آقا ارزش داره این دستگاه ایکس ویژن رو بخریم ؟
آقا ارزش داره این دستگاه ایکس ویژن رو بخریم ؟
من کاری ندارم کدوم دستگاه خوبه و کدوم بده، فقط می خوام بدونم این همه آپدیت ایکس ویژن کدومش مال تغییرات صدا و سیما بوده؟ شما خودت برو توی مراکز خدمات مادیران ببین نظراونهایی که خرید کردند با نظر شما یکی هست یا نه؟
امتحانش رایگان است
قبل از خرید ابتدا به مراکز خدمات پس از فروش مادیران سر بزنید و تعداد مراجعین را با علت مراجعه ببینید.
آقای اصفهان شاپ
شما فروشنده یه مارک دیگه هستی و مطمئنم به خاطر همین داری این حرف رو مزنی
دقیقا یادمه که چند وقت پیش برای همه گیرنده ها مشکلی پیش اومده بود و کانال های صدا و سیما جا به جا پخش می شد و اول 6 کانال دوم و بعد 8 کانال اول پخش می شد که ایکس ویژن با آپدیت حلش کرد
چند وقت قبلشم صدای فرستنده ها به صورت موج دار پخش می شد از طرف صدا و سیما که مادیران اولین شرکتی بود که با آپدیت سریع رفعش کرد
شما خدمات زیاد مادیران رو عجیبه که نادیده می گیری
وبلاگ مادیارن هم نمونه ای از این خدماته:
maadiran.mihanblog.com
ای بابا. مادیران که به گارانتی و خدمات عالی مشهوره
ما که همچین چیزی ندیدیم. من بلوسنس هم گرفتم خوب بود. دوستم ایکس ویژن گرفت البته مدل قدیمیشو 121، خیلی هم راضیه
یکی از دوستام هم 333 گرفت، انگار روشن نشد اصلا، برد گارانتی عوض کردن دستگاه رو بدون دردسر
نه داغ شدنی در کاره نه این رفتاری که شما فرمودید
ضمنا هارد 500 گیگ و یک ترابایت رو هم میشناسه. البته نه همه هارد ها رو. از این هارد قدییمی زاقارتا شاید وصل کردی خوب. اونا رو پی سی هم نمیشناسه
در کل به اگر هارد با منبع تغذیه بزنی بهتره
مهم شناختن هارد بدون منبع تغذیه هست. در ضمن هارد اکسترنال مگه مال 20 سال پیش هست که میگید زاقارته؟ نهایت عمر هارد اکسترنالها توی بازار ما برای 5-6 سال پیش هست و اتفاقا PC های با CPU پنتیوم2 با USB 1.1 هم اونها رو راحت میشناسن. برای دفاع از یه محصول لازم نیست دروغ تحویل مردم بدید! این که PC هارد اکسترنال رو نشناسه از اون حرفها بود!!
اتفاقا بیشتر مشکل گیرنده های دیجیتال در مورد هاردهای با ظرفیت بالا و جدید هست که برق بیشتری نسبت به مدلهای قدیمی شون لازم دارن و همچنین از اونجا که چیپست USB شون ارزون قیمت هست در شناختن ظرفیتهای بالاتر از 1TB ممکنه به مشکل بربخورن. (تقریبا برای همه گیرنده های زیر 100 تومن بعدها که هاردهای 2TB بدون منبع تغذیه اومد متوجه این حرف من خواهید شد!)
من فروشنده مارک خاصی نیستم
شما هر مدل گیرنده که بخوای بهت میدم
ولی جدای از بحث خرید و فروش که اصلاً کاری بهش ندارم این مسئله است که شبکه ها قاطی شد و بعد هم درست شد! چرا مثلاً بلوسنس آپدیت جدیدی برای رفع این عیب نداد؟ به جز مارشال و مارک LUMAX (این لومکسی نیست! LUMEXY) کس دیگه ای زحمت آپدیت دستگاه را به خودش نداد و با یک جستجوی اتوماتیک مجدد یا در بعضی از دستگاه ها خود به خود مشکل حل شد!
الان اکثراً مشتری ها دنبال خرید هارد پاسپورتی (بدون منبع تغذیه) هستند و ساپورت نکردن هارد پاسپورتی را نمیشه حسن دستگاه به حساب آورد.
از راهنمایی خوب شما سپاسگزارم.
دوستان یک دستگاه به من معرفی کنید که مدیا پلیرش از همه بهتر باشه چون فقط مدیا پلیر برام مهمه
مخصوصا MKV با زیر نویس فارسی و انگلیسی srt
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت همه دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خسته نباشی.خدا خیرت بده که اینهمه خلایق رو راهنمایی میکنی.
یکی از دوستانم که ساکن شاهین شهر شماست دنبال خرید گیرنده دیجیتاله.میدونم که از گفتن مارک خوب پشیمون شدی بس که بهت گیرداده شده!!!! ولی اگه حالشو داشتی با توجه به نزدیکی مکانی و شناختن مکان اگه میشه بهترین مارک سازگار با تلویزیون سی آر تی که تمام آپشنها رو داشته باشه و خوب ساپورت شه رو (اگه ممکن بود با آدرسی تو اصفهان واسه تهیه) معرفی کن.
با تشکر
آره عزیز.بخر و حالشو ببر.من خودم دارم استفاده میکنم.16 کانال تصویری و 11 تا رادیویی رو با کیفیت 85 درصد به بالا میگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)