ول کنید این مدل کذایی و حالا ببینید من کی بهتون گفتم کاشکی حداقل یک بار از نزدیک می دیدیدش بعد این همه براش سر و دست میشکستید
ول کنید این مدل کذایی و حالا ببینید من کی بهتون گفتم کاشکی حداقل یک بار از نزدیک می دیدیدش بعد این همه براش سر و دست میشکستید
قضیه اگر دیدنه ، من دیدم
ولی قضیه اینه که چی بجاش بگیریم ؟
من از شما پرسیدم که جایگزین بفرمایین ،
خودتونم مدلی نمیشناسین
پس میمونه همین یا مدلای پایینتر
نسل جدید سی پی یو های اینتل هم که لااقل 1 سال طول میکشه تا وارد بازار لپ تاپ بشه
هر موقع نسل جدید معرفی بشه ، اول مدل دسکتاپ معرفی میشه ، بعدشم مدل قویهاش معرفی میشه ، بعداً مدلای اقتصادی میاد
من این مدل رو دارم و ازش راضی هستم.ول کنید این مدل کذایی و حالا ببینید من کی بهتون گفتم کاشکی حداقل یک بار از نزدیک می دیدیدش بعد این همه براش سر و دست میشکستید
فقط چند مورد بود که بهش توجه نکردم .
یکی اینکه مانیتور این مدل Wide هستش که برای کار تخصصی مدل سازی صنعتی بهتره مانیتور Wide نباشه تا درک بهتری از قطعه بده . البته با کلید های ترکیبی خوده لپ تاپ میشه به حالت نرمال تبدیلش کرد .
دوم اینکه خیلی پشیمونم چرا Y470 نخریدم . چون من به خاطر وزن زیاد سری جدید F سونی ، Y570 خریدم ولی تفاوت چندانی از لحاظ وزن با سونی نداشت و من وایو رو بیشتر دوست داشتم . (البته Y570 مشخصات بالاتری نسبت به سری F سونی داره)
و الّا هیچ برند دیگه ای رو نپسندیدم .
.
.
.
یه مشکل دیگه ای هم که هست چون کسی این برند رو خوب نمیشناسه یه کم حال آدمو میگرند .
و مورد دیگه سازگار واقعاً نامرده و قیمت خیلی زیادی روی این مدل کشیده .
بله جایگزین نداره علتم داره چون اصولا لپ تاپ برای کارای سنگین طراحی نشده ی و ب عنوان ی دستگاهیه ک صرفا قابل حمل باشه و کار ادم و راه بندازه ولی متاسفانه این دنیای دیجیتال ی کرمی ب جون ادم میندازه ک مجبور میشیم ب کانفینگای بالا و فضایی فکر کنیم والا این کانفینگ بالا حداکثر در 10% مواقع ب کارتون میاد
حالا چرا اینتل؟! بولدزر AMD پیش فروشش اغاز شده
و بزودی عرضه میشه
بله طول میکشه تا مدل نوت بوکش ارائه بشه ولی اینکه میگین مدل اقتصادی الان این مدلی ک شما انتخاب کردین اقتصادیه؟!
دقیقا مساله همینجاس وگرنه مدل خیلی عالیه ولی ب این قیمت نمیرزه حتی 1%
دوستان مخصوصا دوستانی که لینوو دارند یا y560 یه نگاه به این تاپیک بیندازید شاید اطلاعات شما جوابگو باشد.
بحث سر یکی از اساسی ترین مشکلات و در واقع ترفندهای مخفی لپتاپ های لینوو هست و اون استفاده از ویندوز بک اپ خود لینوو هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه کانفیگ این مدل رو بگید ؟
کدوم مدل؟![]()
سوال من اينه كه چطور بعضي از دوستان ميگن كه y470 به اين قيمت نمي ارزه؟ يعني چي؟ پس چند مي ارزه ؟
منم چندتا سوال دارم:
ب نظر شما این قیمت میرزه؟
شما از مسئولین سازگار ارقام هستین؟
شما ب سایت لنوو تا حالا رفتین و قیمتای محصولاتشونو ببینید؟
متوجه شده اید کانفینگی ک الان عرضه میشه در سایت اصلی لنوو کلا موجود نیست؟
چرا سازگار داره این مدل رو ب این صورت عرضه میکنه؟
نه من نه از مسئولين نه از كارمندان هستم فقط سوال كردم مگه بايد چند باشه؟
نه تاا حالا نرفتم مگه قيمتاشون چنده ؟
خوب معمولا اين مشخصات لب تاپ همين قيمتا هست ... مگه نيست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)