تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 35 اولاول ... 222829303132333435 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 350

نام تاپيک: Sleeping Dogs

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بعد از چند روز بازی نکردن وقت کردم برم سروقت این بازی.
    (کلا زیاد وقت پای کامپیوتر نشستن ندارم... آخه کنکور و درس و .. !!)
    یه مشکلی که دارم اینه که سرعت موس خیلی زیاده
    چطوری میتونم کمش کنم؟
    توی option که چیز خاصی ندیدم.....

لطفا کمکم کنید خیلی اعصاب خوردکنه..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

SLEEPING DOGS V1.7 UPDATE-SKIDROW

لطفا اپدیت جدید dlc جدیدشو بذارید

SLEEPING DOGS V1.7 UPDATE-SKIDROW

لطفا اپدیت جدید dlc جدیدشو بذارید

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

چطوری باید نسخه های قبلی رو به 1.7 تبدیل کنیم؟

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منم بازی رو تموم کردم.
    فقط میتونم بگم فوق العاده بود.
    از اون بازیهای بیاد موندنی بود.

درمورد شباهتش به سری GTA من به شخصه فکر میکنم مقایسه کردنش اصلا درست نیست.. درسته هر دو open world هستن و سوم شخص و این بازی هم حال و هوای همون گروه های خلافکار و خانواده های مافیا و از این چیزا رو داره ولی تفاوت بسیار دارند! ... بگذریم ....

از گیم پلی بازی خیلی راضی بودم خیلی روون و عالی .. بجز موقع استفاده از اسلحه که نشونگیریش سخت بود که البته عادت کردم.
    صدا گذاری هم خیلی خوب کار شده بود به نظر من .. جایی نبود که اذیت کنه آنچنان.....
    از گرافیک بازی من نمیتونم نظر بدم چون سیستمم پایینه مجبور شدم با کیفیت پایین بازی کردم برای همین گرافیک و کیفیت واقعی بازی رو متاسفانه نتونستم تجربه کنم اما با این وجود واقعا خیلی خوب بود .. بخصوص وقتی که بارون میومد رو خیلی دوست داشتم .. جزئیات خیلی عالی کار شده بود.
    داستان بازی هم درگیر کننده بود(حداقل واسه من .. آخه بازی قبلی dishonored بود که بازی کردم اون دربرابر این اصلا داستان نداشت!!!) .. در کل داستان خوبی داشت .. اونقدر خوب بود که من 2 3 ساعت رو نشستم پاش تا یه قسمتایی رو رد کنم.
    و یه مورد دیگه هم گیم پلی ماشین سواری و موتور سواریش بود که واقعا لذتبخش بود ... این قسمت بازی واسه ی من حتی از gta و مافیا 2 هم باحالتر بود که منو مجبور میکرد مسابقاتش رو برم.

در کل بازی خیلی خوبی بود.... من به بازی 9 میدم چون از اون بازی هایی بود که منو میخ کوب کنه.
    (من یه مشکلی که داشتم این بود که گاهی وسط یه مرحله سیستمم قاطی میکرد و ریست میشد{یه صفحه ی آبی ای میاد که گویا به صفحه ی مرگ هم مشهوره!!!} و من مجبور میشدم کل اون مرحله رو از اول برم.. واسه ی این بازی من زیاد اعصابم خورد نمیشد{برعکس بازی های دیگه ای که موقع بازی کردن این بلا سرم اومده} و اون مرحله رو با لذت دوباره بازی میکردم.)

امیدوارم نسخه ی دیگه ی بازی رو هم بسازن اما کیفیت بازی حفظ بشه و خرابش نکنن

5. 4 کاربر از Zaghan_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

منم بازی رو تموم کردم.
    فقط میتونم بگم فوق العاده بود.
    از اون بازیهای بیاد موندنی بود.

درمورد شباهتش به سری GTA من به شخصه فکر میکنم مقایسه کردنش اصلا درست نیست.. درسته هر دو open world هستن و سوم شخص و این بازی هم حال و هوای همون گروه های خلافکار و خانواده های مافیا و از این چیزا رو داره ولی تفاوت بسیار دارند! ... بگذریم ....

از گیم پلی بازی خیلی راضی بودم خیلی روون و عالی .. بجز موقع استفاده از اسلحه که نشونگیریش سخت بود که البته عادت کردم.
    صدا گذاری هم خیلی خوب کار شده بود به نظر من .. جایی نبود که اذیت کنه آنچنان.....
    از گرافیک بازی من نمیتونم نظر بدم چون سیستمم پایینه مجبور شدم با کیفیت پایین بازی کردم برای همین گرافیک و کیفیت واقعی بازی رو متاسفانه نتونستم تجربه کنم اما با این وجود واقعا خیلی خوب بود .. بخصوص وقتی که بارون میومد رو خیلی دوست داشتم .. جزئیات خیلی عالی کار شده بود.
    داستان بازی هم درگیر کننده بود(حداقل واسه من .. آخه بازی قبلی dishonored بود که بازی کردم اون دربرابر این اصلا داستان نداشت!!!) .. در کل داستان خوبی داشت .. اونقدر خوب بود که من 2 3 ساعت رو نشستم پاش تا یه قسمتایی رو رد کنم.
    و یه مورد دیگه هم گیم پلی ماشین سواری و موتور سواریش بود که واقعا لذتبخش بود ... این قسمت بازی واسه ی من حتی از gta و مافیا 2 هم باحالتر بود که منو مجبور میکرد مسابقاتش رو برم.

در کل بازی خیلی خوبی بود.... من به بازی 9 میدم چون از اون بازی هایی بود که منو میخ کوب کنه.
    (من یه مشکلی که داشتم این بود که گاهی وسط یه مرحله سیستمم قاطی میکرد و ریست میشد{یه صفحه ی آبی ای میاد که گویا به صفحه ی مرگ هم مشهوره!!!} و من مجبور میشدم کل اون مرحله رو از اول برم.. واسه ی این بازی من زیاد اعصابم خورد نمیشد{برعکس بازی های دیگه ای که موقع بازی کردن این بلا سرم اومده} و اون مرحله رو با لذت دوباره بازی میکردم.)

امیدوارم نسخه ی دیگه ی بازی رو هم بسازن اما کیفیت بازی حفظ بشه و خرابش نکنن
    واسه من این مشکل پیش نمیومد.ولی منم یه زمانی این مشکلو داشتم
    تو undercover به سختی رسیدم به پایان.وقتی دیگه دیدم که دارم میبرم دستمو بردم بالا تا خودش بره این صفحه مرگ اومد زد به حالم
    من کیسو باز کردم جای رم ها رو عوض کردم درست شد.تو هم یه امتحانی بکن.

7. این کاربر از xperia p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

سلام به همگی منم بالاخره بازیو تموم کردم واقعا بازیه جالبی بود مخصوصا داستان بازی.گیم پلی هم حرف نداشت خیلی روون بود.
    بد نیست بدونید اقای Will yun Lee نقش Wei Shen رو بازی کرده و جالبه که از 13 سالگی شروع به اموختن فنون رزمی میکنه و اون حرکت ها و کمبو ها که توی بازی هست رو خودش اجرا کرده.
    اینم چند تا عکس ازش:

عجب ضربات پایی میزد...دمش گرم خیلی باحال بود
    مخصوصا اینکه همه فنون رو تو مدرسه رزمی یاد بگیری اونوقت مبارزات خیابونیش خیلی حال میده
    Last edited by Iman-Emperatour; 25-11-2012 at 19:15.

9. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

درمورد شباهتش به سری GTA من به شخصه فکر میکنم مقایسه کردنش اصلا درست نیست..
    این بازی از نظر فنی کاملا با جی تی ای متفاوته !

تنها چیزی که بین این دو بازی مشترکه سبک Open World و Action Advanture شونه.

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان با این سیستم تو رزولیشن 1280-1024 در حالت Extreme که همه چیز تا ته باشه چند فریم باید بده؟
    GTX 560 2gb
    8Gb ram
    ii3 2120

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

دوستان یه مرحله هست که یه دختره رو میبری یه جا لباس عروس میپوشه بعدش برش میگردونی باید بری دنبال یه ماشین ون و بپری پشت ماشین Q رو بزنی بعدش باید چیکار کرد؟ مال من بعدش تلپی میخوره زمین میباخیییم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من این بازی رو تازه نصب کردم. موس یا سرعتش خیلی زیاده یا گیر میکنه. وقتی چپ و راست میرم، بعضی وقتا چند ثانیه طول میکشه کاراکتر عکس العمل نشون بده. گاهی وسط دعوا دکمه های جهتی کار نمی کنه، بعد یه دفعه می بینی چند متر الکی میدئه این ور اونور. مشکل از چیه؟ میشه حلش کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •