قهرمان سال 2010 اروپا.
2010/5/22کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه فوتبال نگاه کردنو کوفت و زهر مار میکنن با این مسخره بازی ها !!! گل دوم میلیتو رو 1001 بار نشون دادن ... اون تماشاگرهنقل قول از جاودانی و فردوسی پور :
تصاویر از مرکز قطع و وصل میشه !!!
دستش جام دستساز بود رو 500 بار نشون دادن ... به نظر من سانسور ها بیشتر از فوتبال بود
اون روابط عمومی که نصف صفحه رو میگیره و با رنگ سبز نوشته شده ... !!!
خدا به داد موقع جام جهانی برسه !!!
خدا به داد آینده برسه !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)