تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 35 اولاول ... 222829303132333435 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 345

نام تاپيک: معرفي گيرنده ديجيتال X.Vision با قيمت مشخص 79هزار تومان

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آقا ارزش داره این دستگاه ایکس ویژن رو بخریم ؟

2. این کاربر از Alone.boy1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من کاری ندارم کدوم دستگاه خوبه و کدوم بده، فقط می خوام بدونم این همه آپدیت ایکس ویژن کدومش مال تغییرات صدا و سیما بوده؟ شما خودت برو توی مراکز خدمات مادیران ببین نظراونهایی که خرید کردند با نظر شما یکی هست یا نه؟
    امتحانش رایگان است
    قبل از خرید ابتدا به مراکز خدمات پس از فروش مادیران سر بزنید و تعداد مراجعین را با علت مراجعه ببینید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقای اصفهان شاپ
    شما فروشنده یه مارک دیگه هستی و مطمئنم به خاطر همین داری این حرف رو مزنی
    دقیقا یادمه که چند وقت پیش برای همه گیرنده ها مشکلی پیش اومده بود و کانال های صدا و سیما جا به جا پخش می شد و اول 6 کانال دوم و بعد 8 کانال اول پخش می شد که ایکس ویژن با آپدیت حلش کرد
    چند وقت قبلشم صدای فرستنده ها به صورت موج دار پخش می شد از طرف صدا و سیما که مادیران اولین شرکتی بود که با آپدیت سریع رفعش کرد

شما خدمات زیاد مادیران رو عجیبه که نادیده می گیری
    وبلاگ مادیارن هم نمونه ای از این خدماته:
    maadiran.mihanblog.com

5. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من يه دونه xvision خريدم آوردم خونه ديدم بعضي كليدهاي كنترلش كار نمي كنه بردم كه دستگاه را كلا عوض كنه ولي گفت كه كنترلاش همش يكيه و يه كنترل ديگه از يكي ديگه برداشت و بهم داد . بعد از يه مدت كه دستگاه كار كرد حالا اينقدر داغ مي كنه كه مثل ذغال مي شه نمي دونم اين داغ كردن براي خودشه يا اين خرابه در ضمن يك هارد 500 گيگ دارم كه اصلا نمي شناسه و نمي تونه روش برنامه ضبط كنه . ضبط خودكار برنامه هاش هم يه بار عمل مي كنه و ديگه عمل نمي كنه و براي اينكه دوباره درست بشه بايد بعد از يك بار ضبط به تنظيمات كارخانه برش گردوني و دوباره ساعتهاي ضبط را تنظيم كني. مي ترسم ببرمش گارانتي داغونترش كنن و بهم تحويل بدن يه هزينه اي هم ازم بگيرن
    ای بابا. مادیران که به گارانتی و خدمات عالی مشهوره
    ما که همچین چیزی ندیدیم. من بلوسنس هم گرفتم خوب بود. دوستم ایکس ویژن گرفت البته مدل قدیمیشو 121، خیلی هم راضیه

یکی از دوستام هم 333 گرفت، انگار روشن نشد اصلا، برد گارانتی عوض کردن دستگاه رو بدون دردسر
    نه داغ شدنی در کاره نه این رفتاری که شما فرمودید
    ضمنا هارد 500 گیگ و یک ترابایت رو هم میشناسه. البته نه همه هارد ها رو. از این هارد قدییمی زاقارتا شاید وصل کردی خوب. اونا رو پی سی هم نمیشناسه
    در کل به اگر هارد با منبع تغذیه بزنی بهتره

7. این کاربر از LeiliBaManAst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ضمنا هارد 500 گیگ و یک ترابایت رو هم میشناسه. البته نه همه هارد ها رو. از این هارد قدییمی زاقارتا شاید وصل کردی خوب. اونا رو پی سی هم نمیشناسه
    مهم شناختن هارد بدون منبع تغذیه هست. در ضمن هارد اکسترنال مگه مال 20 سال پیش هست که میگید زاقارته؟ نهایت عمر هارد اکسترنالها توی بازار ما برای 5-6 سال پیش هست و اتفاقا PC های با CPU پنتیوم2 با USB 1.1 هم اونها رو راحت میشناسن. برای دفاع از یه محصول لازم نیست دروغ تحویل مردم بدید! این که PC هارد اکسترنال رو نشناسه از اون حرفها بود!!
    اتفاقا بیشتر مشکل گیرنده های دیجیتال در مورد هاردهای با ظرفیت بالا و جدید هست که برق بیشتری نسبت به مدلهای قدیمی شون لازم دارن و همچنین از اونجا که چیپست USB شون ارزون قیمت هست در شناختن ظرفیتهای بالاتر از 1TB ممکنه به مشکل بربخورن. (تقریبا برای همه گیرنده های زیر 100 تومن بعدها که هاردهای 2TB بدون منبع تغذیه اومد متوجه این حرف من خواهید شد!)

9. 2 کاربر از mahdi_206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقای اصفهان شاپ
    شما فروشنده یه مارک دیگه هستی و مطمئنم به خاطر همین داری این حرف رو مزنی
    دقیقا یادمه که چند وقت پیش برای همه گیرنده ها مشکلی پیش اومده بود و کانال های صدا و سیما جا به جا پخش می شد و اول 6 کانال دوم و بعد 8 کانال اول پخش می شد که ایکس ویژن با آپدیت حلش کرد
    چند وقت قبلشم صدای فرستنده ها به صورت موج دار پخش می شد از طرف صدا و سیما که مادیران اولین شرکتی بود که با آپدیت سریع رفعش کرد

شما خدمات زیاد مادیران رو عجیبه که نادیده می گیری
    وبلاگ مادیارن هم نمونه ای از این خدماته:
    maadiran.mihanblog.com
    من فروشنده مارک خاصی نیستم
    شما هر مدل گیرنده که بخوای بهت میدم
    ولی جدای از بحث خرید و فروش که اصلاً کاری بهش ندارم این مسئله است که شبکه ها قاطی شد و بعد هم درست شد! چرا مثلاً بلوسنس آپدیت جدیدی برای رفع این عیب نداد؟ به جز مارشال و مارک LUMAX (این لومکسی نیست! LUMEXY) کس دیگه ای زحمت آپدیت دستگاه را به خودش نداد و با یک جستجوی اتوماتیک مجدد یا در بعضی از دستگاه ها خود به خود مشکل حل شد!

ای بابا. مادیران که به گارانتی و خدمات عالی مشهوره
    ما که همچین چیزی ندیدیم. من بلوسنس هم گرفتم خوب بود. دوستم ایکس ویژن گرفت البته مدل قدیمیشو 121، خیلی هم راضیه

یکی از دوستام هم 333 گرفت، انگار روشن نشد اصلا، برد گارانتی عوض کردن دستگاه رو بدون دردسر
    نه داغ شدنی در کاره نه این رفتاری که شما فرمودید
    الان اکثراً مشتری ها دنبال خرید هارد پاسپورتی (بدون منبع تغذیه) هستند و ساپورت نکردن هارد پاسپورتی را نمیشه حسن دستگاه به حساب آورد.

مهم شناختن هارد بدون منبع تغذیه هست. در ضمن هارد اکسترنال مگه مال 20 سال پیش هست که میگید زاقارته؟ نهایت عمر هارد اکسترنالها توی بازار ما برای 5-6 سال پیش هست و اتفاقا PC های با CPU پنتیوم2 با USB 1.1 هم اونها رو راحت میشناسن. برای دفاع از یه محصول لازم نیست دروغ تحویل مردم بدید! این که PC هارد اکسترنال رو نشناسه از اون حرفها بود!!
    اتفاقا بیشتر مشکل گیرنده های دیجیتال در مورد هاردهای با ظرفیت بالا و جدید هست که برق بیشتری نسبت به مدلهای قدیمی شون لازم دارن و همچنین از اونجا که چیپست USB شون ارزون قیمت هست در شناختن ظرفیتهای بالاتر از 1TB ممکنه به مشکل بربخورن. (تقریبا برای همه گیرنده های زیر 100 تومن بعدها که هاردهای 2TB بدون منبع تغذیه اومد متوجه این حرف من خواهید شد!)
    از راهنمایی خوب شما سپاسگزارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یک دستگاه به من معرفی کنید که مدیا پلیرش از همه بهتر باشه چون فقط مدیا پلیر برام مهمه
    مخصوصا MKV با زیر نویس فارسی و انگلیسی srt

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان یک دستگاه به من معرفی کنید که مدیا پلیرش از همه بهتر باشه چون فقط مدیا پلیر برام مهمه
    مخصوصا MKV با زیر نویس فارسی و انگلیسی srt
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خسته نباشی.خدا خیرت بده که اینهمه خلایق رو راهنمایی میکنی.
    یکی از دوستانم که ساکن شاهین شهر شماست دنبال خرید گیرنده دیجیتاله.میدونم که از گفتن مارک خوب پشیمون شدی بس که بهت گیرداده شده!!!! ولی اگه حالشو داشتی با توجه به نزدیکی مکانی و شناختن مکان اگه میشه بهترین مارک سازگار با تلویزیون سی آر تی که تمام آپشنها رو داشته باشه و خوب ساپورت شه رو (اگه ممکن بود با آدرسی تو اصفهان واسه تهیه) معرفی کن.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

دوستان قائمشهر تحت پوشش گیرنده های دیجیتال هست ؟ ( مازندران )
    آره عزیز.بخر و حالشو ببر.من خودم دارم استفاده میکنم.16 کانال تصویری و 11 تا رادیویی رو با کیفیت 85 درصد به بالا میگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •