میدونم!درسته.گوگل بیشعورهولی خب چیکارش میشه کرد؟
میدونم!درسته.گوگل بیشعورهولی خب چیکارش میشه کرد؟
هیچی آندرو رو تحریم کنیم و بریم سراغ بادا!![]()
این گوشی قیمتش خیلی گرونه قیمت یه لپ تاپه. چرا تا حالا در مورد امکانات مخابراتی و کیفیت آنتن دهی این گوشی صحبتی نمیشه
کاش از این توفیقای اجباری نصیب ما هم میشد. خیلی حال کردی که . البته من اگه بگیرم بدون گارانتی میگیرمسلام
من اولین پستم تو این انجمنه و نمیدونم جای مناسبی هست برای این نوشته یا نه؟
به نظر خودم تو کلوپ اختصاصی خود گوشی اگر بود بهتر بود. در هر صورت مدیران هرطور صلاح دونستن جابجا کنن.
امروز عصر اتفاقی از جمهوری رد میشدم که گفتم یه قیمت از سونی اریکسون ایکسپریا ایکس 10 بگیرم.
با اینکه اصلا قصد خرید نداشتم اما برخوردهای ضد و نقیض فروشگاهها من رو کنجکاو تر کرد.
اول از مرکز موبایل ایران شروع کردم و یکراست رفتم سراغ فروشگاه اصلی خود شرکت پارس نیکاتل و گوشی موجود بود با گارانتی پارس نیکاتل و قیمت مقطوع 700000 تومان.البته پک نیمه فول.
یک اصطلاحی برای این گوشی جا افتاده به اسم فول پک و هاف پک.
که برای من یکم خنده دار بود .
خلاصه تفاوت این دوتا پک هم در داشتن ...
محصولات سونی اریکسون مرگ ندارن گارانتی لازم نمیشه پول الکی دادنه
سام.تورو خدا یکی جواب منو بده.اگه میشه کسایی که گوشی رو دارند د مورد صداش بیشتر بنویسند چون من خیل گیج شدم نمی دونم که بخرم یا نه چون صدا برام همه
والا لینکی که دادی واسه ما یا حداقل من باز نمیشه ولی فکر کنم بدونم کجا رو ادرس دادی
دوست خوبم من خواستم بدونم تریپ بقیه بچه ها چه جوره ایا میشه با روش دیگری نصب کرد یا نه؟؟
سامان خدایی گرفتی ما رو؟؟؟
بابا من میگم نره تو میگی بدوش
سامان جان به خدا مارکت نداره
میدونم که تو چی میگی
ولی به جان خودم اونایی که میان ایران همون special edition هستن
چون اصلآ مارکت روشون نصب نیست
بابا تو اون ور دنیا داری واسه خودت حالشو میبری اینجا از این خبرا نیست
حالا یه بار دیگه بگو مارکت روشه
بگو یه بار دیگه
woooooooooowwwwwww
سامان نداشتیما
مگه نمیدونی که طرفداران گوگل اینجا حی و حاضرن
حالا که اینجوره الهی هم اپل هم اون استیو کچل نابود بشن![]()
بله ام دبل 600 اسم آهنگ و اسم کسی را که زنگ میزنه را نشون میده. ال سی دی جالبی داره. کلا هم میشه با خود هندز فری آهنگ و عوض کنی، صدا را کم و زیاد کنی . از همه جالبتر اینکه ام دبل 600 بدون گوشی هم کار می کنه!! فقط روشنش کن بذار روی رادیو و میتونی به عنوان رادیو ازش استفاده کنی. ضمن اینکه با لپ تاپ یا پی سی اگه بلو توث داشته باشه میتونید بهش وصل بشید . خلاصه چیز ردیفیه
بیس رفلکس :
البته برای من یکمی خوشگلتره و اون قسمت سونی اریکسونش کجه! ولی کیفیتش فوق العادس! با صدای بیس گوشت میلرزه!![]()
در مورد مارکت هم هیچ خیالی نیست! تنها کاری گه می کنید اینکه اول با اینترنت گوشی astro را سرچ کنید که یک نرم افزار فایل منجر هست اولین لینک گوگل برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از این لینک ، روی دانلود کلیک کنید (با گوشی) وقتی دانلود تموم شد Install را بزنید. با کمک astro میتونید فایل هایی که از کامپیوتر روی گوشی میریزید را Install کنید. حالا فایل های آندروییدی را با پسوند apk روی کامپیوتر دانلود کنید بریزید روی گوشی و از طریق astro نصبش کنید
لینکی که پر از نرم افزار رایگانه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینکش چون حروف فارسی داشت خیلی دراز شد و یکمش از کادر خارج شد ولی اگر کلش رو انتخاب می کردی میومد. با این حال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امير 70 با شما هستم
corey رو ميشناسي ؟هموني كه ايكس 10 خريده
من ازش پرسيدم گفت فابريكي ماركت روش نصبه!!!! نميدونم چطور شما ميگي كه ايكس 10 كه براي ايران مياد ماركت نداره؟؟؟؟؟؟
بلندی صدای اسپیکرش کمه!یعنی معمولی هم نیست.ولی کیفیتش خوبه
بلندی و کیفیت صدای تو هندفریش هم خوبه.ولی بازم عالی نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)