منم بازی رو تموم کردم.
فقط میتونم بگم فوق العاده بود.
از اون بازیهای بیاد موندنی بود.
درمورد شباهتش به سری GTA من به شخصه فکر میکنم مقایسه کردنش اصلا درست نیست.. درسته هر دو open world هستن و سوم شخص و این بازی هم حال و هوای همون گروه های خلافکار و خانواده های مافیا و از این چیزا رو داره ولی تفاوت بسیار دارند! ... بگذریم ....
از گیم پلی بازی خیلی راضی بودم خیلی روون و عالی .. بجز موقع استفاده از اسلحه که نشونگیریش سخت بود که البته عادت کردم.
صدا گذاری هم خیلی خوب کار شده بود به نظر من .. جایی نبود که اذیت کنه آنچنان.....
از گرافیک بازی من نمیتونم نظر بدم چون سیستمم پایینه مجبور شدم با کیفیت پایین بازی کردم برای همین گرافیک و کیفیت واقعی بازی رو متاسفانه نتونستم تجربه کنم اما با این وجود واقعا خیلی خوب بود .. بخصوص وقتی که بارون میومد رو خیلی دوست داشتم .. جزئیات خیلی عالی کار شده بود.
داستان بازی هم درگیر کننده بود(حداقل واسه من .. آخه بازی قبلی dishonored بود که بازی کردم اون دربرابر این اصلا داستان نداشت!!!) .. در کل داستان خوبی داشت .. اونقدر خوب بود که من 2 3 ساعت رو نشستم پاش تا یه قسمتایی رو رد کنم.
و یه مورد دیگه هم گیم پلی ماشین سواری و موتور سواریش بود که واقعا لذتبخش بود ... این قسمت بازی واسه ی من حتی از gta و مافیا 2 هم باحالتر بود که منو مجبور میکرد مسابقاتش رو برم.
در کل بازی خیلی خوبی بود.... من به بازی 9 میدم چون از اون بازی هایی بود که منو میخ کوب کنه.
(من یه مشکلی که داشتم این بود که گاهی وسط یه مرحله سیستمم قاطی میکرد و ریست میشد{یه صفحه ی آبی ای میاد که گویا به صفحه ی مرگ هم مشهوره!!!} و من مجبور میشدم کل اون مرحله رو از اول برم.. واسه ی این بازی من زیاد اعصابم خورد نمیشد{برعکس بازی های دیگه ای که موقع بازی کردن این بلا سرم اومده} و اون مرحله رو با لذت دوباره بازی میکردم.)
امیدوارم نسخه ی دیگه ی بازی رو هم بسازن اما کیفیت بازی حفظ بشه و خرابش نکنن