این عکسهای ایکس باکس منه:
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
اینم عکس کامپیوتر من(کامی جون):
ممنتظر عکس های جدیدتر و بهتر باشید....![]()
این عکسهای ایکس باکس منه:
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
اینم عکس کامپیوتر من(کامی جون):
ممنتظر عکس های جدیدتر و بهتر باشید....![]()
Last edited by ariaei_tabar; 06-06-2011 at 21:30.
چه جالب ، مث که مد شده همه از این مینی لپتاپای لنووو به عنوان موس پد استفاده می کننایول داداش از خودمونی!!!
قربون یوو![]()
جون من یه ذره سایز عکسا رو بیارین پایین![]()
سلام ما هم بالاخره تصمیم رفتم عکس هامو بگذارم:
این بچه ها من هستن:
اینم کامپیوترم از نما های مختلف:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم کنسول و تلویزیونم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed17n; 07-06-2011 at 08:44.
آدرس این تایپیک کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟نیست
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
سلام
آدرس تایپک عکسها و تمامی سوالات و مباحث درمورد xbox360 کجا رفته نیست؟؟??
سلام.اینم کنسول و تلویزیونم:
به نظرم جای کنسولتون زیاد خوب نیست.بهتره کنسولتون رو یه جای باز بزارید که هوا اطرافش در جریان باشه!
سلام خدمت دوستان عزيز اينم عكس xbox من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by costman; 10-06-2011 at 16:53.
هر كار مي كونم عكسا لود نمي شه دوباره امتحان مي كونم شايد بشه
![]()
Last edited by costman; 10-06-2011 at 17:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)