داداش اینا فایل rar باید با برنامه win rar بازش کنی!!!
تو اینترنت سرچ کن برنامه کم حجمیه خیلیم به دردت میخوره!!!
سبز باشی...!!!![]()
داداش اینا فایل rar باید با برنامه win rar بازش کنی!!!
تو اینترنت سرچ کن برنامه کم حجمیه خیلیم به دردت میخوره!!!
سبز باشی...!!!![]()
این شمارو یاد چی می اندازه ؟
![]()
اشتباه نکنید ، این است i9000 Galaxy S
من که یاد این افتادم:
اندروید بسیاری از ایده های خودش رو از اپل گرفته
تو سایت اپلستان یه جدول از مقایسه آیفون با چند تا از گوشی های مطرح رو تهیه کردن که اگر ندید واستون میزارم یه نگاهی بندازید.
![]()
Last edited by mr_rayan; 11-06-2010 at 00:23.
این سایت gizmodo هم ترکونده دیگه ! ... خبرنگارشونم راه ندادن توی کنفرانس زدن ترکوندن با تحت عنوان
اولین ایفون 4 که به F***k رفت :
![]()
میشه گفت به طور کامل باهم درگیر شدن اپل و گیزمودو
چون گیزمودو بچه بازی درآورد و آیفون رو لو داد ، خب که چی حالا ، دو روز زودتر لو دادی حس مردم رو خوابوندی ...
اصلا خوشم نمیاد ازش
حالا سر لج افتاده با اپل هی می خواد کرم بریزه
این آیفونی که نشون داده مشکوک میزنه اصل نباشه ، بعد هم طرف انداخته لگد کرده دهن گوشی رو آسفالت کرده میگه ببینید این کجاش قوی و ضد خشه ...!!!
Last edited by SIMON137; 11-06-2010 at 16:39.
نه عزیز این طور که Gizmodo گفته از ارتفاع 3.5 feet افتاده و این طوری شده ....![]()
شما بشنو و باور نکن
اصلا گیزمودو اینو از کجا آورده ؟
بنده شخصا گوشی خودم i900 هست بارها شده از ففسه بیفته ، اما حتی یک ترک هم بر نداشته چه برسه اینطوری بشه ، تازه هیچکدوم از قابلیت های آیفون رو هم نداره
Engadget توی پادکست امروزش گفت این یکی یک Shell آیفون بوده یعنی قاب و بدنه بدون Component ها .. متاسفانه این کارها رو بعضی ها انجام میدن برای تبلیغ منفی و خراب کردن یک محصول ! اون از صحبت هایی بی خودی که Gizmodo درباره Retina Display کرد و این هم این ! بعضی ها بد دارن می سوزن!
من یک دوست داشتم که در WWDC شرکت کرده، و گفت کارمند های Apple این آیفون رو چند باز زمین انداختند و حتی خط خاصی هم روش نیفتاده بود. تازه این کار رو کل روز هم می کردن!
صبر کنید عرضه بشه، بعد ببینیم واقعا چی هست. نمی دونم چرا همیشه این حرفها درباره آیفون همیشه قبل از شروع فروشش هست! (درباره iPad هم بود)
دقیقا من هم می خواستم همینو بگم ، ولی مشکوک بودم ، جای بخش کم و زیاد کردن صدا و سایر دکمه ها همه خالی هستEngadget توی پادکست امروزش گفت این یکی یک Shell آیفون بوده یعنی قاب و بدنه بدون Component ها
دقیقا ، قبل از عرضه آیپد می گفتن این چیه ، هیچ امکانی نداره ، فلشم نمی خونه ، مالتی تسک هم نداره و ... ولی خب شاهد بودیم بعد از عرضه چه شد ....صبر کنید عرضه بشه، بعد ببینیم واقعا چی هست. نمی دونم چرا همیشه این حرفها درباره آیفون همیشه قبل از شروع فروشش هست! (درباره iPad هم بود)
اون دوستت چه فیضی برده تو کنفرانس ، خوشا به احوالش![]()
Last edited by SIMON137; 11-06-2010 at 21:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)