از دوستانی که در تهران هستند اگه کیس مخصوص htpc پیدا کردن بی زحمت عکس و آدرسه جایی که می فروشه رو بزارن
از دوستانی که در تهران هستند اگه کیس مخصوص htpc پیدا کردن بی زحمت عکس و آدرسه جایی که می فروشه رو بزارن
آیا وقتی htcp رو به تلویزیون وصل می کنیم یعنی یه مانیتور مثلا 40 اینچ داریم یعنی میتونیم مثل یه کامپیوتر باهاش کار کنیم کیفیتش فرقی با مانیتور نداره مثلا نوشته ها رو خوب نشون میده
ببخشید سوالم در حده کلاس اوله ولی نمیدونم خوب:43:
جوابشو پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fattahimehdi; 09-08-2011 at 21:08.
یاران منشینید خموش
بنا به دلایل فنی فعلا HTPC خریدن من کنسل شده.
الان 3 تا لپتاپ توی خونه داریم و هرچی حساب کردم دیدم منطقی نیست یه کیس دیگه بخرم. اونوقت دیگه بین کابلها گم و گور میشدیم خودمون. همین الانشم پشت تلوزیون شیر تو شیر حسابیه. مثل ماکارونی شده.
یکی از لپتاپها رو فعلا کنار گذاشتم برای این کار...به سینما و تلوزیون وصله و هرچی آهنگ و فیلم دارم هم توشه و خوشبختانه خروجی صدای قابل قبولی داره یا بهتره بگم از اونیکی لپتاپها که دارم بهتره. ولی احتمالا براش یه کارت سدای اکسترنال بگیرم.
کیفیت هم که آره مثل مانیتور هست و فرق زیادی نداره.
سلام...
تو تلویزیون با مانیتور فرقی نداره به اون صورت، فقط برای نوشته های توی محیط ویندوز اگه از فاصله ای که نشستید خوانا نیستن، میشه از توی تنظیمات اندازه شون رو بزرگتر کرد.
مثلا تو Windows 7:
Control Panel\ Appearance and Personalization\ Display
توی اون Set custom text size هم هر اندازه ای که میخواین میتونین بذارید. (همون 125% گذاشتم من)
توی اون لینکی که آدرسشو گذاشتم می گه اگه رزلوشن رو درست تنظیم کنی و کارت گرافیکتم خوب باشه تلوزیونهای فول اچ دی هیچ تفاوتی با مانیتور نداره
Last edited by fattahimehdi; 11-08-2011 at 14:18.
معرفی Blu-ray HD-ID34 شرکت زوتاک (HTPC ها یا همان رایانه های سینمای خانگی)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتشو اگه می شه بذارید
اگه HTPC میخواید جمع کنید یکی از این دوتا خیلی بدرد می خورند تو ایران هم هست
Logitech Keyboard DiNovo Mini
178 تومن
Ultra Mini Keyboard
135 تومن
![]()
Last edited by fattahimehdi; 11-08-2011 at 14:17.
من میخوام Htpc جمع کنم حالا دوتا مشکل بزرگ دارم
یکی اینکه یک کیس شیک و مناسب این کار رو پیدا نمی کنم
و دوم اینکه اسپیکر پایه دار مناسب برای این کار رو پیدا نکردم
لطفا اگه مدلی پیشنهاد می کنید قیمتشم بگید چون تو اینترنت زیاد هست ولی آدم نمیدونه تو ایران ازشون هست و اینکه قیمتش چنده
با تشکر از راهنماییهای شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)